افزایش ۲ برابری جذب معلم در دانشگاه فرهنگیان
در مهرماه امسال، ۸۰۰ دانشجومعلم جذب دانشگاه فرهنگیان میشوند و تعداد دانشجویان این دانشگاه به ۲ هزار و ۵۱۱ نفر افزایش مییابد.
جواد قناعت، استاندار خراسان جنوبی در جلسه دیدار اعضای هیات امنای دانشگاه فرهنگیان استان، گفت: از مشکلات بسیار جدی آموزش و پرورش، کمبود معلم در مقطع ابتدایی است که با اهتمام و برنامه ریزی دولت سیزدهم، در حال رفع شدن است.
او افزود: با برنامهریزیهای منسجمی که صورت گرفته، مشکل ضعف نیرو برای ۶ ساله اول تحصیل حل میشود.
بیشتر بخوانید: نحوه استخدام معلم و اعضای هیات علمی در دانشگاه فرهنگیان اعلام شد
قناعت با تأکید بر اینکه در مدیریت امور، باید از سطحی نگری بپرهیزیم، رفع مشکلات زیرساختی و خوابگاههای مورد نیاز دانشگاه فرهنگیان را برای شروع سال تحصیلی ضروری دانست.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ساختمان در دست احداث دانشگاه فرهنگیان استان، تصریح کرد: اعتبارات مورد نیاز برای تسریع در روند اجرای این طرح، از محل منابع ملی، متمم سفر و یا مصوبات سفر دوم رئیس جمهور پیگیری می شود.
او ادامه داد: با توجه به شرایط خاص جذب دانشجو معلم در کشور و ضرورت تأمین زیرساخت های لازم برای تحقق این برنامه، طبق مصوبه هیئت امنا، دانشگاه فرهنگیان از پرداخت عوارض و هزینه های صدور پروانه معاف است.
قناعت بیان کرد: شهرداری همان گونه که با خیرین مدرسه ساز در بحث معافیت از هزینه های پروانه همراهی کرده، در این زمینه نیز مساعدت های لازم را انجام دهد.
استاندار خراسان جنوبی در این جلسه سه ساعته درخصوص تأمین خوابگاههای مورد نیاز استفاده از امکانات شهرستان های با شرایط لازم برای برگزاری کلاس های درس به صورت موقت تدابیر لازم را اتخاذ کرد.
در ادامه این جلسه حجت الاسلام اکبری مطلق رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی با بیان اینکه به دلیل کمبود معلم در سراسر کشور ظرفیت جذب این دانشگاه ۲ برابر شده است، گفت: در مهر امسال ۸۰۰ دانشجو معلم جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند و تعداد دانشجویان این دانشگاه به ۲ هزار و ۵۱۱ نفر افزایش می یابد.
او افزود: به این ترتیب به ظرفیت مرکز بنت الهدی صدر شهرستان فردوس ۲۷۰ دانشجو، پردیس امام سجاد ۱۷۰ دانشجو و پردیس شهید باهنر نیز بیش از ۴۰۰ دانشجو معلم افزوده می شود.
حجت الاسلام اکبری مطلق با اشاره به اینکه تعداد دانشجویان خوابگاهی به هزار و ۳۹۲ نفر میرسد، بیان کرد: هم اکنون با کمبود فضای خوابگاهی برای اسکان دانشجویان مواجه هستیم، که با رایزنیهای انجام شده قرار است از ظرفیت فضاهای آموزشی شهرستان قاینات (به صورت موقت)، فضاهای آموزشی و ورزشی اداره کل آموزش و پرورش و دانشگاه بیرجند (خوابگاه و فضای ورزشی) استفاده شود.
رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی اظهار کرد: همچنین در رایزنیهای انجام شده با دانشگاه آزاد اسلامی قرار شد این دانشگاه نیز ۴۰۰ تا ۴۵۰ تخت و ۳۰ کلاس آموزشی را در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار دهد.
او ادامه داد: برای برگزاری کلاس هم میشود از ظرفیت شهرستانها صرف برگزاری کلاس (در صورت وجود شرایط لازم شامل تأمین خوابگاه، کلاس و استاد) استفاده کرد که در این زمینه شهرستان قاینات اعلام آمادگی کرده است.
حجت الاسلام اکبری مطلق بیان کرد: برای حل مشکلات، طرح جامع دانشگاه فرهنگیان در حال انجام است که پی ریزی ساختمان آموزشی پردیس خواهران ریخته شده و خوابگاه نیز اسکلت بندی شده است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی گفت: ۷ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت سلف سرویس نیاز است که جزء اعتبارات خود دانشگاه است و پیگیر هستیم تا مابقی اعتبارات مورد نیاز برای تسریع در روند اجرای این طرح، از محل منابع ملی، متمم سفر و یا مصوبات سفر دوم رئیس جمهور تأمین شود./ باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر