سهام عدالت | ارزش سهام عدالت | سهامداران عدالت

هشدار مهم به دارندگان سهام عدالت | این پیام از سهام عدالت را باز نکنید

با آغاز دوره جدید ثبت نام سهام عدالت در کشور فرصت‌طلبان و شیادان مجازی در کمین هستند تا با ارسال پیامک ثبت‌نام سهام عدالت از مردم کلاهبرداری کنند.

هشدار مهم به دارندگان سهام عدالت | این پیام از سهام عدالت را باز نکنید

سهام عدالت گونه‌ای یارانه است که بنابر نظر دولت نهم (ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد)، از طریق شرکت‌های تعاونی عدالت استانی به مشمولان آن واگذار می‌شود. دولت، هدف از عرضه سهام عدالت را گسترش سهم بخش تعاون در اقتصاد ایران اعلام کرده‌است. در واقع پشتیبانی از سهام عدالت توسط شرکت‌ها و کارخانجات دولتی انجام می‌شود و ۶۰ شرکت فرابورس دولتی نسبت به پرداخت سود به سهامداران است. در مرحله نخست واریز سود سهام عدالت ، دارندگان سهام ۴۵۲هزار تومانی، ۴۹۲ هزار تومانی و ۵۳۲ هزار تومانی به ترتیب ۵۱۰ هزار تومان، ۵۵۵ هزار تومان و ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی سهام عدالت در اختیار داشتند، مبلغ یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان سود علی‌الحساب دریافت کردند.

هشدار مهم به دارندگان سهام عدالت

پرداخت سود سهام عدالت یا واریز اضافه سود آن فعلا انجام نمی شود. برای دریافت سود سهام عدالت نیازی به نصب هیچ نرم افزار یا مراجعه به درگاه اینترنتی نیست. نباید مبلغی را برای دریافت سهام عدالت پرداخت کرد.

با آغاز دوره جدید ثبت نام سهام عدالت در کشور فرصت‌طلبان و شیادان مجازی در کمین هستند تا با  ارسال پیامک ثبت‌نام سهام عدالت از مردم کلاهبرداری کنند.

از پلیس تهران بزرگ، سرهنگ داوود معظمی گودرزی در تشریح این خبر گفت:‌ افراد متقاضی ثبت نام باید توجه داشته باشند که در دام افراد سودجو و فرصت طلبی که از هر موضوعی برای کلاهبرداری و اقدامات مجرمانه استفاده می‌کنند، نیفتند.

وی با بیان اینکه افراد فرصت طلب با انتشار تبلیغاتی نظیر «ثبت‌نام سهام عدالت»، «دریافت سهام عدالت» و «افزایش سهام عدالت» از شهروندان سوء استفاده و کلاهبرداری می‌کنند، افزود: این افراد معمولا تبلیغات خود را در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها و همچنین سایت‌های فاقد مجوز منتشر می‌کنند ، در ادامه نیز یا کاربران را به صفحات فیشینگ و برداشت غیرمجاز از حساب بانکیشان هدایت می‌کنند، یا اطلاعات هویتی آنان را دریافت کرده و از آن سوءاستفاده می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با تاکید بر اینکه شهروندان فریب این تبلیغات را نخورند، اظهارکرد: چه افرادی که ممکن است جزو جاماندگان این طرح باشند و چه افرادی که ممکن است به رقم آن اعتراض داشته باشند، لازم است حتما اخبار و روش‌های پیگیری را از رسانه‌ها و خبرگزاری‌های رسمی دنبال کنند و به هیچ عنوان به تبلیغات بی‌نام و نشان فضای مجازی اعتماد نکنند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه لینک معرفی شده در این پیامک‌ها حاوی یک بدافزار است و مجرمین اینترنتی با این شگرد مجرمانه، اطلاعات محرمانه بانکی متقاضیان را به سرقت می برند خاطرنشان کرد:‌ در این روش از کلاهبرداری فرد کلاهبردار با جعل آدرس اینترنتی سامانه سهام عدالت پیامکی که در نهایت به یک لینک پرداخت آنلاین منتهی می شود برای شهروندان ارسال می کنند و از آنجایی که برخی از شهروندان از این سامانه‌ها و نحوه فعالیت ‌آن ها آگاهی ندارند روی لینک کلیک کرده و مورد کلاهبرداری قرار می گیرند.

سرهنگ معظمی گودرزی با اشاره به الزام افزایش سطح سواد رسانه‌ای جهت پیشگیری از جرائم اینترنتی به شهروندان توصیه کرد:‌ فریب پیامک‌های دریافتی از منابع نامعتبر و سرشماره های شخصی را نخورید و از باز کردن لینک‌ های ارائه شده از سوی افراد ناشناس بصورت پیامکی و یا در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنید.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 105542

ارسال نظر