حمله «تراژیک» به آوارگان فلسطینی؛انسانهایی که «زنده زنده» در آتش سوختند/+ تصاویر دلخراش

در پی حمله رژیم صهیونیستی به چادرهای پناهجویان در کمپ آوارگانی که اخیراً در نزدیکی انبارهای امدادرسانی سازمان ملل در شمال غربی رفح ایجاد شده بود، دست کم 40 فلسطینی شهید و تعدادی دیگر زخمی شدند.

حمله «تراژیک» به آوارگان فلسطینی؛انسانهایی که «زنده زنده» در آتش سوختند/+ تصاویر دلخراش

جنایات اخیر رژیم اسرائیلی در حمله به آوارگان فلسطینی حاضر در شمال غربی رفح دست کم ۴۰ شهید برجای گذاشت.

در پی حمله رژیم صهیونیستی به چادرهای پناهجویان در کمپ آوارگانی که اخیراً در نزدیکی انبارهای امدادرسانی سازمان ملل در شمال غربی رفح ایجاد شده بود، دست کم ۴۰ فلسطینی شهید و تعدادی دیگر زخمی شدند.

جمعیت هلال احمر فلسطین تایید کرد که افراد داخل چادرها که اکثراً کودکان و زنان بودند، زنده زنده در آتش سوختند.

منطقه مورد هدف که مملو از هزاران آواره است، قبلاً توسط رژیم صهیونیستی به عنوان منطقه امن اعلام شده بود.

تصاویر کودکان سوخته و تکه‌تکه شده در حمله اسرائیل به رفح انتقاد بی‌سابقه جهانی از این کشور را برانگیخته است.

واکنش کنعانی در خصوص حمله رژیم صهیونیستی به چادرهای اسکان آوارگان فلسطینی در رفح

حمله رژیم صهیونیستی به چادرهای اسکان آوارگان فلسطینی در رفح، شایسته محکومیت شدید و واکنش عملی جامعه جهانی است.

از رژیم تروریستی اسرائیل که یک روز صفوف مردم آواره‌ را که در انتظار رسیدن کمک‌های بشردوستانه هستند، بمباران می‌کند و روز دیگر بیمارستان‌ها را به خاک و خون می‌کشد، جای تعجب نیست که این بار با حمله به چادرهای اسکان آوارگان فلسطینی در رفح، کشتار مهیب دیگری از غیرنظامیان  بویژه زنان و کودکان را رقم زند.این جنایت وحشیانه مصداق بارز جنایت جنگی و نقض آشکار قرار موقت صادره از سوی دیوان بین‌المللی دادگستری است.

رژیم کودک‌کُش صهیونیستی هرگاه دچار شکست‌های فضاحت‌بار در عرصه میدانی می‌شود، این چنین جنون‌آمیز علیه غیرنظامیان فلسطینی  مرتکب جنایت جنگی می‌شود.

جوزپ بورل، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت از اخبار منتشر شده از رفح در مورد حملات اسرائیل «وحشت‌زده» شده است. او این حملات را به شدت محکوم کرد.

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه، روز دوشنبه در شبکه اجتماعی اکس نوشت عملیات اسرائیل در رفح باید متوقف شود، زیرا به گفته او، هیچ منطقه امنی در رفح برای غیرنظامیان وجود ندارد.

برخی دیگر از کشورهای اروپایی نظیر ناروی و اسپانیا نیز این حمله را محکوم کردند.

وزیر خارجه اسپانیا گفت: «اگر اسرائیل به نقض حکم دادگاه بین‌المللی دادگستری درباره توقف حمله به رفح ادامه دهد، به دنبال اقدامات مناسب برای اجرای این تصمیم خواهیم بود.»

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه روز دوشنبه وعده داد که کشورش «هر کاری که ممکن است» انجام خواهد داد تا بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل و دیگر مقامات این کشور را به دلیل حملات به رفح بازخواست کند.

اردوغان حکومت اسرائیل را به «تروریسم» متهم کرد و یادآور شد این حمله پس از درخواست دادگاه بین‌المللی دادگستری برای پایان دادن به حملات اسرائیل در رفح صورت گرفت.

