بیژن مرتضوی

همسر بیژن مرتضوی درگذشت | ستاره سعیدی که بود؟

آخرین فیلم از ستاره سعیدی بیژن مرتضوی قبل از فوت همسرش را ببینید.

 همسر بیژن مرتضوی درگذشت  | ستاره سعیدی که بود؟

بیژن مرتضوی به سوگ همسرش نشست. در پی فوت همسر بیژن مرتضوی بسیاری از هنرمندان از طریق پست و استوری به بیژن مرتضوی تسلیت گفتند. از پست اولیه معین گرفته تا سیاوش قمیشی و لیلا فروهر و شاهین صمد پور و سایر هنرمندان و افراد معروف. بیژن مرتضوی چند روز قبل از مردم خواسته بود برای عمل همسرش ستاره سعیدی دعا کنند‌.

بیژن مرتضوی بعد عمل همسرش با قدردانی از مردم خبر از عمل خوب داد اما چند روز بعد در صفحه شخصی اش از به هوش نیامدن همسرش خبر داد. بیژن مرتضوی با همسر جوانش ۳۰ سال اختلاف داشت و پس از ده روز بیهوشی همسر بیژن مرتضوی فوت کرد. 

ستاره سعیدی

 ستاره همسر بیژن مرتضوی

همسر بیژن مرتضوی، خبرنگار پارلمانی بود

ستاره سعیدی همسر بیژن مرتضوی که روز گذشته به دلیل تومور مغزی در ترکیه درگذشت، پیش از این خبرنگار خبرگزاری برنا و سایت ایران‌نیوز بود. 

خانم سعیدی در مجلس هفتم خبرنگار پارلمانی بود و گاهی نیز از سوی رسانه خود به همراه دیگر خبرنگاران به حیاط دولت می رفت تا سخنان وزرای دولت احمدی نژاد را پوشش دهد. 

خانم سعیدی در 31 شهریور 1362 در تهران به دنیا آمد.پدر و مادر او کارمند صداوسیما و کارگردان برنامه‌های تلویزیون بودند که هر دو در سن پایین دچار سکته شدند و درگذشتند. او در دهه هشتاد خبرنگار سیاسی بود و در رسانه‌هایی مانند ایران نیوز و خبرگزاری برنا کار می‌کرد. بعد از درگذشت پدرش کارگردانی را تجربه کرد. بعد از همین طریق عازم امریکا شد. آنجا مدلینگ را تجربه کرد و سپس با بیژن مرتضوی آشنا شد و با وی ازدواج کرد و مدیر برنامه‌های آقای مرتضوی شد. 

تصاویری از خانم سعیدی در مجلس و حیاط دولت را می بینید.  

ستاره سعیدی

بعد از درگذشت پدرش کارگردانی را تجربه کرد. پس از آن عازم آمریکا شد. در آنجا مدلینگ را تجربه کرد و سپس با بیژن مرتضوی آشنا شد.

ستاره سعیدی در سال ۹۵ زمانی که ۳۴ سال داست با بیژن مرتضوی ۵۹ ساله ازدواج کرد.

او پس از ازدواج با بیژن مرتضوی، مدیر برنامه های همسرش شد و همچنین به عنوان فیلمبردار و سازنده‌ی کلیپ با مرتضوی همکاری داشت.

این دومین ازدواج بیژن مرتضوی محسوب می شد. او از ازدواج اول خود پسری به نام پژمان دارد.

ستاره سعیدی

آخرین فیلم از ستاره سعیدی بیژن مرتضوی قبل از فوت همسرش را ببینید.

اولین ویدئو از بیژن مرتضوی بعد از فوت همسرش را ببینید.

