آخرین وضعیت رتبه بندی معلمان در شورای نگهبان | حداقل و حداکثر حقوق معلمان بازنشسته و معلمان تازهکار چقدر شد؟
یکی از نمایندگان معلمان درباره خبرهایی که در مورد ایراد گرفتن شورای نگهبان از لایحه رتبهبندی معلمان در فضای مجازی مطرح شده توضیحاتی داد.
لایحه نظام رتبهبندی معلمان پس از ۱۰ سال بالاخره در روز چهارشنبه ۲۴ آذر در مجلس تصویب و برای تأیید به شورای نگهبان ارسال شده است. بدون شک با اجرائیشدن این لایحه در آموزشوپرورش، عده زیادی از معلمان در سال جاری یا سال آینده بازنشسته خواهند شد که این سونامی بازنشستگی میتواند مشکلات زیادی را در آموزشوپرورش به وجود آورد.
این روزها اخباری درباره ایراد گرفتن شورای نگهبان از لایحه رتبه بندی معلمان در فضای مجازی منتشر می شود. آیا این موضوع صحت دارد؟
کریمی نیا یکی از نمایندگان معلمان گفته است: خبرهایی که در مورد ایراد گرفتن شورای نگهبان از لایحه رتبه بندی معلمان در فضای مجازی مطرح شده است، در حد شایعه است و خبرگزاری های رسمی این خبرها را تایید نکرده اند.
وی افزود: علاوه بر این برخی از نمایندگان مجلس از جمله ویسکرمی نیز از این خبر اظهار بی اطلاعی کردند.
معلمان مشمول طرح رتبه بندی
علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در مجموع ۷۳۰ هزار معلم شامل طرح رتبه بندی خواهند شد که در طول دوره ۱۰۰ ساله تاسیس نظام نوین آموزش و پرورش تصویب چنین قانونی بیسابقه است.
وی با بیان اینکه هدف اصلی اجرای طرح رتبه بندی معلمان افزایش کیفیت آموزشی است، افزود: معلم باید مطالعه داشته باشد، در نتیجه معلم با سواد دانش آموزان با سوادی را تقدیم جامعه خواهد کرد.منادی سفیدان اضافه کرد: طرح رتبهبندی معلمان با بودجه ۱۲.۵ هزار میلیارد تومانی از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ اجرایی خواهد شد و از سال آینده ۲۵ هزار میلیارد تومان بودجه به این کار اختصاص خواهد یافت.نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس تصریح کرد: حداقل حقوقی که یک معلم تازه کار در بدو ورود به وادی معلمی خواهد گرفت، برابر ۸۰ درصد حقوق یک مربی دانشگاه تهران یعنی ۸ میلیون و ۸۰ هزار تومان است؛ در ادامه معلمان بسته به میزان سابقه، مدرک تحصیلی و تالیفات حقوقشان تنظیم خواهد شد.
بیشتر بخوانید |تجمع برخی از معلمان در شهرهای مختلف کشور +عکس و فیلم
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در ادامه تامین رفاه معلم را موجب آبادانی مملکت دانست و گفت: رتبه بندی رقابت را بین معلمان بالا خواهد برد و هر کجا که رقابت باشد مسلما کیفیت آموزش نیز بیشتر خواهد شد. اصلی ترین عنصر آموزش در کشور معلمان هستند، لذا باید معلم خوب و باسواد را در جامعه افزایش دهیم.
کمبود معلم در آموزش و پرورش
با اجرای رتبهبندی معلمان، سیل بازنشستگی به شدت افزایش مییابد و جمعیت دانشآموزان نیز رو به افزایش است
وزارت آموزشوپرورش باید از هماکنون برای جبران کمبود معلم در سال آینده برنامههای عملیاتی را از مجاری قانونی دنبال کند تا علاوه بر جذب معلمان و جبران کمبود معلم، کیفیت آموزش را نیز مدنظر قرار دهد و به هرگونه استخدام غیرکارشناسی اقدام نکند. آموزشوپرورش علاوه بر کمبود معلم دچار بحران کمبود «مشاور» و «مربی بهداشت» و سایر نیروهای اداری و خدماتی در مدارس نیز هست. ، این بحران سال به سال عمیقتر میشود بر همین اساس ضروری است که سازمان اداری و استخدامی، برنامه و بودجه و آموزشوپرورش در جلسات مشترک وضعیت نیروی انسانی، کاستیها و روند آینده آموزشوپرورش در این حوزه را در اسرع وقت پیگیری کنند. دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی مسئولیت تأمین نیروی انسانی آموزشوپرورش را بر عهده دارند که فعلا بهترین راه برای جذب معلمان توانمند و باتجربه هستند.
