بازار عجیب رمالی و دعانویسی آنلاین | از 50 هزار تومان تا 20میلیون تومان| آزار و اذیت دختران و زنان در پوشش دعانویسی

رمال‌ها و دعانویس‌ها رقم ثابت ندارند. اما قیمت شان از ۵۰ هزار تومان شروع می‌شود و گاهی تا ۲۰ میلیون تومان هم طلب می‌کنند. هر چند جمعیت آن‌هایی که رقم بالا می‌گیرند خیلی زیاد نیست. چرا که می‌دانند با قیمت چند ده میلیونی مشتری چندانی گیرشان نمی‌آید.

بازار عجیب رمالی و دعانویسی آنلاین | از 50 هزار تومان تا 20میلیون تومان| آزار و اذیت دختران و زنان در پوشش دعانویسی

 بازار دعانویسی، طلسم و جادو حسابی داغ است. نیازی به صرف زمان زیادی نیست، کافی است در یکی از این واژه‌ها را جستجو کنید تا صد‌ها پیشنهاد پیش روی شما قرار بگیرد. البته رقابت در این بازار سیاه بسیار بالاست. به شکلی که بعضی از این صفحه‌ها برای اثرگذاری کارشان تضمین هم می‌دهند.

یکی از این دعانویسان که در شهر‌های غرب کشور ساکن است، می‌گوید دعانویسی اش را تضمین می‌کند؛ بنابراین اگر مشتری جواب نگرفت می‌تواند با او تماس بگیرد تا پول اش را پس بگیرد.بعضی دیگر گفتگو با مشتری هاشان را منتشر کرده اند تا ثابت کنند خیلی‌ها از روش کار او جواب گرفته اند.برخی هم می‌گویند که فرقه و گروه دارند و فعالیت شان تحت نظر آن‌ها انجام می‌شود.اما با این حال همه این رمال‌ها و دعا نویسان برای حوزه فعالیت شان دسته بندی دارند. مهم‌ترین آن‌ها جلوگیری از طلاق، گشایش بخت، بازگشت معشوق، رزق و روزی، کارگشایی و باطل کردن طلسم و جادو را شامل می‌شود.

دعانویسی چقدر خرج روی دست مشتری می‌گذارد؟

رمال‌ها و دعانویس‌ها رقم ثابت ندارند. اما قیمت شان از ۵۰ هزار تومان شروع می‌شود و گاهی تا ۲۰ میلیون تومان هم طلب می‌کنند. هر چند جمعیت آن‌هایی که رقم بالا می‌گیرند خیلی زیاد نیست. چرا که می‌دانند با قیمت چند ده میلیونی مشتری چندانی گیرشان نمی‌آید.

یک دعا نویس که ساکن یکی از شهر‌های شمال غرب ایران است می‌گوید که نوشتن دعای اختصاصی اش حدود ۷۰ دقیقه طول می‌کشد؛ بنابراین برای زحمت زیادش ۷۰۰ هزار تومان دریافت می‌کند.

رمال دیگری که مشخص نیست کجا ساکن است، از هزینه‌های بالای دعانویسی گفته است. او می‌گوید برخی از ابزار کارش را از کشور‌های حوزه خلیج فارس وارد می‌کند. به همین دلیل نباید مشتریان اش از قیمت‌های ۲ تا ۵ میلیون تومانی انتقاد کنند.

گروهی از این دعا نویسان هم برای هر دعا قیمت متفاوتی دریافت می‌کنند. مثلا قیمت باطل کردن طلسم و جادو گران‌تر است و دعای رزق و روزی و گشایش بخت ارزان تر.اما برخی قیمت علنی نمی‌دهند و  می‌گویند که تنها در صورت تماس و بررسی مشکل قیمت می‌دهند.

بازار دعا نویسان حسابی سکه است!

بازار سیاه رمالی و دعا نویسی برای گروهی نان و آب خوبی به هم زده است. چنانچه برخی از آن‌ها برای خودشان ساعت کاری مشخصی دارند و در ساعات تعطیل پاسخگوی مشتری نیستند.