 

ستاره سعیدی همسر بیژن مرتضوی، در چند ماه اخیر متوجه وجود تومور مغزی شده بود تا اینکه به پیشنهاد پزشکان برای درآوردن آن تن به عمل جراحی داد و قرار بود ظرف چند روز به خانه برگردد. همسر بیژن مرتضوی تحت عمل جراحی سختی قرار گرفت تا جایی که پزشکان مجبور شدند به مدت پنج روز او را در حالت خواب مصنوعی نگه داشته تا آسیب جراحی را کم کنند. با این حال این مدت به بیش از ۱۰ روز طول کشید و همسر بیژن مرتضوی به اغمای غیر قابل کنترلی رفت و در نهایت در آخرین ساعات روز پنجشنه ۹ شهریور ۱۴۰۲ در ۴۱ سالگی درگذشت.

بیژن مرتضوی

بیژن مرتضوی موسیقیدان، آهنگساز، تنظیم‌ کننده، نوازنده ویولن و خواننده متولد سال ۱۳۳۶ در ساری است.

او نواختن ویولن را از سن ۳ سالگی آغاز کرد و زیر نظر معتبرترین اساتید این ساز از جمله پرویز یاحقی به یادگیری پرداخت. در ۷ سالگی نواختن پیانو، گیتار، سازهای کوبه ای و سازهای زهی موسیقی سنتی را فرا گفت. در ۱۱ سالگی مقام نخست مسابقه کشوری موسیقی دانش آموزان در ایران را کسب کرد. تنها ۱۴ سال داشت که یک گروه ارکستر ۳۲ نفری تشکیل داد و ساخته های خود را در یک اردوی تابستانی به نام «رامسر» در ایران اجرا کرد.

مرتضوی تحصیلات دانشگاهی خود را در انگلستان، در رشته مهندسی و نقشه کشی شهری ادامه داد و اجرای موسیقی و یادگیری ویولن را نیز دنبال کرد.

او در سال ۱۹۷۹ به آمریکا مهاجرت کرد و به تحصیل در رشته موسیقی پرداخت. در سال ۱۹۸۵ ساکن کالیفرنیا شد و اولین آلبوم خود را عرضه کرد.

مشخصه‌ ای که او را از نوازندگان دیگر متمایز می‌ کند توانایی او در نواختن همه سازهای به کار رفته در آثارش به‌جز سازهای بادی فلزی است. او از سال ۱۹۹۰ تور داخلی و بین‌ المللی آغاز کرد که محبوبیت بسیاری برای او در سر تاسر دنیا به ارمغان آورد. او اولین هنرمند ایرانی محسوب می شود که تحت حمایت شرکت‌ های Nederlander Productions ،Jeep Eagle ،New Dodge ،Chrysler بوده است. مرتضوی در سوم ژوئیه ۱۹۹۴ در Greek Theater به اجرای برنامه پرداخت. یکی از قطعاتی که او در این کنسرت اجرا کرد «حماسه» (Epic) نام داشت که آن را در ۱۱ سالگی ساخته بود. سبک آثار بی‌ کلام بیژن مرتضوی، ترکیبی از موسیقی سنتی ایرانی و موسیقی پاپ است.

مرتضوی در سال ۲۰۰۹ از کشور انگلستان مدرک دکتری موسیقی دریافت کرد.

بیژن مرتضوی هدف و نیت قلبی خود را، معرفی و توسعه موسیقی معاصر خاورمیانه به‌ صورت آکادمیک در دانشگاه‌های کشورهای غربی عنوان کرده است.

با وجود آنکه آلبوم‌ های او حق انتشار در ایران ندارند، قطعات بی‌ کلام او بارها از تلویزیون ایران پخش شده‌ است.

گفته می شود او در زمان ریاست جمهوری سید محمد خاتمی به ایران رفت و آمد داشت و پس از بازگشت حبیب محبیان برای گرفتن مجوز فعالیت دوباره به ایران آمد اما موفق به این کار نشد.

بیژن مرتضوی از جمله داوران برنامه استعدادیابی «صدای برتر» (The Voice Persia) بود که در سال ۱۴۰۱ از شبکه ام‌ بی‌ سی پرشیا (MBC Persia) پخش شد.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 104172

ارسال نظر