خبر خوش وزیر آموزش و پرورش برای معلمان و فرهنگیان | برنامه جدید صحرایی برای اعتراضات و اصلاح آییننامه رتبهبندی معلمان اعلام شد
برنامه جدید وزیر آموزش و پرورش برای برای معلمان و فرهنگیان و رسیدگی اعتراضات رتبهبندی معلمان اعلام شد.
وزیر آموزش و پرورش از مجلس رای اعتماد گرفت. رضا مراد صحرایی به عنوان وزیر آموزش و پرورش انتخاب شد. نمایندگان مجلس به رضا مراد صحرایی برای حضور در وزارت آموزش و پرورش رای اعتماد دادند.
بیشتر بخوانید: صحرایی از مجلس رای اعتماد گرفت و وزیر آموزش و پرورش شد
به گزارش عرشه آنلاین، بررسی برنامهها و صلاحیت رضامراد صحرایی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز (سهشنبه، نهم خرداد ماه 1402) قرار داشت.
در ابتدای جلسه امروز سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات گزارش این کمیسیون درباره برنامهها و صلاحیت وزیر پیشنهادی قرائت کرد و پس از آن اظهارات 2 نماینده موافق و 2 نماینده مخالف با برنامههای وزیر پیشنهادی استماع شد.
پس از آن، رضا مراد صحرایی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به دفاع از برنامههای خود پرداخت و در نهایت رأی گیری درباره صلاحیت و برنامههای وی انجام شد و نمایندگان با 167 رای موافق، 86 مخالف، 14 ممتنع و 2 رای باطله به صحرایی رای اعتماد دادند.
سوابق رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش چیست؟
رضا مراد صحرایی، متولد 1355 و دارای مدرک دکتری زبانشناسی از دانشگاه علامه طباطبایی و استاد تمام این دانشگاه است که از اردیبهشت سال گذشته به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان انتخاب شد.
از سوابق رضا مراد صحرایی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تدریس در مدارس ابتدایی و متوسطه آموزش و پرورش، استاد تمام رشته زبانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی، استاد پژوهشگر برتر کشور در وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت و درمان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی، رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان دانشگاه علامه طباطبایی، مدیرکل آموزش عالی بنیاد شهید و ایثارگران کشور سرپرست معاونت فرهنگی بنیاد شهید و ایثارگران، معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی.
چرا وزیر قبلی وزارت آموزش و پرورش استعفا کرد؟
صحرایی پس از استعفای یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش با حکمی از سوی آیت الله رئیسی در روز ۱۴ فروردین برای سرپرستی وزارت آموزش و پرورش انتخاب و در ۳۱ اردیبهشت در نامهای به رئیس مجلس، وی را به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی کرد.
استعفای نوری پس از حواشی ایجاد شده درباره موضوع رتبه بندی معلمان صورت گرفت.
در شرایطی که رتبهبندی معلمان پس از 10 سال تأخیر در دولت سیزدهم وارد فاز عملیاتی شد و بیش از 40 هزار میلیارد تومان برای اجرای آن اختصاص یافت و طبیعتاً این روند باید منجر به ایجاد رضایت نسبی در بدنه معلمان میشد اما سوءمدیریت مسئولان در اسفند ماه منجر به نارضایتی گسترده فرهنگیان شد.
پیرو این اتفاق تلخ، رئیسجمهور به مسئله ورود کرد و به معاون اوّل دستور داد که موضوع را بدون اغماض بررسی و مقصّر ماجرا را شناسایی و معرفی کند. معاون اول پس از بررسی به رئیسجمهور گزارش داد که مقصر اصلی در این زمینه وزارت آموزش و پرورش بوده است.
با این حال کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس طی گزارشی در صحن علنی در روز سهشنبه 15 فروردین، از سازمان برنامه و بودجه، سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت آموزش و پرورش به عنوان مقصران تأخیر در پرداخت حقوق فرهنگیان یاد کرد و خواستار استعفای سایر مسببان این اتفاق شد.