البته مهارتآموزان ماده ۲۸ دانشگاه فرهنگیان نیز با آزمون از فارغالتحصیلان دانشگاههای دیگر و گذراندن دوره یکساله در دانشگاه فرهنگیان وارد آموزشوپرورش میشوند تا کمبود معلم را جبران کنند. معمولا معلمان ماده ۲۸ که یک سال دوره دیده و فارغالتحصیلان دوره چهارساله دانشگاه فرهنگیان هنوز نیاز دارند چند سال در موقعیت مناسب در کنار مدرسه و پیشکسوتان قرار گرفته تا تجربههای لازم و ضروری معلمی را کسب کنند.
کاهش دوره چهارساله آموزش به سه سال در دانشگاه فرهنگیان نیز از راهکارهای موجود برای حل این مشکل است. دانشگاه فرهنگیان نیاز دارد در مؤلفههای اجرائی و آموزشی از روشهای نوین استفاده کند، اما متأسفانه در زمینه استاد و اعضای هیئت علمی، امکانات و تجهیزات آموزشی فاصله زیادی تا وضعیت مطلوب دارد و باید این مشکلات نیز حل شوند.
یکی دیگر از اقدامات برای حل مشکل کمبود معلم، بالابردن جمعیت کلاسهای درس در دوره ابتدایی و متوسطه است که این امر، هم کیفیت آموزشی را کاهش داده و هم در شرایط کرونایی که در سالهای آینده نیز باید شیوهنامهها رعایت شوند، حضور همه دانشآموزان در کلاس امکانپذیر نخواهد بود.
راه دیگر برای حل مشکل کمبود شدید معلم، استفاده از حقالتدریس معلمان بهصورت اضافهخدمت شاغلان و تدریس بازنشستگان در سقف ساعات مجاز تدریس است. البته این موضوع فرصت خوبی برای استفاده از توان بازنشستگان است، ولی برخی از بازنشستهها انگیزه لازم و توانایی استفاده از فناوریهای نوین آموزشی بهویژه در فضای مجازی را ندارند. با وجود استفاده از انواع روشهای نام برده، باز هم جای خالی معلم دورهدیده، توانمند و دارای شایستگیهای معلمی در دستگاه تعلیم و تربیت دیده میشود.
افزایش حقوق معلمان بعد از اجرای رتبه بندی
علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: با قانون رتبه بندی، به حقوق تمام معلمان حداقل ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان اضافه میشود.
هر کسی که در حکم آن کلمه «معلم» آمده باشد، شامل قانون رتبه بندی میشود. هر ۵ سال معلم ها رتبهبندی میشوند.
ادامه توضیحات علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره حقوق معلمان بعد از اجرای طرح رتبه بندی را مشاهده می کنید.
اما و اگرهای حقوق معلمان با اجرای رتبه بندی
«رتبه بندی فرهنگیان» موضوعی که سال ۹۰ شروع شد و سال ۱۴۰۰ یعنی امسال به دو گام نهایی خود برای اجرا رسید.
آغاز ماجرای طرح رتبهبندی معلمان به سال ۱۳۹۰ بازمیگردد. سالی که در آن شورای عالی انقلاب فرهنگی سند تحول بنیادین آموزش وپرورش را تصویب کرد. در فصل هفتم هدفهای عملیاتی و راهکارهای این سند و ذیل هدف دهم یعنی ارتقای منزلت اجتماعی و جایگاه حرفهای منابع انسانی با تاکید بر نقش الگویی و جایگاه معلم تاکید شده بود، این طرح در سال ۹۲ در دولت دهم به مجلس ارائه شد.
حاجیبابایی، وزیر آموزش و پرورش وقت در تاریخ دوم تیر ۱۳۹۲ از تصویب نظام رتبهبندی حرفهای معلمان در هیات وزیران خبر داد و از آن تاریخ به بعد کار تدوین این رتبهبندی آغاز شد.
این طرح بعد یک سال یعنی سال ۹۳ بر اساس ۴ رتبه شامل مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم تعریف شد تا معلم با هر سابقهای که دارد متناظر با همردیف خودش در دانشگاه، حداقل ۸۰ درصد حقوق را دریافت کند، اما در روزهای پایانی سال ۱۳۹۳ بود که کلیات نظام رتبهبندی معلمان مجدداً و با تغییراتی اساسی در هیات وزیران در قالب قانون مدیریت خدمات کشوری تصویب شد.
شهریور سال ۹۴، ضوابط رتبهبندی حرفهای مشمولان طرح طبقهبندی مشاغل معلمان در شورای توسعه مدیریت در راستای اجرای طرح رتبهبندی به تصویب رسید سرانجام در سال ۹۴ اولین مرحله طرح رتبهبندی در حالی اجرا شد، البته که آنچه اجرا شد فقط ۱۰ درصد رتبه بندی بود.
طبق وعده مسئولان وقت آموزش و پرورش قرار بود مرحله دوم طرح رتبهبندی معلمان در سال ۹۵ و همچنین اجرای نظام رتبهبندی واقعی معلمان از ابتدای سال ۹۶ اجرایی شود، اما این اتفاق رخ نداد و مجلس یازدهم از ابتدای شروع به کار خود و مشخصا کمیسیون آموزش رتبه بندی را محور کار خود قرار داد و شروع به اصلاح و چکش کاری لایحه کرد. دولت هم اعلام کرد که برای اجرای آن ۲۵ هزار میلیارد بودجه در نظر گرفته است.
رتبه بندی فرهنگیان روز گذشته با نهایی شدن ۸ ماده نهایی و تصویب شد، البته که حدود یک ماه قبل ۳ ماده از این لایحه در مجلس به تصویب رسید، اما به دلیل برخی اختلاف نظرهای دولت و مجلس در مورد بار مالی رتبه بندی معلمان، لایحه به کمیسیون آموزش بازگشت.
ماده یک این لایحه بیشتر به هدف این رتبه بندی که ارتقای شان و منزلت فرهنگیان است پرداخته و مصادیق افرادی که به آنها معلم اطلاق میشود معین شده به صورتی که بر این اساس معلم به افرادی اطلاق میشود که رسالت خطیر صرفاً تربیت دانش آموزان را در نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی برعهده دارند. مانند آموزگار، دبیر، هنرآموز، مربی امور تربیتی، مشاور واحد آموزشی، مراقب سلامت، نیروهای توانبخشی مدارس استثنائی، مدیر و معاون در واحدهای آموزشی و تربیتی، البته که محمدباقر قالیباف رئیس مجلس تاکید کرده است که یکی از ویژگیهایی که باعث میشود به فردی معلم اطلاق شود این است که فرد باید حتی اگر مدیر باشد ۲۴ ساعت در هفته تدریس داشته باشد.
یکی مسائلی که در رتبه بندی معلمان مورد سوال بود نحوه رتبه بندی است که در این لایحه گفته شده رتبه سطحی از تجربیات، شایستگیها و مهارتها عملکردهای فردی و شغلی معلمان است که بر مبنای نتایج ناشی از فرآیند ارزشیابی تعیین میشود؛ که این رتبهها شامل رتبه آموزشیار معلم با ۱۰ درصد افزایش حقوق، مربی معلم با ۲۵ درصد افزایش حقوق، استادیار معلم با ۳۷ درصد افزایش حقوق، دانشجویار معلم با ۴۷ درصد افزایش حقوق و استاد معلم با ۵۲ درصد افزایش حقوق است.
بر اساس این لایحه و بند چهارم آن، فرآیند رتبه بندی برای کلیه معلمان بر مبنای امتیازات ناشی از دورههای ضمن خدمت، سنوات تحصیلی در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر و شهید رجایی، شایستگیهای عمومی، تخصصی و حرفهای، عملکرد رقابتی، دانش تخصصی- تربیتی، پژوهشی، خلاقیت و نوآوری، سنوات تجربه معلمی، سوابق مدیریتی در آموزش و پرورش، آخرین مدرک تحصیلی و کسب امتیازات لازم در نظام رتبه بندی حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۰ انجام میشود.
افرادی مثل آموزگار، دبیر، هنرآموز، مربی امور تربیتی، مشاور واحد آموزشی، مراقب سلامت، نیروهای توانبخشی مدارس استثنائی، مدیر و معاون در واحدهای آموزشی و تربیتی، در پستهای اداری وزارت آموزش و پرورش اشتغال دارند، کماکان معلم محسوب میشوند.
