آموزش و پرورش: حضور روحانیان در مدارس ضروری است

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بر ضرورت حضور روحانیون در مدارس به منظور برقراری تعامل سازنده و گفت‌وگوی دوسویه با دانش‌آموزان تاکید کرد.

آموزش و پرورش: حضور روحانیان در مدارس ضروری است

ایسنا نوشت: اصغر باقرزاده در آیین افتتاح دوره توانمندسازی ائمه جماعات مدارس گفت: طی گفت‌وگوهایی که در یک الی دو ماه گذشته با دانش‌آموزان داشته‌ایم، شاهد بوده‌ایم که مملو از سوالاتی هستند که عمدتا پاسخ مناسبی به آنها داده نشده است؛ به این معنا که افرادی که در فضای مدرسه با دانش‌آموزان سروکار دارند کمتر موفق به پاسخگویی به این سوالات شده‎اند. بر همین اساس، حضور روحانیون در مدارس ضروری است تا سوالات دانش‌آموزان را بشنوند و پاسخ قانع‌کننده‌ای برای آن‎ها داشته باشند.

وی افزود: جنس سوالات دانش‌آموزان عمیق‌تر شده و با گذشته متفاوت است و در بسیاری از موضوعات، سوالات خاصی را مطرح می‌کنند که ارائه پاسخ به آن‎ها با ظرافت‌ها و حساسیت‌هایی همراه است. امیدواریم روحانیون همراه با پاسخگویی به سوالات دانش‌آموزان در مدارس، به معلمان و مدیران به عنوان یاوران تربیتی مساعدت کنند و سعی در تقویت آن‌ها داشته باشند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه روحانیون حاضر در مدارس ضمن ارتباط موثر با دانش‌آموزان، باید با معاونین و مدیران مدارس همکاری داشته باشند، اظهار کرد: نزدیک به ۱۱۴ هزار مدرسه، ۱۶ میلیون دانش‌آموز و ۸۸۰ هزار کلاس درس داریم که به صورت روزانه فعالیت دارند اما در این تعداد مدرسه فقط ۲۰ یا ۲۵ هزار روحانی رفت‌وآمد دارند. تلاش ما این است که این تعداد تا پایان سال تحصیلی به ۳۰ هزار روحانی ارتقاء یابد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، وی خاطرنشان کرد: مجموعه وزارت آموزش و پرورش دست به کار شده و برای مدیران، معلمان و دانش‌آموزان فوق برنامه‌هایی را تدارک دیده‌ است که نمود عینی آن را در دو هفته گذشته شاهد بودیم و۱۴۰ نخبه دانش‌آموزی کشور با آیت الله رئیسی ریاست جمهوری دیدار داشتند و سوالات و موضوعات مدنظر خود را با ایشان مطرح کردند. همچنین از جناب آقای دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری خواهش کردیم تا با این نخبگان دیداری داشته باشند و خداراشکر جلسه‌ای دو ساعته در فضای مجازی برگزار و به سوالات و پرسش‌های فراوانی پاسخ داده شد.

باقرزاده تاکید کرد: امروز در کنار جهاد تبیین به جهاد ارتباط نیاز است و اساس کار ما باید برقراری تعامل و ارتباط موثر با نسل جدید باشد. گفتنی است، آیین افتتاحیه دوره آموزشی سفیران نور جهت ارتقای توانمندی‎های۱۰هزار روحانی ائمه جماعت مدارس، با حضور حجت الاسلام و المسلمین «سید علی قاضی عسکر» تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) و حجت الاسلام و المسلین استاد «محسن قرائتی» رئیس ستاد اقامه نماز کشور در تالار شیخ صدوق حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام برگزار شد.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 53556

ارسال نظر