سخنگوی دولت هم روز سهشنبه 15 فروردین درباره مقصران تأخیر در پرداخت حقوق اسفند فرهنگیان تأکید کرد که گزارشهای لازم از وزارت آموزش و پر، ورش، سازمان برنامه و بودجه، سازمان اداری و استخدامی و بازرسی ویژه ریاست جمهوری اخذ و بررسی شد و گزارش نهایی قصورها تقدیم رئیس جمهور شد همچنین تصمیمگیری برای پرداخت حقوق معوقه فرهنگیان در چارچوب قانون از سوی دولت انجام شد و تصمیم گیری مدیریتی نیز در این زمینه اتفاق افتاد که در جریان آن هستید.
در نهایت اتفاقات رخ داده در اسفند ماه 1401 منجر به آن شد که یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش استعفا کند.
وزیر آموزش و پرورش: معلمان بر اساس وظایفشان رتبهبندی نشده بودند
وزیر آموزش و پرورش گفت: این درد معلمان است که در رتبه بندی بر اساس ماموریتشان رتبه بندی نشدند.
رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در جلسه رأی اعتماد خود در مجلس شورای اسلامی در خصوص برنامههای خود برای این وزارتخانه گفت: در خصوص عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر پیام انقلاب ما عدالت است. واقعیت این است که ما باید کیفیت مدارس دولتی را آنچنان بالا ببریم که خانوادهها در زمان ثبت نام مدارس دغدغه این را که فرزندم را به کدام مدرسه بفرستم نداشته باشند. از سوی دیگر نظام رتبه بندی را به صلاحیتهای حرفهای و تواناییهای عمومی معلمان گره زدیم و مسیر رشد معلمی برای آن طراحی خواهیم کرد.
او در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: اگرچه مامور کمر بسته در اجرای برنامههای سند تحول، وزارت آموزش و پرورش است اما حداقل ۸ دستگاه دیگر نیز نسبت به تحقق سند تعهد دارند. این سند باید از آمال و آرزو به اعمال بیاید و از یک سند بخشی به یک سند ملی تبدیل شود. آنقدر این سند فاخر است که هیچ سند دیگری کنار آن قرار نگیرد.
صحرایی در خصوص آموزش ترکیبی هم گفت: دستاورد کرونا برای ما تغییر نظام آموزشی به سمت کیفیسازی آن بوده است. اگر ما این تغییر را استفاده نکنیم از این دستاورد بزرگ بیبهره ماندهایم. باید کلاس را به محل یادگیری تبدیل کنیم نه محل آموزش. و راه آن هم استفاده از شیوههای نوین مانند آموزش تلفیقی و ترکیبی است. راه این مسئله هم معلمان هستند. معلمان به گونهای آموزش میدهند که آموزش دیده اند؛ به همین خاطر از یک سو از دانشگاه فرهنگیان و از سوی دیگر از مرکز توانمندسازی معلمان این شیوهها را به معلمان آموزش خواهیم داد. اگر معلم اینگونه باشد جایگزین ناپذیر است. معلمی که به جای تعلیم صرف به تربیت هم بپردازد و نقش خود را از معلم به مربی و از آموزگار به پروردگار ارتقا دهد. کشور پر از چنین معلمانی است که ستودنی هستند. البته برخی از معلمان هم اینگونه نیستند که باید در این مسیر قرار گیرند و اصلاح معلمان الزامیست.
برنامه وزیر آموزش و پرورش برای جذب سالانه یازده هزار معلم پرورشی
وزیر وزارت آموزش و پرورش گفت: در خصوص مسائل پرورشی و تربیتی هم بارها گفتیم که مسائل تربیتی مهمتر از تعلیم و آموزش است اما این گفتهها باید به یک رفتار واقعی بدل شود. ما با کمبود ۵۹ هزار معلم پرورشی مواجه هستیم که این عقب ماندگی حاصل یک سال کم کاری نیست. در سالی که گذشت کم کاری نداشتیم. این عقب ماندگی ناشی از سالها بی توجهی بوده است امسال ۱۱ هزار معلم پرورشی جذب خواهیم کرد؛ هر سال باید ۱۱ هزار نفر پرسنل نیروی پرورشی جدید جذب کنیم تا در یک افق ۵ ساله این کمبود معلم پرورشی جبران شود.
