هوش مصنوعی به کمک پارک حاشیه ای آمد

سرپرست شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران از راه اندازی مسیریاب آنلاین در شهرداری تهران خبر داد و گفت: امیدواریم در ۶ ماه آینده بتوانیم از فاز اول آن رونمایی کنیم.

هوش مصنوعی به کمک پارک حاشیه ای آمد

حمید برادران افزود: شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران به دنبال توسعه یک اپلیکیشن یا سوپراپلیکیشن با ماهیت مسیریابی است که البته شاخص‌های متفاوتی را دارد.

وی در مورد تفاوت این اپلیکیشن مسیریاب شهرداری تهران با سایر اپلیکیشن‌های مسیریاب داخلی و خارجی اظهار کرد: ما به دیتا و اطلاعاتی در شهرداری تهران دسترسی داریم که اپلیکیشن‌های ایرانی و خارجی به آنها دسترسی ندارند به عنوان مثال شهرداری تهران به واسطه دوربین‌های متعدد ترافیکی، به صورت لحظه‌ای از اتفاقاتی که در شبکه معابر تهران رخ می‌دهد، اطلاع دارد و ما در شرکت کنترل ترافیک وضعیت ترافیک را لحظه‌ای پایش می‌کنیم و همچنین اطلاعاتی که در مورد وضعیت حرکت مترو و اتوبوس‌ها داریم تنها مخصوص شهرداری تهران است که موجب ایجاد وجه تمایز جدی اپلیکیشن مسیریاب ما با سایر موارد مشابه داخلی و خارجی می‌شود.

برادران بیان کرد: دقت داشته باشید که صحت داده این اپلیکیشن به تعداد کاربران استفاده کننده از آن مرتبط است، به‌گونه‌ای که اگر تعداد کاربران ما بیشتر باشند، می‌توانیم علاوه بر انتشار اطلاعات درست و دقیق در مورد شریان‌های درجه ۲ و ۳ نیز اطلاعات ترافیکی منتشر کنیم.

تحلیل جریان ترافیک

سرپرست شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران تأکید کرد: با استفاده از زمان ترددها و منطقه مبدأ و مقصد سفر، تحلیلی از جریان ترافیکی را برای مردم پیش بینی می‌کنیم تا مدیریت بهتری برای سفرهای درون شهری خود داشته باشند.

وی گفت: وضعیت ترافیکی شهر تهران تا اندازه زیادی رابطه مستقیمی با حجم تردد خودروها دارد، ولی معتقدیم اگر در اطلاع‌رسانی‌ها بتوانیم رابطه خوبی با مردم برقرار کنیم حداقل حدود ۸ تا ۱۰ درصد بدون اینکه بخواهیم روی حجم تردد تاثیر بگذاریم، فقط در حوزه مدیریت تردد بر ترافیک تهران اثرگذار باشیم.

برادران ادامه داد: در فازهای ۲ و ۳ این سوپراپلیکیشن به دنبال مدیریت پارک خودروها با هوشمندسازی پارکینگ‌ها هستیم تا با اطلاع‌رسانی دقیق نسبت به ظرفیت خالی‌ها، امکان مدیریت هرچه بیشتر پارک حاشیه‌ای خودرو در معابر تهران را برای شهروندان فراهم کنیم.

سرپرست شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه در نظر داریم که با اتکا به این اپلیکیشن امکان استفاده ترکیبی از خودروی شخصی و استفاده از حمل و نقل عمومی را برای رسیدن هرچه سریعتر به مقصد فراهم کنیم، اظهار کرد: به عبارتی دیگر اپلیکیشن به کاربر پیشنهاد می‌دهد که برای حرکت از مبدا به مقصدش چگونه تردد کند تا ترافیک کمتری داشته باشد. به همین دلیل ممکن است اپلیکیشن پیشنهاد دهد که بخشی از مسیر را با خودروی شخصی و بخشی دیگر را با توجه به وضعیت ترافیکی و حمل و نقل عمومی آن منطقه، با مترو، اتوبوس و یا تاکسی و مسافربرهای اینترنتی ادامه دهد؛ اما در کل به کاهش زمان سفر کمک می‌کند.

وی تأکید کرد: همچنین سعی داریم با اتکا به این اپلیکیشن و توسعه هوش مصنوعی، بتوانیم رفتارهای تکرارپذیر را شناسایی کنیم و بر اساس آن بتوانیم راهنمایی‌های دقیقی را به کاربران بدهیم تا بدانند در چه زمان‌هایی می‌توانند مسیرهای تکراری خود را با ترافیک کمتر داشته باشند.

منبع: همشهری

دیگر رسانه ها

کدخبر: 124886

ارسال نظر