معلمی که بخواهد ارتقای رتبه و در نتیجه ارتقای حقوق بگیرد باید حداقل پنج سال خدمت در هر یک از رتبهها را داشته باشد، ولی این لایحه معلمان شاغل در دوره ابتدایی، مدارس استثنایی و مناطق محروم، مرزی و عشایری، استثنائی را در نظر گرفته که به ازای هر سال خدمت ۳ ماه از سقف رتبه آنها کاهش مییابد به عبارتی این معلمان با ۴ سال خدمت ارتقا پیدا میکنند.
نخبگان هم در این رتبه بندی شامل مزایایی شده اند، به این صورت که دوره خدمت در هر رتبه برای نخبگان صرفاً یکبار حداقل سه سال است. حداقل سابقه خدمت معلمی برای کسب رتبههای دانشیار معلم ۱۵ و استاد معلم ۲۱ سال است.
میزان افزایش حقوق معلمان با رتبه آموزشیار معلم ده درصد، مربی معلم پانزده درصد، علاوه بر افزایش رتبه قبلی، استادیار معلم دوازده درصد علاوه بر افزایش رتبههای قبلی، دانشیار معلم ده درصد علاوه بر افزایش رتبههای قبلی و استاد معلم پنج درصد علاوه بر افزایش رتبههای قبلی، به مجموع حقوق، مزایا و فوق العادههای مستمر و ارقام مندرج در احکام کارگزینی معلمان، افزوده میشود.
کف حقوق معلمان معادل هشتاد درصد مجموع حقوق و فوق العادههای هیات علمی مربی پایه یک دانشگاه تهران، است و اگر از این میزان کمتر باید مابهالتفاوت تا سقف مذکور تحت عنوان «تفاوت تطبیق» در احکام کارگزینی آنان درج خواهد شد و همه ساله متناسب با تغییرات حقوق و فوق العادههای هیات علمی مربی پایه یک دانشگاه تهران افزایش حقوق اعمال میشود.
در این رابطه منادی رئیس کمیسیون آموزش مجلس به خبرنگار ما گفته که با تصویب لایحه رتبه بندی معلمان، حداقل حقوق معلمان ۸ میلیون و ۸۰ هزار تومان و حدکثر آن حدود ۱۶ میلیون تومان تعیین شد. منابع رتبه بندی معلمان در دولت قبلی ۵ هزار میلیارد تومان دیده شده بود و ما در مجلس لایحه را تغییر دادیم و سقف آن را به ۲۵ هزار میلیارد تومان افزایش دادیم و همانی شد که معلمان میخواستند و در نتیجه قانون مترقی در حمایت از آموزش کشور و با افزایش حقوق ۴ تا ۸ میلیونی معلمان تصویب شد.
همه امتیازات و درصدهای موضوع فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری علاوه بر امتیازات رتبه بندی شامل حال معلمان میشود.
این افزایش پرداختی بر اساس رتبه بندی از ابتدای ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ اعمال میشود بدون توجه به اینکه چه زمانی برای اجرا ابلاغ شود، به این معنی که حتی اگر رتبه بندی تا پایان سال اجرایی نشود هم، این افزایش حقوق برای معلمان ذخیره و سپس به آنها پرداخت میشود.
این لایحه در مجلس شورای اسلامی روز گذشته یعنی ۲۴ آذر ماه مورد موافقت نمایندگان قرار گرفت و به شورای نگهبان ارسال شد. قانون اساسی در اصل ۹۴ لازم دانسته است که تمام مصوبات مجلس شورای اسلامی جهت بررسی به شورای نگهبان ارسال شود. این اصل میگوید: «کلیه مصوبات مجلس شورای اسلامی باید به شورای نگهبان فرستاده شود.
شورای نگهبان موظف است آن را حداکثر ظرف ده روز از تاریخ وصول از نظر انطباق بر موازین اسلام و قانون اساسی مورد بررسی قرار دهد و چنانچه آن را مغایر ببیند برای تجدیدنظر به مجلس بازگرداند. در غیر این صورت، مصوبه قابل اجرا است.» شورای نگهبان در اظهارنظر، از محدودیت زمانی برخوردار است و باید حداکثر ظرف مدت ده روز از تاریخ وصول، آن را بررسی نماید و اگر مغایرتی با قانون اساسی یا احکام شرعی در آن مشاهده کرد، جهت تجدید نظر به مجلس گزارش کند.
