خبر خوش درباره پرداخت حقوق و بیمه این معلمان | تعیین تکلیف وضعیت استخدام معلمان خرید خدمت آموزشی

یک نماینده مجلس از پیگیری جدی برای رفع مشکل پرداخت حقوق و بیمه معلمان خرید خدمات آموزشی و تعیین تکلیف وضعیت استخدام آنها خبر داد.

خبر خوش درباره پرداخت حقوق و بیمه این معلمان | تعیین تکلیف وضعیت استخدام معلمان خرید خدمت آموزشی

 ۷ سالی از فعالیت معلمان خرید خدمات آموزشی می‌گذرد، معلمانی که همپای سایر معلمان در کلاس‌های درس خدمت می‌کنند اما از حیث دسترسی به حداقل حقوق خود مغفول واقع شده‌اند، معلمانی که در جبران خلأ کمبود معلم در آموزش و پرورش نقش دارند اما مسئولان در پرداخت حق و حقوق آنها خلف وعده‌های بسیاری داشته‌اند و سنگ‌اندازی‌های بسیاری برای این معلمان از به رسمیت نشناختن آنها تا نبود امنیت شغلی وجود داشته است.

بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت رتبه‌ بندی معلمان در شورای نگهبان | حداقل و حداکثر حقوق معلمان بازنشسته و معلمان تازه‌کار چقدر شد؟

بر این اساس معلمان خرید خدمات به دفعات تجمعاتی برای احقاق حقوق خود داشته‌اند و سرانجام از سال ۱۳۹۹ قرار شد مطابق ماده ۴۱ قانون الحاق ۲، ۲۴ ساعت تدریس هفتگی معلمان خرید خدمات معادل ۴۴ ساعت فعالیت محاسبه و بر این اساس این معلمان تمام وقت محسوب شده و حقوق و بیمه آنها کامل در نظر گرفته شود.

اما این موضوع امسال چرخش ۱۸۰ درجه‌ای داشت و شرایط پرداخت حقوق و بیمه معلمان به حالت قبل بازگشت هرچند احمدی لاشکی معاون حقوقی و پارلمانی آموزش و پرورش اعلام کرد این موضوع در حال بررسی است تا همان قانون سال ۹۹ برای معلمان خرید خدمات آموزشی اجرایی شود.

به دنبال این موضوع محمدرضا صباغیان بافقی نماینده مردم یزد در این باره گفت: طبق اظهارات مسئولان آموزش و پرورش این موضوع برطرف شده است هرچند معلمان خرید خدمات آموزشی همواره با مشکل دریافت حقوق و بیمه مواجه بودند و این موضوع را به طور جدی در مجلس دنبال می‌کنیم و حتی تذکرهایی به مسئولان امر داده شده است.

وی ادامه داد: شخصا پیگیری وضعیت معلمان خرید خدمات آموزشی هستم و در صورت بی‌توجهی به حل مشکلات آنها طرح سوال از مسئولان مربوطه انجام خواهد شد.

نماینده مردم یزد گفت: برای شفاف‌سازی وضعیت استخدامی این معلمان همچنین معلمان حق‌التدریسی و غیردولتی طرحی در کمیسیون آموزش مجلس مطرح است که ۶ طرح ساماندهی این معلمان را در قالب یک طرح جامع به اجرا درآورد.

صباغیان اظهار کرد: این طرح فعلاً در کمیسیون آموزش در حال بررسی کارشناسی است و پس از تصویب در صحن مجلس مطرح خواهد شد.

آموزش و پرورش از سال ۹۳، برای جبران کمبود معلم، طرح خرید خدمات آموزشی را با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی عملیاتی کرد و براین اساس،‌ تأمین معلم و اداره مدارس دولتی توسط بخش خصوصی و به شیوه پرداخت سرانه هر دانش‌آموز به مؤسس بخش غیردولتی از سوی آموزش و پرورش انجام می‌شود./ تسنیم

دیگر رسانه ها

کدخبر: 6124

  • جواد

    با سلام..مگه ما معلمان خرید خدمات هم کلیه هامون رو بفروشیم ..دیگه راهی نداریم..بد جور فشار زندگی اذیتمون میکنه ..

ارسال نظر