مغایرت آییننامه احکام معلمان در رتبهبندی با قانون مجلس | مسئولان در آموزش و پرورش چه میکنند؟
امروز گفته میشود که برای رتبه بندی، اطلاعات معلمان باید بارگذاری شود. مگر اطلاعات معلمی که ۳۰ سال خدمت کرده، در اختیار آموزش و پرورش نیست؟
رضا حاجیپور، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، درباره نحوه اجرای قانون رتبه بندی معلمان، بیان کرد: بنده به عنوان سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس چندین بار تاکید کردم که انتظار داریم خروجی حوزه معاونت سرمایه انسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص چگونگی تدوین آییننامه احکام معلمان در رتبهبندی همان چیزی باشد که در مجلس به تصویب رسیده است و نباید با قانون مصوب مجلس خیلی فاصله داشته باشد. اینکه الان اندازه گیری های خاصی برای رتبه بندی معلمان داشته باشند، قابل قبول نیست.
خواستار اجرای بهموقع و دقیق رتبهبندی هستیم
وی در ادامه با بیان اینکه ما انتظار داشتیم بعد از تصویب قانون و ابلاغ آن رتبه بندی به طور دقیق اجرایی می شد، اظهار کرد: یک معلم ۲۷ سال خدمت کرده و تازه قرار است رتبه بندی شود، دنبال چه چیزی باید بگردیم. مجلس بر اساس تعداد معلمان، اعتبارات لازم را نیز در نظر گرفته است.
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: امروز گفته میشود که برای رتبه بندی، اطلاعات معلمان باید بارگذاری شود. مگر اطلاعات معلمی که ۳۰ سال خدمت کرده، در اختیار آموزش و پرورش نیست؟ مگر غیر از این است که یک معلم سالیانه مورد ارزشیابی قرار می گیرد، چرا امروز دوباره گفته می شود که باید اطلاعات آنان بارگذاری شود. پس مسئولان در طول این سال ها در وزارت آموزش و پرورش چه کار می کردند؟
نماینده مردم آمل در ادامه با تاکید بر اینکه مطالبه ما اجرای دقیق و به موقع رتبه بندی معلمان است، افزود: این برخورد با معلمان صحیح نیست. چقدر باید معلمان را شبانهروز به اینور و آنور بکشانیم تا برای آنها یک کاری انجام دهیم. کدام یک از ارگانهای سازمانی در سطح کشور اینگونه با کارکنان خود برای افزایش حقوق برخورد می کند که این روزها با معلمان اینگونه برخورد می شود.
حاجی پور در پایان گفت: چندین دولت لایحه رتبه بندی معلمان را آوردند اما در مجالس به نتیجه نرسید. حال که این لایحه به تصویب رسیده و تبدیل به قانون شده، ما انتظار اجرای به موقع و دقیق این قانون را داریم./ ایسنا
ارسال نظر