پیام فوری عبده تبریزی به سهامداران و فعالان بورس
حسین عبده تبریزی اقتصاددان و کارشناس ارشد در امور مالی و بانکداری کشور است.
در پی افت شدید شاخصهای امروز بازار سرمایه به دلیل تنشهای منطقه ای و التهابات ناشی از ترور اسماعیل هنیه، حسین عبده تبریزی، مشاور اقتصادی پزشکیان ، پیامی به فعالان بازار سرمایه منتشر کرد.
در این پیام آمده است:
با عرض سلام و احترام به فعالان بازار سرمایه
همه شما از مشکلات بازار سرمایه در سالهای اخیر آگاهید. از وضعیت جاری بازار و اتفاقات چند روز اخیر هم مطلعاید. وظیفه همهی ما هم کمک به حفظ موقعیت و رشد بازار سرمایه و کمک به دولت آقای پزشکیان است.
اینجانب تا امروز شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ کوچکترین دخالتی در شرایط جاری بازار نداشته و در مورد افراد یا موضوعات بازار نیز با هیچ یک از اعضا و ارکان دولت جدید صحبتی نکردهام.
امروز صبح مدیریت سازمان از اینجانب و چند نفر دیگر از فعالان بازار و مدیران قبلی سازمان دعوت کردند که در مورد وضعیت جاری و اقداماتی که باید از فردا صورت گیرد، نظر مشورتی بدهیم، و این کار انجام شد.
بهعلاوه، بنده بعد از آن جلسه، در مورد وضعیت جاری بازار گزارش کوتاهی تهیه و به مسئولان ارشد دولت چهاردهم تقدیم کردم و توجه آنان را به وضعیت نامناسب جاری جلب کردم.
از همه سرمایهگذاران و فعالان بازار سرمایه درخواست میکنم، با توجه به ناترازیها و مشکلات جاری، به هر شیوه که صلاح میدانند به حفظ آرامش بازار کمک کنند. مهمترین ابزار در این عرصه بیتوجهی به شایعات و خبرهای نادرستی است که با نیات مختلف انتشار مییابد. بیشک دولت آقای دکتر پزشکیان متعهد به برنامههایی است که مطرح کرده و بهرغم هر شرایط محیطی، برنامههای خود را دنبال خواهد کرد.ارادتمند-حسین عبده تبریزی
دکتر عبده تبریزی کیست؟
حسین عبده تبریزی اقتصاددان و کارشناس ارشد در امور مالی و بانکداری کشور است.
حسین عبده تبریزی در سال ۱۳۳۰ در تهران متولد شد. در سال ۱۳۵۲، کارشناسی بازرگانی از مدرسۀ عالی بازرگانی و کارشناسی زبان انگلیسی از دانشگاه علامۀ طباطبایی دریافت نمود. در سال ۱۳۵۳، تحصیلات خود را رشتۀ مدیریت بازرگانی در مرکز مطالعات مدیریت ایران در سطح کارشناسی ارشد ادامه داد و تحصیلات عالی خود را در سطح دکترای رشتۀ امور مالی و بانکداری در مدرسۀ عالی بازرگانی منچستر در سال ۱۳۵۵ به پایان رساند.
سابقۀ تدریس دکتر عبده به دهۀ ۵۰ بازمیگردد. از آن زمان تاکنون وی در بسیاری از مؤسسات آموزش عالی، سازمانها و مراکز تحقیقاتی کشور استاد مدعو بوده است. دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علامۀ طباطبایی و دانشگاه امام صادق (ع) تنها برخی از مؤسساتی است که دکتر عبده در آنها به تدریس دانش مالی پرداخته است. وی همچنین در مقاطعی از زمان عضو هیأت علمی تماموقت مؤسسۀ عالی پژوهش در برنامهریزی و توسعه، دانشگاه امام صادق (ع) و دانشگاه علامۀ طباطبایی بوده است.
حوزههای تحقیقاتی اخیر وی شامل بررسی بحران مالی ۲۰۰۸، مدلهای کنترل ریسک، نظارت بر بازارهای سرمایه، نظریۀ ساختار سرمایه، تأمین مالی بخش مسکن و مالی رفتاری در بورس اوراق بهادار تهران است.
تالیفات
دکتر عبده تبریزی مترجم کتابهای خطر و بازده، ارزشیابی، مدیریت مالی (دو جلد)، بازارها و نهادهای مالی و چندین کتاب دیگر است. وی همچنین مؤلف کتابهای افتههایی در مدیریت مالی، مجموعۀ مقالات مالی و سرمایهگذاری (دو جلد)، اندازهگیری و مدیریت ریسک بازار و فرهنگ واژگان مالی است. وی عضو هیأت تحریریۀ نشریههای متعدد و از جمله صاحبامتیاز روزنامۀ سرمایه بوده است.
عنوان شغل
مشاور مدیریت و تامین مالی وزیر راه و شهرسازی (عباس آخوندی، دولت یازدهم جمهوری اسلامی ایران؛ ۱۳۹۲ تا هماکنون)
رئیس هیأتمدیرۀ شرکت خدمات پژوهش و مشاوره مالی تابان خرد (امروز-1385)
رئیس هیأتمدیرۀ شرکت بینالملل سرمایه گذاری و خدمات مالی خردپایه (امروز-1384)
مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور مدیریت و تأمین منابع مالی (امروز-1392)
عضو شورای عالی بورس و اوراق بهادار (امروز-1392)
مدرک تحصیلی
دکتری امور مالی و بانکداری از مدرسه عالی بازرگانی منچستر (1355)
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی از مرکز مطالعات مدیریت ایران (ICMS) (1353)
کارشناسی بازرگانی از مدرسه عالی بازرگانی (1352)
سوابق اجرایی
رئیس هیأت مدیرۀ لیزینگ بانک اقتصاد نوین (1389-1385)
رئیس هیأت مدیرۀ کانون نهادهای سرمایهگذاری ایران (1389-1386)
مدیرعامل شرکت تأمین سرمایۀ نوین (1389-1387)
مدیرعامل شرکت تأمین سرمایۀ اقتصاد نوین (1387-1385)
دبیر کل مؤسسة توسعة صنعت سرمایهگذاری ایران (1387-1385)
دبیر کل بورس اوراق بهادار تهران (1384-1382)
مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی (1384-1380)
رئیس هیأتمدیرۀ بانک اقتصاد نوین (1382-1380)
مطالعه بیشتر: شاه توسعه اجتماعی را خیلی زود شروع کرد
رئیس هیأتمدیره و مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری ساختمان ایران (1380-1385)
ارسال نظر