منتظر نمانید ؛موج جدید بارش عقب افتاد؛ تعطیلات اردیبهشت هوا چطور است
زمان ورود سامانه بارشی به کشور تغییر کرد
زمان ورود سامانه بارشی به کشور تغییر کر کارشناس سازمان هواشناسی کشور با اعلام این خبر به همشهری گفت: «حرکت سامانه بارشی که پیش از این پیشبینی شده بود روز سهشنبه به کشور وارد شود، سریعتر از انتظار است و از عصر امروز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت) فعالیت بارشی خود را در غرب کشور آغاز میکند
به گزارش عرشه آنلاین،کبری رفیعی افزود: «مناطقی از کردستان، کرمانشاه، خوزستان، ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری و شمال غرب فارس را تحت تاثیر این سامانه بارشی است.»
سهشنبه (۱۱ اردیبهشت) نیز بارندگی در استانهای کردستان، ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، شمال فارس، کرمانشاه و کردستان ادامه پیدا میکند.
چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت) نیز علاوه بر این مناطق در استانهای هرمزگان، بوشهر، نیمه جنوبی فارس، کرمان، جنوب و غرب اصفهان، مرکزی، همدان، جنوب آذربایجان غربی نیز بارندگی پیشبینی و در برخی نقاط سبب گرد و خاک و در مناطق مستعد هم سبب تگرگ میشود.
رفیعی درباره فعالیت سامانه بارشی در روز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت) ادامه داد: «به جز استانهای ساحلی دریای خزر، اردبیل، خراسان شمالی، خراسان رضوی، سمنان، البرز، قم و تهران در دیگر نقاط کشور بارشها قابل توجه خواهد بود.»
جزایر خلیج فارس و تنگه هرمز نیز روزهای چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت) و پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت) شاهد بارش باران خواهند بود. آبهای خلیج فارس و تنگه هرمز نیز با توجه به فعالیت سامانه بارشی مواج و متلاطم است.
کارشناس سازمان هواشناسی کشور همچنین گفت: «امروز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت) و فردا سهشنبه (۱۱ اردیبهشت) در شرق کشور به ویژه زابل وزش گرد و خاک و باد شدید پیشبینی میشود.»
هشدار نارنجی از روز سهشنبه (۱۱ اردیبهشت) تا پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت) نیز از سوی سازمان هواشناسی کشور صادر شدهاست که نوع مخاطره آن رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ خواهد بود.
به گفته رفیعی، مناطق تحت تاثیر این هشدار در روز سهشنبه (۱۱ اردیبهشت) نیمه جنوبی استانهای ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی، شمال غرب کردستان، برای روز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت) کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر و نیمه غربی استانهای فارس، کردستان و لرستان و پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت) یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان خواهد بود.
مخاطرههای هشدار نارنجی صادر شده لغزندگی جادهها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روانآب، سیلابی شدن مسیلها، طغیان رودخانههای فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازههای موقت، احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی عنوان شدهاست.
آسمان تهران نیز صاف پیشبینی میشود و نوسانات دمایی بین ۲۷ و ۱۷ درجه سانتیگراد است
ارسال نظر