جزئیات تازه از تبدیل وضعیت ایثاگران | جزئیات استخدام فرزندان ایثارگران اعلام شد
نظر مجلس این است که طبق این ماده، ایثارگرانی که در دستگاههای دولتی مشغول به کار هستند پس از بازنشستگی آنها، فرزندانشان بهجای آنها مشغول کار شوند.
علی بابایی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح استفساریه ماده ۲۱ قانون جامع ایثارگران، گفت: در این ماده به نحوه بهکارگیری فرزندان شهدا، ایثارگران، جانبازان بالای ۲۵ درصد و آزادگان در دستگاهها اشاره شده بود که در آن آمده است که اگر نیروهایی که از خانواده شهدا، ایثارگران، جانبازان بالای ۲۵ درصد و آزادگان که در دستگاهها فعالیت دارند به هر دلیلی از ادامه فعالیت منفک شوند فرزندان ایثارگران جایگزین آنها خواهند شد.
بیشتر بخوانید: جزئیات تازه از تبدیل وضعیت ایثارگران | ۷ هزار معلم برای جذب معرفی شدند
وی افزود: نظر مجلس این است که طبق این ماده، ایثارگرانی که در دستگاههای دولتی مشغول به کار هستند پس از بازنشستگی آنها، فرزندانشان بهجای آنها مشغول کار شوند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: دولت ماده 21 قانون جامع ایثارگران را خیلی شفاف قبول ندارد و ادله آنها این است که هرگونه جذب و استخدام از مسیر سازمان اداری و استخدامی باشد و استدلال بعدی این است که دولت برای استخدام خود جانبازان و فرزندان شاهد دچار مشکل است بنابراین مشغول به کار کردن فرزندان آنها پس از بازنشستگی کار مشکلی است.
بابایی با بیان اینکه دیوان عدالت اداری در این رابطه نظری داده بود که آن را نسخ میکرد، گفت: نظر دیوان همان نظر دولت است مبنی بر اینکه ماده 21 قانون جامع ایثارگران بهطور واضح و شفاف دلالت بر این ندارد که فرزندان ایثارگران بالای 20 درصد را وارد دستگاهها کند.
وی بیان کرد: در نتیجه استفساریهای در رابطه با اجرای این ماده قانون جامع ایثارگران، مبنی بر اینکه آیا اجرای آن بهقوت خود باقی است یا خیر ارائه شد که پس از بررسیها، پاسخ اعضای کمیسیون اجتماعی به آن این بود که اجرای این ماده بهقوت خود باقی است.
نماینده ساری در مجلس، بیان کرد: اعضای کمیسیون اجتماعی بهروی مصوبه قبلی خود یعنی اینکه فرزندان ایثارگران بالای 20 درصد پس از بازنشستگی آنها در دستگاههای دولتی مشغول به کار شوند اصرار دارند لذا اگر نمایندگان در جلسه علنی نیز بر آن اصرار کنند این طرح برای تصمیمگیری به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال میشود./ تسنیم
ارسال نظر