سید رضا یکی از چهره‌های مشهور بازار سیاه رمالی و دعا نویسی است. او بیش از ۳۸ هزار دنبال کننده دارد و تنها از ساعت ۱۳ تا ۲۲ به مشتریان پاسخ می‌دهد.

البته مراجعه به او خیلی هم راحت نیست. سید رضا گفته که مشتریان باید ابتدا در واتساپ به یک شماره پیام بدهند و منشی به آن‌ها نوبت بدهد.

جالب اینجاست که برخی از دعانویسان اسم و رسمی برای خودشان به هم زده اند. چنانچه برخی از دعا نویسان تازه کار خودشان را به جای آن‌ها جا می‌زنند.

مثلا یک دعا نویس که خود را درویش معرفی کرده، در فضای مجازی بدل‌های زیادی دارد. اما خودش می‌گوید مشتری‌ها بالاخره متوجه اصل و تقلب ماجرا می‌شود.

گروه دیگری هم تازه کار هستند و برای جذب مشتری دعانویسی اول را با قیمت خیلی کم و یا رایگان ارائه می‌کنند.  

بازار جانبی آموزش دعا نویسی

در کنار دعانویسی، برخی مشغول آموزش افراد برای ورود به این بازار سیاه هستند. اما ثبت نام در آن‌ها به این سادگی‌ها هم نیست. متقاضی آموزش باید کل اطلاعات شخصی اش را در اختیار استاد بگذارد و در صورت موافقت وارد دوره آموزشی می‌شود.

در مورد فصل بندی آموزشی هم به علم ابجد، کتابت ادعیه و طلسمات، شناخت همزاد، آموزش بسط و تکسیر طلسمات مهر و محبت، آموزش تحسین و حصار دائم و آموزش باطل السحر قدرت عرش ملکوت جامع اشاره شده است.البته برخی هم این کار را به صورت رایگان انجام می‌دهند و از طریق ویدیو و تصاویر به متقاضیان آموزش می‌دهند

رساندن عاشق و معشوق به یکدیگر فقط با ۵۰۰ هزار تومان!

در همین باره سایت جامعه 24 نوشت :در حالی که برخی دختران و پسران جوان این روز‌ها دارای روابط شکرآب هستند، عده‌ای سودجو از این مورد سوء استفاده کرده و با تبلیغ دعا‌های رساندن عاشق و معشوق بهم در حال کلاهبرداری از جوانان هستند.

یکی از تبلیغ کنندگان مدعی رساندن دختر و پسر در فضای مجازی، به خبرنگار جامعه ۲۴ گفت: ما دعای مهر و محبت داریم و در کنارش به دختر یا پسر یاد می‌دهیم چگونه دلبری کند تا پارتنرش بازگردد. برای این پکیج ما ۵۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنیم، اما کارمان تضمینی است. دعا‌های ما رد خور ندارد و فقط خودمان می‌دانیم دعا چیست و به کسی نمی‌گوییم.

سوء استفاده از زنان و دختران جوان

در حالی که امروزه هم نسل جدید گا‌هی اوقات به سمت فال، دعا و طلسم علاقه نشان می‌دهد عده‌ای از سودجویان فقط جیب فرد را خالی می‌کنند اما در این میان هستند سودجویانی که به بهانه‌های مختلف زن و دختران را در پوشش دعانویس مورد آزار و اذیت قرار می‌دهند. این افراد عمدتا به بهانه نوشتن دعا روی بدن زنان آنها را مجبور می‌کنند برهنه شوند و بعد با تهدید آن‌ها را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهند.

یاس و نا امیدی جامعه، خرافه گرایی و رمالی را افزایش داد

امان الله قرایی مقدم، جامعه شناس در باره گسترش رمالی و دعا نویسی در جامعه به فرارو می‌گوید: زمانی که جامعه دچار یاس و نا امیدی می‌شود، امکان دستیابی به آرزو و آمال و هدف‌ها وجود ندارد و مردم خودشان را در مقابل رسیدن به اهداف شان عاجز می‌بینند، تقدیری فکر می‌کنند. در چنین شرایطی خرافه گرایی و رمالی گسترش پیدا می‌کند.

