هشدار! این پیامک جعلی است
کاربران بدون آگاهی، مبلغ ناچیز درخواستشده را از طریق لینک ارسالشده پرداخت میکنند؛ درحالی که یک بدافزار است و مجرمان سایبری با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را به سرقت و اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنها اقدام میکنند.
سرهنگ رسول جلیلیان، رئیس پلیس فتای البرز گفت: کلاهبرداران با جعل نشانی اینترنتی سامانه ثنا (سامانه ثبت نام الکترونیک قضایی) پیامک هایی با عنوان ابلاغیه، ثبت شکایت در سامانه و سود سهام و امثال آن با لینک جعلی برای کاربران ارسال کرده و از ناآگاهی آن ها سوءاستفاده و اقدام به کلاهبرداری می کنند.
او افزود: کاربران بدون آگاهی مبلغ ناچیز درخواست شده را از طریق لینک ارسال شده پرداخت می کنند درحالی که یک بدافزار است و مجرمان سایبری با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را به سرقت و اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنها اقدام میکنند.
بیشتر بخوانید: هشدار! خطری که در کمین والدین و دانشآموزان است
جلیلیان گفت: پیامک اصلی سامانه ثنا، فاقد لینک بوده و برای مشاهده ابلاغ قضایی، به هیچ وجه نیاز به واریز وجه نیست ، هرچند که ابلاغ الکترونیک برای افرادی ارسال می شود که پیش از آن در سامانه ثنا به آدرس https://sana.adliran.ir ثبت نام کردهاند.
رئیس پلیس فتای البرز گفت: سایت ثنا تنها سامانه رسمی قوه قضاییه برای ارسال ابلاغیههای الکترونیک است از مردم خواست مراقب پیامکهای جعلی کلاهبرداران با عنوان سامانه ثنا باشند.
او افزود: علت دسترسی به اطلاعات و سوءاستفاده از اطلاعات کاربران، اعتماد آن ها به افراد ناشناس، پیامکهای دریافتی و لینکهای موجود در فضای مجازی است که می طلبد کاربران دقت لازم برای هرگونه درخواست وجه حتی با مبالغ اندک تحت عنوان سامانه ثبتنام الکترونیک قضایی (ثنا) یا هر عنوان دیگری جعلی را داشته باشند.
جلیلیان گفت: پیامک های سازمانی و رسمی از سرشماره های معتبر ارسال می شوند و کاربران به هیچ عنوان به لینک هایی که از طریق سرشماره های ناشناس و شخصی ارسال شده مراجعه نکنند.
رئیس پلیس فتای البرز گفت: کاربران در صورت مواجهه با صفحات جعلی، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسwww.Cyberpolice.ir یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا گزارش دهند./ باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر