تهدید یک سیاستمدار صهیونیست به استعفا!

وزیر راست افراطی کابینه رژیم صهیونیستی تهدید کرد که اگر ظرف ۸ ماه آینده تغییر جدی در دو پرونده رخ ندهد از دولت نتانیاهو کناره‌گیری خواهد کرد.

تهدید یک سیاستمدار صهیونیست به استعفا!

کانال ۱۳  رژیم صهیونیستی به نقل از منابع نزدیک به «ایتمار بن گویر»، وزیر راست افراطی کابینه، گزارش داد که وی به شدت از عملکرد «ضعیف» کابینه نتانیاهو در قبال نوار غزه و نیز کوتاهی در موضوع تخلیه «خان الاحمر» از فلسطینیان انتقاد کرده است.

«بن گویر» تهدید کرده است که اگر ظرف ۸ ماه آینده تغییر جدی در این دو پرونده رخ ندهد از دولت نتانیاهو کناره‌گیری خواهد کرد.

این منابع گفته‌اند که کابینه نتانیاهو «آمادگی و تمایل» به انجام تغییرات مورد نظر بن گویر را دارد و بن گویر در پیگیری این مطالب تنها نیست.

بر اساس این گزارش، علیرغم این انتقادات، بن گویر از روند تخریب خانه‌های فلسطینیانی که در دست به اقدامات استشهادی می‌زنند و نیز تخریب خانه‌های فلسطینیان در قدس شرقی و همچنین صدور مجوز حمل سلاح برای هزاران غیر نظامی اسرائیلی ابراز رضایت کرده است.

منطقه خان الاحمر سکونتگاه ۱۹۰ فلسطینی است که از اوایل دهه ۱۹۵۰ در این منطقه ساکن شدند و رژیم صهیونیستی آن را اراضی صهیونیستی می‌داند و همه ساخت‌وسازها در این منطقه را غیرقانونی اعلام کرده است.

«ایلی کوهن» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در سخنانی، پیش بینی کرد که حداقل یک یا دو کشور دیگر به روند عادی سازی روابط با تل آویو بپیوندند.

وی در سخنانش مستقیما به عربستان سعودی اشاره کرد.

«کوهن» که سخنانش توسط کانال تلویزیونی کان اسرائیل منتشر شده، گفت: عربستان به وضوح می داند که اسرائیل دشمنش نیست بلکه شریکش است.

وی با اشاره به اینکه در وزارت امور خارجه  این رژیم شش یا هفت کشور برای عادی سازی روابط با تل آویو مشخص شده است در ادامه، تصریح کرد که مشخصا درباره  کشورهایی اسلامی و عربی در آفریقا و آسیا و خلیج فارس سخن می‌گوید.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه توافق صلح بین عربستان سعودی و  اسرائیل به نفع دو طرف خواهد بود در ادامه افزود: عربستان می‌داند که پیش قدم شدن برای امضای توافق عادی سازی روابط با اسرائیل هم برایش منفعت امنیتی دارد و هم منفعت اقتصادی.

 «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی دو هفته پیش گفته بود که توافق بر سر تشکیل کشور فلسطین، پیش شرط برقراری روابط دیپلماتیک رسمی با اسرائیل است.

رسانه صهیونیستی «هاآرتص» در گزارشی اعلام کرد: «محمود عباس (ابومازن) پس از آنکه گزینه دیگری پیش روی وی باقی نماند، بار دیگر از توقف هماهنگی امنیتی با ارتش و شاباک (سرویس امنیت داخلی اسرائیل) خبر داد، اما این بیشتر اقدامی تاکتیکی است تا اساسی، چرا که روابط امنیتی میان دو طرف پشت پرده ادامه داشته است و حتی افسران اسرائیلی و فلسطینی به یکدیگر کمک کرده‌اند.

«عاموس هرئیل»، تحلیلگر نظامی اسرائیلی در این روزنامه عبری‌زبان نوشت: دستگاه‌های امنیتی فلسطین یک فلسطینی را که دو سرباز ذخیره اسرائیل را اشتباها زیر گرفته بود، به طرف اسرائیلی تحویل داد تا با وی تحقیقات لازم انجام شود همچنین نهادهای امنیتی وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین به چند اسرائیلی که به طور اشتباهی وارد منطقه «الف» در کرانه باختری شده بودند، کمک کردند.

هرئیل افزود: پس از آنکه دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان از بیم واکنش‌های مردمی از بازداشت چند فعال فلسطینی خودداری کردند، نیروهای ارتش اسرائیل وارد جنین شدند تا عملیات بازداشت را اجرایی کند و این عملیات بدون زخمی شدن هیچکس انجام شد.

این تحلیلگر امور نظامی اسرائیل اظهار داشت: با وجود این، اسرائیل همچنان از قطع شدن تماس‌ها با تشکیلات خودگردان نگران است چرا که منجر به بروز درگیری‌ها و برخوردهای اضافی می‌شود، خطر بزرگتر هنگامی است که عناصر امنیتی و پلیس فلسطین سلاح خود را به سمت ارتش اسرائیل نشانه بگیرند و با نیروهای اسرائیلی به هنگام یورش به منطقه الف درگیر شوند چرا که فردی در رهبری تشکیلات خودگردان تصمیم گرفته آنها در پادگان‌ها باقی نمانند.

پیش از این، «نبیل ابوردینه»، سخنگوی ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین، اعلام کرده بود همه همکاری‌های امنیتی با اسرائیل به دلیل جنایات این رژیم کاملا متوقف شده است.

ابو ردینه گفت که فلسطینی‌ها همچنین برای افزودن جنایت کشتار جنین به پرونده‌های قضائی اسرائیل به دادگاه جنایات بین‌المللی مراجعه خواهند کرد.

منبع: تسنیم

دیگر رسانه ها

کدخبر: 70490

ارسال نظر