صحرایی با اشاره به لزوم ارائه یک هویت ایرانی اسلامی گفت: هویتی ریشه دار، دیندار، ایران دوست، ملتزم به عفاف و حجاب، یاری دهنده مظلومان، با روحیه مقاومت و پایداری در تمامی ارکان آن هویت مطلوب ماست. برای این هویت از برنامه درسی گرفته تا تربیت معلم و تأمین فضا مورد توجه ما خواهد بود.
او مدعی شد: کتابهایی که من و تیم من در بنیاد سعدی و پس از آن در وزارت آموزش و پرورش نوشتهایم در بیش از ۶۵ کشور دنیا تدریس میشود. با آن کتابها و از طریق همان صفحات ایران را به همه دنیا معرفی کردیم.
صحرایی با اشاره به لزوم پرهیز از حاشیهها گفت: در چند روز گذشته که به عنوان سرپرست فعالیت کردم شما نمایندگان بسیار به من تذکر دادهاید که نباید آموزش و پرورش سیاست زده شود؛ نباید آموزش و پرورش به ستاد تبلیغاتی تبدیل گردد. حقیقتاً نقش آموزش و پرورش در اقدامات حاشیهای نیست. ما سیاست ورزی خواهیم داشت اما این سیاست ورزی در چارچوب انقلاب بوده و به دور از حاشیهها است.
صحرایی چالشهای آموزش و پرورش را پنج چالش عمده اعلام و تشریح کرد: ناکارآمدی نظام حکمرانی آموزش و پرورش و فقدان عزم ملی برای ایجاد تحول در آن، کم توجهی به ارتقای کمی و کیفی سرمایه انسانی آموزش و پرورش، ضعف در بهرهوری زیرساختهای فیزیکی فناورانه و ناترازی در منابع و مصارف آموزش و پرورش، ضعف در کیفیت و ناکارآمدی برنامههای آموزشی و پرورشی و جهت گیری عدالت ستیز و کاهش فرصتهای برابر پنج چالش اصلی نظام تعلیم و تربیت است.
صحرایی خطاب به نمایندگان مجلس گفت: عبور از این چالشها بدون کمک شما نمایندگان غیر ممکن است. مسائل آموزش و پرورش امروز از جنس یک بخش و دستگاهی نیستند بلکه مسائل ملی بوده و عزم و وفاق ملی میخواهند که لازمه تحول است. برای این منظور دو دسته برنامه ارائه کردیم؛ یک دسته برنامههای فوری و یک دسته دیگر برنامههایی برای افق دو ساله و ریل گذاری برای پس از آن است.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش تکمیل فرایند رتبهبندی را مهمترین برنامه پیش رو وزارت آموزش و پرورش دانست و گفت: در رتبه بندی که یکی از افتخارات این ملت است متأسفانه نتوانستیم نتیجه مورد انتظار را بگیریم. حمایت دولت و اقدامات مجلس در زمینه رتبه بندی شاهکار بود اما متأسفانه در اجرا موفق عمل نشده است.
آییننامهای که برای آن نوشته شد آییننامه مناسبی برای رتبه بندی معلمان نبود معلمان را باید بر اساس وظایف معلمی رتبه بندی کرد نه مقاله نویسی. برای معلمی که در ایل با ۴۵ دانش آموز کار میکند و با کمبود وسایل گرمایشی و سرمایشی مواجه است مقاله نویسی چه لزومی دارد؟ این درد معلمان است که در رتبه بندی بر اساس ماموریتشان رتبه بندی نشدند.
صحرای با بیان اینکه ما در مدت ۵۰ روز سرپرستی خود نشان دادیم که میشود کار جهادی کرد. گفت: با ما در متلاطمترین روزها رتبه بندی را تحویل گرفتیم و به گونهای آن را تحویل دادیم که میبینید که بیش از ۷۵ هزار نفر رتبه گرفتند و همه توانستند اعتراض کنند نزدیک ۳۰۰ هزار نفر معترض شدند اعتراض خود را داشتند و همه امکانات برای ثبت اعتراض شأن فراهم شده است.
صحرایی به همه معلمان قول داد که در صورت حمایت مجلس به ویژه کمیسیون آموزش و تحقیقات آییننامه رتبهبندی اصلاح شود.
وی در خصوص کمبود معلم گفت: یک آزمون اختصاصی استخدامی برگزار کردیم و یک آزمون استخدامی دیگر هم برگزار خواهد شد تا موضوع کمبود معلمان را حل کنیم. اما موضوع ساماندهی معلمان یک موضوع بسیار مهم و جدی است.