او ادامه داد: جامعه شناسانی همچون مارکس معتقد بودند که این انسان‌ها هستند که تاریخ را می‌سازند، یا گوردون چایلد مورخ و انسان شناس بزرگ می‌گفت که انسان خود را می‌آفریند. در چنین موقعیتی وقتی که انسان خود را ضعیف بشمارد، مسلم است که خرافه گرایی، فال بینی، دعا نویسی، رمالی، شمن پرستی، توتم پرستی افزایش می‌یابد.البته این جامعه شناس معتقد است که این خرافه گرایی ریشه در تاریخ بشر دارد.طبق گفته قرایی مقدم، انسان‌های اولیه برای در امان ماندن از بلایای طبیعی به خرافه گرایی رسیدند. در آن دوره، عده‌ای مدعی شدند که تونایی در اختیار گرفتن نیرو‌های خیر و شر را دارند. این خرافه گرایی و رمالی از آن پس ادامه پیدا کرد و هنوز هم در بسیاری از نقاط جهان وجود دارد. به شکل مثال شمن پرستی در آفریقا هنوز دیده می‌شود.او در مورد رمالی در هم ایران می‌گوید: به طبع در کشور ما نیز به دلیل شرایط خاص و پرمشکلی که حاکم است،  خرافه گرایی و رمالی افزایش پیدا کرده است.

فروش قسطی دعا، سحر و جادو!

هزینه دعانویسی را هم نقدی و اقساط می‌گیرند، هم با ارز دیجیتال!

با گسترش فضای مجازی رمالان و دعانویسان بخشی از فعالیت خود را به آنجا انتقال دادند. از سوی دیگر روش‌های جدیدی برای پول گرفتن از مشتری‌ها نیز اضافه کردند. از فروش نقد و اقساط دعانویسی گرفته تا گرفتن رمز ارز و طلا!

به گزارش تجارت نیوز، پیش از این کارشان را در اتاق‌های مخصوص به خود یا در خیابان‌ها انجام می‌داند. حالا با گسترش شبکه‌های اجتماعی فعالیت خود را به سایت‌ها، کانال‌های تلگرامی و اینستاگرام آورده‌اند. هزینه دعانویسی را هم نقدی و اقساط می‌گیرند، هم با ارز دیجیتال! رئیس پلیس فتا پایتخت هم می‌گوید: «در مواردی شاهد این قضیه بودیم که رمالان و دعانویسان ارز دیجیتال و طلا از مشتریان خود گرفتند.»

پایشان به همه فعالیت‌ها باز شده است. قبلا حوزه فعالیتشان محدود به بهبود روابط، ازدواج، حفظ از چشم زخم و این قبیل موضوعات بود. اما حالا هم سیگنال بورسی می‌دهند هم مشاوره برای معاملات بزرگ. به سبک رمالان عهد باستان که مشاوره جنگی هم به حاکم کشور می‌دادند! برای همه معاملات از جمله ارز دیجیتال تا زبانبند اداری و قبولی در کنکور دعانویسی و سحر دارند.

زبانبند اداری تا قبولی در کنکور!

تنها به دعانویسی بسنده نمی‌کنند. برخی از دعانویسان و رمالان انگشتر و دیگر زیورآلات هم می‌فروشند. آن‌ها ادعا می‌کنند با استفاده از این ابزار‌ها می‌توان به هر گشایشی در مشکلات رسید.

یکی از این رمالان می‌گوید گردنبندی دارد که برای مجموع فعالیت‌ها به کار می‌آید. گردنبند سلطانی برای گشایش بخت تا زبانبند اداری! «با این زبانبند هر کاری که بخواهید در محل کارتان انجام دهید و نتیجه مطلوب شما را بدهد! قیمت این گردنبند هم دو میلیون تومان است.»

او می‌گوید این گردنبند در ارگان‌های دولتی پیروزی را نصیب مشتری‌هایش می‌کند. اگرچه کارش را تضمینی و شرطی معرفی می‌کند، اما وقتی پای تضمین به میان آید زیر حرفش می‌زند.

فروش انگشتر با خواص مختلف هم از تبلیغات دیگر آنهاست. انگشتر عبد سیاهپوست که به قیمت چهار میلیون تومان می‌فروشند. می‌گویند هم رزق و روزی را افزایش می‌دهد هم با آن می‌توانید در دعاوی حقوقی پیروز شوید.

