در آموزش و پرورش چه خبر شده است؟

رضامراد صحرایی از روزی که برای وزات آموزش و پرورش رای اعتماد گرفت، بارها از تحول در مدارس و این وزارتخانه سخن گفته است. اما در وزارتخانه‌ای که به دست صحرایی سپرده شده آنچه به گوش می‌رسد جابه‌جایی‌هایی فله‌ای و حذف و اضافه‌های آموزشی جهت‌دار است.

در آموزش و پرورش چه خبر شده است؟

در آموزش و پرورش چه خبر است ؟

رضامراد صحرایی از روزی که برای وزات آموزش و پرورش رای اعتماد گرفت، بارها از تحول در مدارس و این وزارتخانه سخن گفته است. اما در وزارتخانه‌ای که به دست صحرایی سپرده شده آنچه به گوش می‌رسد جابه‌جایی‌هایی فله‌ای و حذف و اضافه‌های آموزشی جهت‌دار است.

همین هفته قبل بود که وزیر آموزش و پرورش از تحول در مدارس با تغییر ۲۰ هزار مدیر مدرسه گفت.وزیر آموزش و پرورش گفت ۲۰ هزار «مدیبرشر مدرسه» تغییر کردندوزیر آموزش و پرورش گفت: امسال نزدیک به ۲۰ هزار مدیر مدرسه تغییر کردند تا در مدارس تحول ایجاد کنند، همچنین ۷ هزار مدرسه در مسیر تحول، شناسایی شدند که امسال در ۵ هزار مدرسه فعالیت‌های خود را آغاز خواهیم کرد.

جابه‌جایی‌هایی که محمد مهاجری، فعال اصولگرا آن را خالص‌سازی خواند. او در صفحه خود در ایکس (توییتر سابق) نوشت که به این سرعت ۲۰ هزار میز و نیمکت مدرسه قابل تغییر نبود. وزیر جرات دارد بگوید فرمان این خالص‌سازی را چه کسی به او داده است؟

محمد مهاجری نوشت:وزیر آموزش و پرورش با افتخار گفته ۲۰ هزار مدیر مدرسه را برای سال تحصیلی جاری تغییر داده است. به این سرعت ۲۰ هزار میز و نیمکت مدرسه هم قابل تغییر نبود. جناب وزیر جرات دارد بگوید فرمان این خالص سازی را چه کسی به او داده است؟ قطعا جرات ندارد. اگر داشت که وزیر گوش به فرمان در دولت رئیسی نمی‌شد!

دلیل و چگونگی تغییر مدیران مدارس ابهام و چالشی  است که از سوی منتقدان مطرح می‌شود. وزیر آموزش و پرورش  در این باره می‌گوید: «ما آیین‌نامه انتخاب و انتصاب مدیران مدارس را داریم که هر سال اواخر خردادماه اعلام و براساس آن جابه‌جایی مدیران مدارس صورت می‌گیرد. بسیاری از تغییراتی که صورت گرفته به‌دلیل بازنشستگی یا درخواست شخصی مدیران بوده و تعدادی از آنها هم مدیران مدارس یک‌کلاسه بوده‌اند.»

انتقادها به اینجا البته ختم نشد تجمع تعدادی از اولیا و دانش‌آموزان مدرسه فرزانگان مقابل آموزش‌وپرورش ازجمله این حواشی بود.

در همین رابطه منصور حقیقت پور نیز در گفتگو با نامه نیوز با اشاره به تلاش های انتخاباتی خالص سازان گفت: شواهد و قرائن نشان می دهد که اتوبوس خالص سازی به ایستگاه آموزش و پرورش رسیده و گویا قرار است خیلی ها را از اتوبوس پیاده کنند.

وی افزود: برخی نیروهای زحمت کش جامعه معلمان که نسبت به شرایط فعلی شان اعتراض داشتند و وضعیت فعلی را متناسب با منزلت معلمان نمی دانستند، یا در حال حذف شدن یا جا به جایی هستند.

این فعال سیاسی با اشاره به آغاز سال تحصیلی اظهار کرد: جا به جایی ۲۰ هزار مدیر مدرسه نگران کننده است. این احتمال وجود دارد که خالص سازان می خواهند از این کانال برای موقعیت خودشان در انتخابات بهره بگیرند.

حقیقت پور با بیان اینکه نوبت به خالص‌سازی در آموزش و پرورش رسید، ادامه داد: معلمان و فرهنگیان ما الان زیر تیغ خالص سازان هستند که این مسئله باعث نگرانی است.مگر می شود ۲۰ هزار مدیر مدرسه در مدت زمانی کوتاه جا به جا شوند.

منبع: تجارت نیوز

دیگر رسانه ها

کدخبر: 107754

ارسال نظر