آب در یک استان سهمیهبندی شد
از تمام ظرفیت سد اکباتان نمیتوانیم استفاده کنیم و مجبور به سهمیهبندی و قطع آب در ساعاتی از روز شدهایم.
مدیرعامل آب منطقهای استان همدان با اشاره به اینکه ذخیره آبی سد اکباتان وضعیت خوبی ندارد، گفت: به همین علت از تمام ظرفیت سد اکباتان نمیتوانیم استفاده کنیم و مجبور به سهمیهبندی و قطع آب در ساعاتی از روز هستیم.
بیشتر بخوانید: مشکل آب شهرکرد چه زمانی حل میشود؟
محمد ضروری اظهار داشت: آب گیری از سد تالوار با سرعت بالایی در حال تکمیل شدن است و پیشبینی میشود بر اساس مدت زمان تعیین شده از سوی رئیس جمهور آب گیری به طور کامل انجام شود.
وی افزود: در مرحله نخست از طریق این سد برای تست کار ۲۰۰ لیتر در ثانیه آب برای همدان تامین میشود و در مرحله دوم ۶۰۰ لیتر در ثانیه، همچنین در پایان پروژه یعنی بهره برداری صد درصدی از آن هزار و ۲۰۰ لیتر بر ثانیه آب برای استان تامین خواهد شد.
وی با اشاره به قطعیهای رخ داده ضمن تشکر از همراهی مردم همدان، عنوان کرد: ذخیره آبی سد اکباتان وضعیت خوبی ندارد و به دلیل مصرف بالا و گرمای هوای همدان ذخیره آبی آن از دست رفته است به همین علت از تمام ظرفیت سد اکباتان نمیتوانیم استفاده کنیم و مجبور به سهمیهبندی و قطع آب در ساعاتی از روز هستیم.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا این نقل قول که گفته میشود باتوجه به شرایط بحرانی آب در حال حاضر از تصفیه فاضلاب برای تامین آب شرب همدان استفاده میشود، صحت دارد یا خیر نیز بیان کرد: این موضوع به هیچ عنوان سندیت ندارد و وزارت نیرو همواره در تلاش بوده تا بهترین و مرغوبترین آب را وارد مدار شرب و مصرف خانگی کند.
وی همچنین تاکید کرد: در حال حاضر با استفاده از چاههای اجارهای کشاورزان سعی داریم آب مورد نیاز مصرفی و شرب همدان را تامین کنیم
مدیر عامل شرکت آب منطقهای استان همدان همچنین از کشاورزانی که پیش قدم در طرح نهضت آبرسانی همدان شده اند قدردانی کرد و افزود: در حال حاضر به صورت شبانه روزی به تعداد چاههای کشاورزی اجارهای برای آبرسانی در مصرف شرب افزوده میشود که نشان از همراهی و همدلی کشاورزان در طرح نهضت آبرسانی است.
ضروری بیان کرد: وضعیت سهمیه بندی و قطعی روزانه آب در همدان مدت زیادی ادامه ندارد و به زودی مشکلات تامین آب شرب در همدان مرتفع خواهد شد./ تسنیم
ارسال نظر