قانون اساسی، سکوت و عدم اظهار نظر شورای نگهبان در طول ده روز را به منزله تأیید آن تلقی کرده است. ممکن است به دلیل تراکم کار یا حجم بالای مصوبات مجلس، شورای نگهبان قادر نباشد ظرف ده روز مصوبه را بررسی کند و مهلت بیشتری لازم داشته باشد؛ در این صورت، میتواند حداکثر ده روز دیگر مهلت بخواهد که اصطلاحاً به آن «استمهال» گفته میشود.
بدین ترتیب، هرگاه شورای نگهبان پس از ده روز یا در صورت استمهال پس از بیست روز راجع به مصوبهای اظهار نظر نکرده باشد، این مصوبه قابل اجرا تلقّی خواهد شد. مصوبات مجلس شورای اسلامی اگر مورد تأیید شورای نگهبان قرار گیرند، برای اجرا به دولت ابلاغ میشوند، بعد از آن وزارت آموزش و پرورش مکلف است با دو نفر از اعضای کمیسیون آموزش و با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان اداری و استخدامی کشور ظرف یک ماه پس از ابلاغ این قانون آیین نامه رتبه بندی و ارتقاء معلمان را بر اساس مفاد این قانون تعیین و به تصویب هیأت وزیران برساند. البته تا پیش از تدوین این آئین نامه و تصویب هیات وزیران، رتبه بندی قابلیت اجرا ندارد.
حالا بعد از گذشت یک دهه از مطرح شدن این طرح، از همیشه به اجرایی شدن رتبه بندی معلمان نزدیکتریم، طرحی که اگر درست اجرا شود، فرهنگیان کشورمان سر و سامان خواهند گرفت./ روز نو
سلام .کاش در مورد اتفاقی هنوز نیفتاده اینقدر بحث نمی شد. بدون شک این چیزی که تو رسانه ها گفته شده با انچه عمل خواهد شد تفاوت زمین تا آسمان
دو صد گفته چون نیم کردار نیست
دقیقا
نمیدونم چرا این همه امکانات رفاهی که برای کارمندان دولت هست رو یکیش هم مطرح نمیشه
وام
هتل
سعام
بن
پادلشهای هر چند ماه یک بار
اضافه کاریهای کذایی و........
معلم زیر خط فقر له شد
یعنی حالمون بهم می خوره وقتی اسم رتبه بندی میاد .....باز هم کلاه گشادی دیگر بر سر فرهنگیان .....مبارک همه ما باشد
مطمئنا این طرح هرچی هست رتبه بندی نیست آخه یک دهه معلمان برای رتبه بندی صبر کردند که حقوقشون 700 یا800 تومن اضافه بشه این مسخره ترین کاریه که طی تاریخ آموزش و پرورش ایران شکل گرفته
سلام حدود ۳/۴ نیروهای اداری آموزش وپرورش اضافی هستند وسرمایه هدر رفته در چندین سال است وفقط حق معلمان خط مقدم تعلیم وتربیت را به نفع خود مصادره می کنند که می تواند بخشی از کسری نیرو را حل کند
همچنین معاونت های ایجاد شده در مدارس مانند معاونت پرورشی معاونت اجرایی معاونت فناوری برای افزایش حقوق ومزایای نیروهای اداری برای سنوات آخر خدمت طراحی شده اند
بجای این که بر معلم خط مقدم سخت بگیرید که همه بار تعلیم وتربیت به دوش انهاست با کمترین حقوق ومزایا این نیروها را سر وسامان دهید
انتظار هست که رتبهبندی شامل باز نشستگان مهر ۱۴۰۰ نیز بشود چون خیلی از اونها یکی دو سال هم بعداز اینکه ۳۰ سال خدمتشون تمام شد به امید رتبه بندی ماندند واضافه خدمت کردند . پس بدور از انصافه که رتبه بندی نشوند
چرا 3ماه است حقوق کسانیکه تازه بازنشسته شده اند پرداخت نشده؟
از عجایب رتبه بندی اینکه معلمی که منتظر رتبه بندی است تا بازنشسته شود بلافاصله بعد از رتبه بندی بازنشست خواهد شد .