او در خصوص اعمال سیاستها و تمهیدات مناسب برای برگزاری امتحانات نهایی گفت: ما ۵۰۶۰ حوزه امتحانی داریم ممکن است چند دقیقه در مکانهایی با تأخیر آزمون شروع شده باشد وظیفه ما این است که سلامت آزمون، صحت آن و کیفیت سوالات و محتوای آن مراقبت کنیم. هر روز سعی کردیم از روز قبل بهتر آزمونها را برگزار کنیم. کار بزرگی را شروع کردیم و امیدواریم نمایندگان به بزرگی کارمان هم توجه کنند. آموزش و پرورش یعنی تعلیم و تربیت و نگهداشت معلمان.
صحرایی با بیان اینکه برنامه تحولی تاریخی برای تربیت معلم داریم؛ گفت: کنکور اختصاصی تربیت معلم خواهیم داشت و رتبههای تحصیلی سال آخری برای جذب دانشجویان ممتاز دانشگاه فرهنگیان را برقرار خواهیم کرد.
دکتر معلمان آموزش و پرورش را برای معلم پروری به خدمت خواهیم گرفت. مرکز ملی توانمندسازی معلمان فعلی کشور را همین امسال تأسیس خواهیم کرد. ۲ پردیس در دانشگاه فرهنگیان تأسیس خواهد شد که یکی پردیس تربیت مدیر و دیگری پردیس تربیت مربی پرورشی خواهد بود که هر کدام میتوانند شاخههای خود را داشته باشد.
او از دیگر برنامههای خود را توجه به صندوق ذخیره فرهنگیان دانست و گفت: چند برنامه مفید و متنوع دیگر در صندوق ذخیره فرهنگیان هم داریم که خیرش تاکنون به معلمان نرسیده است و باید این مزایا به فرهنگیان برسد. صندوق ذخیره فرهنگیان باید در خدمت معلمان باشد به جای هواپیما اگر قطار می خرید به جای ساختن خانه در مناطق گران قیمت تهران اگر برای معلمان خانه می خرید به جای بیمه کردن دیگران، بیمه خودمان را متحول میکرد امروز وضعیت معلمان بسیار بهتر از این بود.
قول فوری وزیر آموزش و پرورش درباره رتبهبندی معلمان
صحرایی به همه معلمان قول داد که در صورت حمایت مجلس به ویژه کمیسیون آموزش و تحقیقات آییننامه رتبهبندی اصلاح شود.
وزیرآموزش و پرورش گفت:یکی از برنامههای فوری ما تکمیل فرآیند رتبهبندی است. رتبهبندی معلمان که افتخار خانه ملت بود و کار شما شاهکار بود. حمایت دولت هم شاهکار بود اما در اجرا موفق نشد.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه حال آموزش و پرورش و معلمان خوب نیست، گفت: برای حل مشکلات آموزش و پرورش به کمک دولت، ملت و مجلس شورای اسلامی و در یک کلام به وفاق ملی نیاز داریم.
رضامراد صحرایی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی صلاحیتش برای تصدی وزارت آموزش و پرورش ضمن قدردانی از اظهارات نمایندگان موافق اظهار کرد: انتظار میرفت همکار دانشگاهیام کمی تحقیق میکرد و بعد مطالب را بیان میکرد. امیدوارم آنچه در مورد شخص بنده گفته شد در صورت صحت، خدا من را هدایت کند و در صورتی که صحت نداشته باشد که ندارد، خداوند حقیقت را آشکار و دل و ذهن افراد را نسبت به من نرم و مهربان کند.
وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: اگر ایران قوی و عزیز و اقتصاد خوب و جامعه باصلابت و مومن میخواهیم راهش از آموزش و پرورش قوی است، منتها حال آموزش و پرورش و معلمان خوب نیست. برای آنکه آموزش و پرورش به جایگاه خود برسد باید همه همراه شویم، آموزش و پرورش به کمک دولت، ملت و مجلس شورای اسلامی نیاز دارد.
