آلودگی شدید نفتی در گناوه/ سواحل گردشگرپذبر در خطر است؟

بخش زیادی از ساحل گناوه از نقاط گردشگرپذیر جنوب کشور در استان بوشهر به مواد نفتی آلوده شد.

آلودگی شدید نفتی در گناوه/  سواحل گردشگرپذبر در خطر است؟

 بخش زیادی از ساحل گناوه از نقاط گردشگرپذیر جنوب کشور در استان بوشهر به مواد نفتی آلوده شد.

ساحل بندرگناوه علاوه بر اینکه در طول سال بویژه ماه‌های پایانی و تعطیلات نوروز میزبان هموطنان از نقاط مختلف کشور است، به مکانی مفرح و مناسب برای پرکردن اوقات فراغت اهالی این شهرستان از جمله شناکردن در فصل تابستان تبدیل شده است که سرازیرشدن لکه‌های نفتی به این نقطه خطرات زیادی برای مردم دربر خواهد داشت.

شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر با ۱۱۰ کیلومتر نوار ساحلی در کنار تاسیسات مهم نفتی و در مسیر خطوط اصلی لوله انتقال نفت به جزیره خارگ واقع استرئیس اداره حفاظت محیط زیست گناوه با بیان اینکه سطح آلودگی بسیار زیاد است از مردم خواست تا پایان جمع آوری موادنفتی به دلیل خطرات جسمانی و بیماری‌های پوستی از شناکردن در دریا پرهیز کنند.

 رئیس اداره بندر و دریانوردی گناوه با تائید آلودگی نفتی ساحل این بندرگفت: به محض اطلاع از آلودگی نفتی حوزه استحفاظی و ساحل این بندر، پیگیری‌های لازم برای شناسایی منشا و اقدام برای پاکسازی انجام شد.

کیامرث جوکار اظهار کرد: لکه‌های نفتی بر اثر مد دریا به ساحل و خشکی این بندر سرازیر شده است و در حال افزایش است .وی افزود: علت آلودگی نفتی براساس بررسی های به عمل آمده توسط کارشناسان اعزامی اداره کل بنادرو دریانوردی استان، نشت نفت از یکی از خطوط انتقال زیر دریا به سمت جزیره خارگ است.

جوکار یادآورشد: حجم آلودگی نفتی به ساحل گناوه رو به افزایش است و باید هرچه زودتر فلات قاره با همکاری دیگر دستگاه‌های مرتبط نسبت به مهار نشتی خط لوله اقدام کند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناوه گفت: این اداره پیگیری لازم را از زمان آلودگی نفتی در دریا با نهادهای مربوطه شامل نفت و گاز گچساران، اداره بندر وردریانوردی استان ، محیط زیست و فلات قاره جزیره خارگ انجام داده است.

کامبیز عبدالهی افزود: پس از پیگیری و پایش دریایی‌ توسط تیم اعزامی مقابله با آلودگی اداره کل بنادرو دریانوردی استان بوشهر ، نیروهای آن برای پاکسازی مستقر شده‌اند.

وی بیان کرد: آلودگی ساحل گناوه به مواد نفتی، خطرات زیست محیطی برای آبزیان دریایی و افرادی که در دریا شنا می‌کنند درپی دارد و پاکسازی و جمع آوری آن باید در اسرع وقت انجام شود.

کیامرث جوکار اظهار کرد: لکه‌های نفتی بر اثر مد دریا به ساحل و خشکی این بندر سرازیر شده است و در حال افزایش است.

وی افزود: علت آلودگی نفتی براساس بررسی‌های به عمل آمده توسط کارشناسان اعزامی اداره کل بنادرو دریانوردی استان، نشت نفت از یکی از خطوط انتقال زیر دریا به سمت جزیره خارگ است.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 103462

ارسال نظر