با سلام به فریاد معلمان محترم که از آنان به عنوان معلم خرید خدمات یاد می شود برسید به خدا از بهترین وتوانمند ترین جوانان هستند اینقدر جفا در حق آنان روا نمی باشد خواهشمند است سریع تعیین تکلیف شوند
سازمان از جوانانی که سال ها پیش با اموزش و پرورش همکاری داشته اند و بعد از گذشت چندین سال بلا تکلیفی به ناچار کار خود را ترک کردند دعوت کند .
لطفا به دادبازنشسته های بیچاره که سی سال زحمت کشیدن ومنتظر این لایحه بودن هم باشین وقانون همانندسازی روبرامون تصویب کنین
در همه رسانه ها خبر از رتبه بندی معلمان است چیزی که مطمئنا امسال اجرایی نخواهد شد . آش نخورده و دهن سوخته
سلام،یکم،هم به فکر کارگرهای فصلی باشید،که اگر یک روز نتوانند کار بروند هیچ حقوقی ندارند،حداقل ماهیانه از طرف دولت کمکی به این قشر ضعیف جامعه بشه،بخدا شرمنده خانوادهشان هستن،چرا هیچ کس به فکر اینهانیس،تورو خدا نگاهی به کارگرهای فصلی بکنید خواهش میکنم زیر۴ میلیون درآمد دارن
در فصل سرما هم بیکارن،خواهش میکنم از دولت و مجلس به فکر کارگر بدبخت هم باشید
سلام بنده سال نود بازنشسته شدم ولی همچنان علاقه مند به تدریس و کلاس درس هستم ولی متأسفانه بخاطر مدرکم که فوق دیپلم است مرا جذب نمیکنند
لطفا تکلیف نهضتیهای بعد از۹۲رو مشخص کنید.چه فرقی بین نهضتیهای قبل و بعد از۹۲هست.
خسته شدن از این بلاتکلیفی.چه سختیهایی که تحمد نکردن برای استخدام.
جمع کنید این دکان را ما بازنشیتگان نان نداریم بخوریم هی هرروز رتبه بندی راه انداختید بقران خجالت بکشید کارگران نان خوردن ندارند با این طرح اتیش به اقتصاد خود ومملکت میزنیم
اسمشو گذاشتن هیئت علمی
بودجه آموزش و پرورش باز هم کم شد .
معلم زیر خط فقر نمی تواند به آموزش فکز کند اگر ایرانی آباد می خواهید به معلمان بیندیشید که خواسته واقعی آنان چیست؟
معلمان فقط و فقط عدالت می خواهند
آموزش رایگان باید به عنوان مطالبه همه مردم ایران مطرح باشد
آموزش،رلیگان حق فرزند ایران
رتبه بندی باید فقط به کسانی تعلق بگیرد که وظیفه تدریس را دارند همانند دانشگاه. اینکه به کادر اداری وحتی مدیر ومعاون مدرسه تعلق بگیره اشکال دیگری که به این طرح وارد است . برای انان باید از طرحهای دیگه استفاده کزد
کسانی که مثل من فرهنگی بازنشسته مهر۱۴۰۰ هستیم با۳۲ سال خدمت به امید رتبه بندی ۲سال بیشتر ماندیم آیا حقمان نیست مشمول رتبه بندی شویم شما رابخدا ماراهم درنظر بگیریدوحقمان راضایع نکنید .
وقتی حقوق تمام ادارات ترمیم شد و تحت عناوین حق مسافرت ، حق ماموریت، حق عدس و نخود و......کسی متوجه این افزایش حقوق نشد حتی خود کارمندان ذی نفع......چرا اینقد در بوق و کرنا می دمید .بابا قراره بعد از ۱۰سال حق ضایع شده ای را که پایمال شده بود را با هزاران چکش کاری پرداخت کنند اینقد هجمه تبلیغاتی لازم نبود .باید ۸سال پیش این حق را به حق دار می دادند.
مربی پایه یک دانشگاه وجود خارجی نداره، خودتونید.
سلام معلمی با حقوق 90000 تومان در ماه استخدام شده بعد از گذشت 29 سال و9ماه با گرفتن تمام رتبه ها حقوقش رسیده به 8میلیون 200هزار تومان با رتبه بندی یکی هم تازه امده حقوق او هم با رتبه بندی به 8میلیون وصد هزار تومان می رسد در سال اول بدون گذراندن سالها این دو نفر حقوقشان مثل هم می شود حالا عدالت کجا هست
ای کاش اضافه حقوق سایر کارکنان دولت هم مثل معلما هرساعت اعلام می شد . ای خدا خودت شاهدی که رتبه بندی سرهم بندی کردن ولی جامعه فکر می کنن کل بودجه کشور میره جیب معلم . چون صدا و سیما فقط خبراضافه حقوق معلم پخش می کنه .