صحرایی با بیان اینکه باید خلأ ارتباطی و شناختی با نسل فعلی را از بین ببریم، تصریح کرد: باید دانش آموزان را از چنگال وحشی فضای مجازی نجات داد، همچنین باید فنی و حرفهای و هنرستان را تقویت کرد و برای دختران برنامه ریزی داشت. سبک زندگی ایرانی – اسلامی را آموزش داد و فرهنگ ایرانی را نهادینه کرد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: باید برای همه معلمان فعلی برنامه داشت و برای تضمین کیفیت برنامه ریزی کرد.
وی خطاب به نمایندگان اظهار کرد: من رضامراد صحرایی روستازادهای هستم که هنوز بوی خاک خیس آن بهترین عطر مشامم است، تنها با پشتوانه انقلاب و نظام مدارج را طی کردم و در بیش از ۲۰ کشور جهان تدریس داشتم. براساس تجربیات میگویم که تمامی راهها از مدرسه میگذرد هر پایه باید یک مهارت را بیاموزد و مدیران باید برای راهبری چنین مدارسی آمادگی داشته باشند.
صحرایی با بیان اینکه اصلیترین رکن تربیت خانواده است، اظهار کرد: اگر مسلط به مدرسه، مسجد و خانواده شکل بگیرد همه مشکلات قابل حل است؛ پیام انقلاب اسلامی عدالت است اما فاصله مدارس از یکدیگر و کیفیت مدارس دولتی به گونهای است که خانوادهها دغدغه ثبت نام فرزندانشان را در مدارس دارند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نظام رتبهبندی باید براساس صلاحیت حرفهای و توانمندی تخصصی و عمومی معلمان باشد، تصریح کرد: باید کلاس را به محل یادگیری و نه محل آموزش تبدیل کرد راه آن استفاده از شیوههای نوین مثل آموزش تلفیقی و ترکیبی است که باید برای این کار هم معلمان آموزش ببینند.
او با بیان اینکه مساله امور تربیتی و پرورشی مهم است، ادامه داد: تربیت و تزکیه مهمتر از تعلیم است ما ۵۹ هزار مربی پرورشی کم داریم که امسال ۱۱ هزار معلم پرورشی جذب میکنیم و باید تا پنج سال آینده این روند ادامه داشته باشد تا این کمبود جبران شود.
صحرایی درباره زمان حضورش در مورد فعالیت بنیاد سعدی در اینستاگرام اظهار کرد: بنیاد سعدی بنیادی برای گسترش زبان فارسی با دنیاست که راه ارتباطی ما از طریق صفحات فضای مجازی است. آنها در ایامی همچون نوروز و یلدا برای ما شعر میخوانند و میفرستند اینکه آنها در خانهشان بیحجاب هستند را ما باید پاسخ بدهیم. آنها در خارج از کشور زندگی میکنند و برایمان شعر به زبان فارسی میخوانند افتخار ما این است که کتب زبان فارسی را به تمام دنیا بردهایم و به آنها ایران را معرفی کردهایم.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ما پنج چالش جدی در آموزش و پرورش داریم، اظهار کرد: ناکارآمدی نظام حکمرانی آموزش و پرورش و فقدان عزم ملی برای تحول آن، کمتوجهی به ارتقاء کمی و کیفی سرمایه انسانی آموزش و پرورش، ضعف در بهرهوری زیرساختها و ناترازی در منابع و مصارف، ضعف در کیفیت و ناکارآمدی برنامههای آموزشی و جهتگیری عدالت و کاهش فرصتهای برابر پنج چالشی است که باید آن را رفع کنیم.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه تصریح کرد: عبور از چالشهای این وزارتخانه بدون کمک شما غیرممکن است، مسائل آموزش و پرورش دستگاهی نیست بلکه مسائل ملی است و حل آنها نیازمند عزم ملی است. برای تحول در آموزش و پرورش ما دو برنامه را ارائه کردیم یک برنامه فوری و یک برنامهای که در بازه دو ساله اجرایی خواهد شد. یکی از برنامههای فوری ما تکمیل فرآیند رتبهبندی است.
رتبهبندی معلمان که افتخار خانه ملت بود و کار شما شاهکار بود. حمایت دولت هم شاهکار بود اما در اجرا موفق نشد. آییننامهای که برای رتبهبندی معلمان نوشته میشود باید بر مبنای وظایف معلمان و ماموریتی که آنها برعهده دارند باشد. در ۵۰ روزی که بنده سرپرستی وزارت آموزش و پرورش را برعهده دارم نشان داد که میتوان کار جهادی انجام داد.
