سهمیه بنزین کارت سوخت چه مدت حفظ می شود / اعتبار کارت سوخت خودرو چقدر است/
کارت سوخت خودرو برخلاف کارت های بانکی دارای محدودیت استفاده زمانی نیست و مادامی که کارت سوخت شما سالم است، می توانید از آن استفاده کنید.
کارت سوخت خودرو برخلاف کارت های بانکی دارای محدودیت استفاده زمانی نیست و مادامی که کارت سوخت شما سالم است، می توانید از آن استفاده کنید.
به گزارش عرشه آنلاین ، اگر کارت سوخت قدیمی خود را در اختیار دارید نیازی به درخواست صدور کارت سوخت جدید نیست و سهمیه بنزین شما به همان کارت سوخت واریز می شود، کارت سوخت محدودیت زمانی ندارد ، اما در صورتیکه کارت سوخت شما به هر دلیلی قابل استفاده نبوده و یا ابطال شده است می توانید با مراجعه به مراکز پلیس+۱۰ درخواست صدور کارت سوخت المثنی بدهید.
سهمیه بنزین کارت سوخت خودرو های شخصی
بعد از سهمیه بندی مجدد بنزین در سال گذشته، شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران اعلام کرد که مدت زمانی که میزان سهمیه سوخت دریافت شده در کارت های سوخت برای هر فرد باقی می ماند ۶ ماه است. اما به تازگی این مدت زمان به ۹ ماه افزایش یافته است. اما منظور از این ۹ ماه دقیقا چیست؟
باید بگوییم که سهمیه و اعتبار کارت سوخت خودرو تا ۵۴۰ لیتر قابل ذخیره است. ذخیره این ۵۴۰ لیتر هم فقط برای خودروهای شخصی و سواریهای شخصی امکان پذیر است. چنانچه یک خودروی سواری که ماهانه ۶۰ لیتر سهمیه دارد، برای ۹ ماه متوالی از سهمیه خود استفاده نکند، ۶۰ لیتر ماه دهم برای او لحاظ نمی شود. زیرا سهمیه موجود در کارت او در مجموع از ۵۴۰ لیتر فراتر می رود. همین خودرو اگر ۵۰۰ لیتر سهمیه در کارت سوخت خود داشته باشد، در ماه دهم، فقط ۴۰ لیتر سهمیه دریافت می کند.
بنابراین اعتبار کارت سوخت خودروهای شخصی نیز تا ۵۴۰ لیتر است و بیشتر از این مقدار قابل ذخیره نیست. از روی همین قانون به خوبی مشخص می شود که دیگر خودروها نمی توانند سهمیه خود را برای چندین ماه پیاپی ذخیره کنند. مثلا یک آمبولانس اگر بخواهد و بتواند که سهمیه ۷۰۰ لیتری خود را در یک ماه استفاده نکند، این امکان برای او وجود ندارد که سهمیه خود را ذخیره کند.
سهمیه بنزین کارت سوخت خودروهای تاکسی و وانتها
برای انواع تاکسی ها، سهمیه بنزین متفاوتی در نظر گرفته می شود. بر اساس کارکرد تاکسی و دوگانه سوز بودن یا تک سوز بودن آن، سهمیهها کم و زیاد می شوند. طبق اعلام شرکت پخش فراورده های نفتی تاکسی های بنزینی ۴۰۰ لیتر، تاکسی های دوگانه سوز ۲۰۰ لیتر (از ابتدای آذرماه ۲۵۰ لیتر)، تاکسی بین شهری بنزینی ۷۵۰ لیتر، تاکسی بین شهری دوگانه سوز ۴۵۰ لیتر و تاکسی ون شهری بنزینی ۶۰۰ لیتر، سهمیه بنزین دارند.
اعتبار کارت سوخت خودروهای تاکسی با توجه به اینکه سهمیه بنزین آنها بیشتر از یک خودروی سواری است، یک ماه است. به این معنی که اگر سهمیه یک ماه خود را به هر دلیل استفاده نکنند، سهمیه او سوخت می شود و در ماه جدید سهمیه جدید برای او لحاظ می شود. این قانون برای وانت ها نیز اجرا می شود.
زمان واریز سهمیه بنزین هر ماه
زمان واریز سهمیه بنزین آخرین روز هر ماه است و افرادی که فاقد کارت سوخت هستند، باید نسبت به پیگیری کارت سوخت المثنی اقدام کرده و از سهمیه بنزین ماهیانه خود برخوردار شوند. به این معنی که در ساعت ۲۴ آخرین روز هر ماه که همزمان است با ساعات ابتدایی اولین روز ماه بعدی، سهمیه بنزین مطابق دستورالعمل و سهمیه ای که از پیش تعیین شده است، به کارت های سوخت واریز می شود.
منبع: ایلنا
ارسال نظر