لطفا به داد معلمان غیر انتفاعی برسید که نه حقوق درست و حسابی دارند و نه بیمه و نه امنیت شغلی
کاش پایه ی حقوق کارمند و کارگر رو هم ۸ میلیون اعلام کنن مثل معلما
خدا کنه شورای نگهبان مثل برجام یک روزه تایید و تصویب کنه
رتبهبندی باید باعث ارتقا سطح آموزش شود وگرنه افزایش حقوق معلم جه فایدهای بر ای دانش آموزان دارد
تو را بخدا و تو را بجان عریزانتون این افزایش حقوق که چند تا پفک وچیپس میکند را رسانه ای نکنید بابا والله آبروی ما رفت یک کفش نو پوشیدم و رفتم مدرسه دانش آموزانم گفتند بلی شما نپوشید پس کی مخواد بپوشه ، کشتید ما را با این نمره بندی
ای کاش حقوق فرهنگیان هم مثل دیگر کارمندان در ادارات دیگر باشه واین رتبه بندی هم نباشه چون با این رتبه بندی هنوز حقوق فرهنگیان برابر با دیگر کارمندان نمی شود
سلام وقت بخیر. معلم چه با سابقه چه بی سابقه همه از یک مغازه خرید می کنند. همه در یک کشور ند. همه بدبختند ب لحاظ مالی. بدون امکانات. همه سختی کار دارند. برای بچه ده بار با روش نوین و غیر نوین درس داده میشود بار 11 دو نفر دوباره می پرسند چی شد؟
خانواده ها خودشون کلافه شدند. زیر بار مسوولیت نمی روند. از معلم توقع هست که در حد لالیگا کار کند اما حقوق یک کارگر ساده را هم نگیرد. به شکمش سنگ ببندد. و بچه های این دوره با این حد از جسارت ماشین پراید یا ماشین لگن معلم را مسخره کنند که در دهه های جدید همه طرفدار دانش اموز هستند. تا معلم بگوید بچه رو دو چشمت ابروست این را بدان. هزا ر تا وکیل و وصی پیدا می شود. از طرفی دیگر کار های امور اداری و تکالیف وقت گیر و بی ارزش فرهنگی و از طرفی دیگر فشار مدیر. اخرش یک مشت معلم بیمار شل و کور که در دوره ی باز نشستگی هیچ چیز ندارند. نه بیمه درمانی نه حقوق درست و حسابی. اخرش یک خانه یک ماشین و دیگر درد و رنج پیری
در این که فرهنگیان زحمت میکشن وحقوقشان با هزینه نمیخونه شکی نیست ولی ایا فقط این گروه در فشار هستند ودرامدشون با خرجشون نمیخونه ایا فقط این گروه در ای ان دارند تلاش زحمت میکشند پس اگر حساب زحمت وپرورش نسل اینده ست مادران کجای این سهم وارطش هستند باز این فرهنگیان عزیز که روی چشم ما جا دارند تعطیلات عید وتابشتان را دارند وسه روز در هفته در مدرسه هستند وام دارند وصندوق فرهنگیان دارند صندوق مسکن دارند در ایران همه مردم در شرایط سخت زندگی هستند وحقوقشان ناچیز است به غیر از گروهای خاصی که حقوقشان زیاد است واگر یک بررسی کنید حقوق ها مشخص میشود پس دولت متحرم اگر میخواهی برای مردم این کشور اسلامی کاری کنید قرار نیست هر کس به خیابان امد برایش امتیاز داده شود خود این نیز یک نوع اموزش برای ریختن مردم به خیابان برای عدالت خواهیشت که نشان از بی عدالتی دارد
با سلام ، درخصوص رتبه بندی معلمین که درسال های قبل درانتظار رتبه بتدی بوده وحتی برخی از آنان مدت ۵ الی ۶ یا بیشتر درمناطق روستایی محروم ویا به عنوان آموزشیار نهضت به سختی های خود خدمت نموده ودرسال جاری ونیمه دوم بازنشسته شده لطفا ترتیبی اتخاذ که شامل آنان هم گردد باتشکر.