درخواست فوری معلمان بازنشسته از وزیر آموزش و پرورش درباره ارزش مالکانه صندوق ذخیره فرهنگیان

معلمان و فرهنگیان بازنشسته به دنبال بازگشت ارزش مالکانه صنذوق فرهنگیان به افراد عضو هستند.

درخواست فوری معلمان بازنشسته از وزیر آموزش و پرورش درباره ارزش مالکانه صندوق ذخیره فرهنگیان

معلمان و فرهنگیان بازنشسته به دنبال بازگشت ارزش مالکانه صنذوق فرهنگیان به افراد عضو هستند.

به گزارش عرشه آنلاین، کامران رحیمی، مطالبه‌گر صندوق ذخیره فرهنگیان در فضای مجازی نوشت:

۱- همه مطالبه‌گری‌های معلمان و فرهنگیان عضو صندوق ذخیره فرهنگیان پیرامون یک اصطلاح می‌گردد و آن «تحقق ارزش مالکانه» است. تحقق ارزش مالکانه یعنی حق مالکیت فرهنگیان شاغل و بازنشسته عضو صندوق ذخیره فرهنگیان بر همه دارایی‌های این صندوق به رسمیت شناخته شده و این دارایی‌ها در قالب سهام قابل خرید و فروش به آنان واگذار شود.

غول «مطالبه ارزش مالکانه» به چراغ برنمی‌گردد / معلمان و فرهنگیان بازنشسته کوتاه نمی‌آیند!

۲- بعد از حدود پنج سال از پیگیری مطالبه گران و حمایت افکار عمومی فرهنگیان طی مراسمی در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ با حضور سرپرست وقت وزارت آموزش و پرورش، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاونان و مدیران وزارت آموزش و پرورش، مدیران ارشد صنعت بانکی و بازار سرمایه و سازمان‌های اقتصادی، اعضای هیات‌ امنا و هیات‌مدیره موسسه، مدیران‌عامل هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه و منتخبان فرهنگیان سراسر کشور در اردوگاه شهید باهنر تهران از طرح ارزش مالکانه رونمایی و تصویر قاب گرفته پوستر این طرح در اتاق مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان نصب شد.

۳- از آن تاریخ تاکنون اقدام عملیاتی جدی برای احصای دارایی‌های صندوق و برطرف کردن موانع جهت ورود این دارایی‌ها به بورس و واگذاری آنها از طریق سهام به صاحبان اصلی صندوق یعنی فرهنگیان، صورت نگرفته است و در جلسات متعدد مطالبه‌گران با مدیران ارشد صندوق، به صورت مداوم، وعده آینده نزدیک را می‌شنوند.

۴- شاه بیت مهم سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که به قوای نظام هم ابلاغ شده است، به صراحت اعلام می‌دارد که دولت‌ها موظف به کاستن از بار مالی و مدیریتی دولت در تصدی فعالیت‌های اقتصادی هستند.

ولی متاسفانه در آموزش و پرورش شاهد هستیم در این زمینه اقدامی صورت نگرفته و همچنان صندوق ذخیره فرهنگیان به عنوان یک بنگاه اقتصادی در حال ازدیاد هلدینگ‌ها و شرکت‌هایی است که در عمل کارایی نداشته و نه تنها برای فرهنگیان عضو صندوق، سودآوری نکرده‌اند، بلکه متاسفانه زیانده هم بوده‌اند.

۵- از وزیر محترم آموزش و پرورش به عنوان رییس هیات امنا انتظار می‌رود آموزش و پرورش را از فعالیت دست و پا گیر و ناکارآمد اقتصادی خلاص کرده تا بتواند به سایر وظایف تخصصی خودش بپردازد و با استناد به سیاست‌های ابلاغی نظام ذیل اصل چهل و چهار قانون اساسی، همه دارایی‌های صندوق را به مالکان اصلی واگذار کند. در صورت انجام چنین کاری، نام این وزیر در تاریخ وزارت آموزش و پرورش ماندگار خواهد شد.

منبع: نواندیش

دیگر رسانه ها

کدخبر: 139471

ارسال نظر