اما دعانویسان از کنکور هم غافل نمانده‌اند. آن‌ها هم در کنار موسسات کنکوری، پانسیون‌های مطالعاتی و مدعیان فروشندگان سوالات کنکور از آن کسب درآمد می‌کنند. یکی از این دعانویسان برای قبولی در کنکور و رشته مورد نظر دعا می‌فروشد. او می‌گوید: «بعد از پرداخت پول دعا را تحویل می‌دهم. قیمت این دعا هم یک میلیون و ۳۰۰ میلیون تومان است.»

فروش قسطی دعا، سحر و جادو

برخی برای مشتریان خود امتیاز گذاشته‌اند و آن هم خرید دعا و… به صورت اقساط است. مثلا مشتریان می‌توانند سه میلیون تومان را در دو قسط پرداخت کنند. از کانال‌های ۶۰۰ و ۸۰۰ هزار عضوی تلگرام تا صفحه اینستاگرام ۱۶ هزارتایی. در سایت‌ها هم جدا برای دعانویسی و سحر تبلیغ می‌کنند.

داوود معظمی گوذرزی، رئیس پلیس فتا پایتخت می‌گوید: «با توجه به افزایش استفاده شهروندان از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، کوچ مجرمین و کلاهبرداران به این فضا و کم هزینه بودن آن شاهد این نوع از پرونده‌ها هستیم. در همین راستا اقدامات پلیس فتا نیز گسترده‌تر و در ابعاد بزرگتری در حال انجام است.»

او با اشاره به پرونده یکی از همین دعانویسان و رمالان می‌گوید: «شخصی که خود را ارائه دهنده طلسم‌های بازگشایی بخت معرفی می‌کرد و پس از کلاهبرداری از عده زیادی از شهروندان و بلاک کردن آن‌ها اقدام به خرید وسایل خانه می‌کرد.»

رمالی و دعانویسی با گرفتن ارز دیجیتال و طلا!

رئیس پلیس فتا پایتخت در پاسخ به اینکه در بین رمالان و دعانویسان کسانی بودند که با ارز دیجیتال و طلا کار کنند، می‌گوید: «بله در مواردی ما شاهد این قضیه بودیم. حتی در برخی از موارد شاکیان بیان داشتند که امکان پرداخت از طریق دستگاه‌های سیار کارت‌خوان نیز برای آن‌ها وجود داشته است.».

اما کدام شبکه اجتماعی بیشتر مورد توجه رمالان و دعانویسان برای جذب مشتری است؟ رئیس پلیس فتا پایتخت در این مورد می‌گوید: «در حال حاضر اکثر فعالیت این کلاهبرداران در بستر شبکه اجتماعی اینستاگرام است. معمولا از راه‌های فریبنده و ترفند‌های زیرکانه و بازی با احساسات و عواطف مردم مخاطبان خود را جذب می‌کنند.»

او می‌گوید: «افراد سودجو غالبا مسائل خرافی را به شکل‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی رواج می‌دهند و از سادگی و زودباوری طعمه‌های خود نهایت بهره را می‌برند. از کاربران و شهروندان انتظار داریم به تبلیغات اغواکننده و دروغین که از طریق فضای مجازی به خصوص شبکه‌های اجتماعی انتشار می‌یابد اعتماد نکنند و به هیچ عنوان اطلاعات شخصی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند. همچنین هشدار‌های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی، تلفن ۱۱۰ و یا مرکز فوریت‌های سایبری قسمت گزارشات مردمی به اطلاع همکاران ما رسانده تا اقدامات لازم انجام گردد.»

آمار دقیقی از درآمد دعانویسان، رمالان و فالگیران در دست نیست. تاکنون نهاد و مرجع رسمی نیز در این مورد آماری نداده است. آبان ماه سال جاری، باشگاه خبرنگاران در گزارشی نوشت: «ایرانیان سالانه بیش از ۳۸۷ میلیارد تومان برای جویا شدن نظر فالگیر، هزینه می‌کنند.»

 

دیگر رسانه ها

کدخبر: 8318

ارسال نظر