صحرایی در ادامه تاکید کرد: بیش از ۷۵ هزار نفر رتبه گرفتهاند و نزدیک ۳۰۰ هزار نفر اعتراض ثبت کردند. بنده به معلمان قول میدهم که آییننامه رتبهبندی را اصلاح کرده و آن را در مسیر درست پیش ببرم. رتبهبندی باید براساس ماموریت معلمان اصلاح شود. مساله بعدی که با فوریت باید دنبال شود ساماندهی نیروی انسانی است ما بازنشستگان زیادی داشتیم و بحث کمبود معلم در اول مهرماه چندین سال است که مطرح است. یک آزمون استخدامی برگزار کردیم و یک آزمون استخدامی دیگر تا قبل از مهرماه برگزار خواهیم کرد. ما معتقد هستیم که ساماندهی نیروی انسانی بسیار موضوع مهمی است.
در بحث امتحانات نهایی امسال ۴۰ درصد به صورت قطعی در کنکور تاثیر دارند ما ۵۶۰۰ حوزه امتحانی داریم و ممکن است در جایی چند دقیقه با تاخیر امتحان شروع شده باشد وظیفه من صحت و سلامت آزمون و محتوای دقیق آن است ما تلاش کردیم تا هر روز بهتر از دیروز باشیم، سوالات امتحان نهایی متناسب با مطالب کتب درسی طراحی شود. تعیین تکلیف نیروهای مهرآفرین، خرید خدمات و سرایداران مدارس از دیگر اولویتهایی است که ما آن را با جدیت دنبال خواهیم کرد. بحث آموزش تابستانی نیز با کمک سایر دستگاهها در دستور کار قرار دارد.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه تاکید کرد: در کنار برنامههای فوری برنامههای اولویتدار دیگری داریم که تا پایان دولت باید به سرانجام برسد. اول اجرایی سازی سند تحول بنیادی، دوم تحول در سازوکار جذب، تربیت و ارتقاء معلمان، سوم کارآمدسازی نظامات و سازوکارهای راهبردی آموزش و پرورش، چهارم عدالت تربیتی، پنجم تمرکز بر مدرسه، ششم کارآمدی نظام تامین و تخصیص منابع مالی آموزش و پرورش، هفتم استانداردسازی و توسعه فضا و تجهیزات آموزشی و هشتم ارتقای توانمندیهای خانواده، از سویی دیگر ۱۹۰ اقدام ذیل تحول سند بنیادین و بیانات مقام معظم رهبری ارائه شده است نقش راه اجرایی سازی سند تحول را در سریعترین زمان ممکن و کمتر از شش ماه برای تصویب آماده میکنیم.
صحرایی ادامه داد: در قالب برنامه هفتم نیز یک بند برای اجرای این سند پیش بینی شده است، در بحث تربیت معلم و توانمند سازی معلمان نیز برنامه داریم چرا که معلمان ما بزرگترین سرمایه کشور هستند شخصیت معلم باید ساخته شود تا بتواند شخصیت دانش آموز را بسازد. تربیت معلم یک اصل اساسی است و رهبری نیز در طول این سالها بر این موضوع تاکید داشتند. برنامه تحولی تاریخی برای تربیت معلم داریم جذب دانشجویان نخبه در دانشگاه فرهنگیان و تاسیس مرکز ملی توانمند سازی معلمان و ایجاد دو پردیس در دانشگاه فرهنگیان به عنوان پردیس تربیت مدیر و پردیس تقویت معلم از جمله این برنامهها است در خصوص صندوق ذخیره فرهنگیان برنامه داریم خیر این صندوق باید به فرهنگیان برسد.
وزیر آموزش و پرورش در پایان بیان کرد: ملت ایران امروز فرزند شما در مقابلتان ایستاده، در تعامل با مجلس شورای اسلامی همواره برای مجلس احترام قائل بودم و معتقد هستیم که حرف مجلس شورای اسلامی حرف ملت است ما باید در مدرسه تمرکز کنیم چرا که دشمن در مدرسه تمرکز کرده است بنده تسلیم در برابر امر خدا و تسلیم در برابر تصمیم نمایندگان هستم.
ارسال نظر