وزارت خارجه امارات متحده عربی در بیانیه‌ای این حمله را محکوم و بر اهمیت اجرای حکم دادگاه دادگستری که از اسرائیل خواسته بود فورا عملیات نظامی خود در رفح را متوقف کند، تاکید کرد.

عربستان سعودی نیز هدف قرار دادن خیمه‌های آوارگان در شمال غربی رفح را محکوم کرد.

قطر، از میانجیگران جنگ غزه، هشدار داده که حمله اسرائیل به رفح می‌تواند مانع تلاش‌های میانجی‌گران برای دستیابی به آتش‌بس و تبادل گروگان‌ها شود.

پیش‌تر یک سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید هم به تایمز اسرائیل گفت امریکا از گزارش‌های مربوط حمله رفح آگاه و در حال جمع‌آوری اطلاعات بیشتر است.

 ادعای نتانیاهو: اشتباهی غم‌انگیز بود، بررسی می‌کنیم

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل پس از کشته شدن ده‌ها نفر در شهر رفح در جنوب غزه، گفت که این یک «اشتباه غم‌انگیز» بوده است.

مقامات بهداشتی غزه از کشته شدن دست کم ۴۵ فلسطینی در پی حمله اسرائیل به رفح خبر داده‌اند. به گفته آن‌ها برخی از شهدا از آوارگان ساکن در چادر‌ها بودند که زنده زنده در آتش سوختند.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل پس از کشته شدن ده‌ها نفر در شهر رفح در جنوب غزه، گفت که این یک «اشتباه غم‌انگیز» بوده است.

او روز دوشنبه در سخنرانی خود در پارلمان گفت که دولتش در حال بررسی حمله شب گذشته است.

اسرائیل به دلیل حمله هوایی ویرانگر که به گفته مقامات بهداشتی غزه منجر به شهادت دست‌کم ۴۵ فلسطینی از جمله زنده زنده سوختن تعدادی از آوارگان ساکن در چادرها شده است از سوی برخی از کشورها محکوم شده است و انتظار می‌رود انتقادات به دولت وی را شدت بخشد.

حتی برخی از نزدیکترین متحدان اسرائیل، به ویژه ایالات متحده، از افزایش تلفات غیرنظامیان در غزه ابراز خشم کرده‌اند.

هرچند اسرائیل مدعی است که به قوانین بین‌المللی پایبند است اما این ادعا در دادگاه‌های عالی بین‌المللی که یکی از آنها هفته گذشته خواستار توقف حمله در رفح شد، مورد بررسی قرار گرفته است.

به گفته مقامات بهداشتی غره حمله یکشنبه شب، که به نظر می‌رسد یکی از مرگبارترین حملات طی چند ماه اخیر بوده، مجموع تلفات فلسطینیان را از زمان آغاز جنگ به بیش از ۳۶ هزار نفر رسانده است. 

محمد ابوعسا، یکی از حاضران در محل گفت که امدادگران علاوه بر جوانان و سالمندان «کودکانی را نیز از زیر آوار بیرون کشیدند که تکه تکه شده بودند». او آتش سوزی در کمپ آوارگان را وحشتناک توصیف کرد.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که حدود نیمی از کشته شدگان زن، کودک و افراد مسن بودند.

فرانسه، یکی از متحدان نزدیک اروپایی اسرائیل، از این خشونت‌ها ابراز نگرانی کرد.

امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه در شبکه ایکس (توییتر سابق) نوشت: «هیچ منطقه امنی در رفح برای غیرنظامیان فلسطینی وجود ندارد و این عملیات باید متوقف شود.»

او همچنین گفت: «من خواستار احترام کامل به قوانین بین‌الملل و آتش بس فوری هستم».

رفح، جنوبی‌ترین شهر غزه در مرز با مصر، بیش از یک میلیون نفر (حدود نیمی از جمعیت غزه) از آوارگان سرزمین فلسطین را در خود جای داده بود.

بسیاری از آنها پس از حمله اسرائیل در اوایل ماه جاری به این منطقه بار دیگر آواره شدند و از این منطقه گریختند، صدها هزار نفر دیگر نیز همچنان در چادرهای محقر در این شهر و اطراف آن به سر می‌برند.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 139421

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها

      ارسال نظر