8 عادت غلطی که رابطه عاطفی را به نابودی می‌کشاند

وقتی مسائل جدی‌ای هست که باید درباره آنها صحبت شود، زمانی را انتخاب کنید که شریک عاطفی‌تان تحت فشار روانی، خسته یا ناراحت نباشد.

8 عادت غلطی که رابطه عاطفی را به نابودی می‌کشاند

۱- هنگام دعوا حرف مسائل گذشته را پیش می‌کشید

حتی شادترین زوج ها هم گاهی باهم دعوا می‌کنند. حتماً به خاطر داشته باشید که هدف حل مشکل است، نه برنده شدن یا از پا درآوردن شریک عاطفی‌تان. به همین دلیل پیش کشیدن مسائل گذشته هیچ فایده ای ندارد و فقط مستأصل‌تان می کند.

۲- وقت نامناسبی را برای صحبت درباره مسائل جدی انتخاب می‌کنید

وقتی مسائل جدی‌ای هست که باید درباره ی آنها صحبت شود زمانی را انتخاب کنید که شریک عاطفی‌تان تحت فشار روانی، خسته یا ناراحت نباشد. این امر ممکن است در حالی شرایط را پیچیده‌تر کند که قابل پیشگیری بود. علاوه بر این، باید از لحن مناسبی هم استفاده کنید.

۳- به جای اینکه مستقیم سؤال کنید، احساسات شریک عاطفی‌تان را حدس می‌زنید

اگر فکر کنید که افکار یا احساسات شریک عاطفی‌تان را می‌دانید، این امر می‌تواند اثری بازدارنده داشته باشد (دیگر تلاشی برای برقراری ارتباط نمی‌کنید) و باعث کشمکش و احساس تنهایی شود.

۴- از خانواده شریک عاطفی‌تان انتقاد می‌کنید

بحث خانواده در هر رابطه ای وجود دارد. با این حال، پیش می آید که نگاهی متفاوت از خانواده ی خود یا شریک عاطفی تان به زندگی داشته باشید. این امر ممکن است منجر به سوء‌تفاهم یا حتی کشمکش شود. در هر صورت، باید به خاطر داشته باشید که آن ها بخش مهمی از زندگی شریک عاطفی تان هستند.

۵- از صحبت درباره مسائل مالی خودداری می‌کنید

اغلب زوج ها با انواع مشکلات مالی مواجه هستند و شکی در اهمیت فراوان این موضوع نیست. درست است که همه از بحث کردن درباره ی این موضوع خوش شان نمی آید اما باید صبور و مقاوم باشید تا جلوی بروز مشکل در آینده را بگیرید.

 کارشناسان توصیه می کنند اصول و سقفی مشخص برای خرج کردن داشته باشید که برای هر دویتان مناسب باشد و درباره هر مسأله ای که می تواند بحث برانگیز شود با یکدیگر صحبت کنید.

۶- بدون محل گذاشتن به شریک عاطفی‌تان خانه را ترک می‌کنید

حتی اگر مدت زیادی پیش یکدیگر بوده باشید هم مسأله ساده ای مثل نحوه خروج تان از خانه برای رفتن به سرکار در هنگام صبح می تواند اثری سازنده یا مخرب بر رابطه تان داشته باشد. بنابراین خانه را بدون چند کلمه یا یک لمس محبت آمیز ترک نکنید.

۷- سعی می‌کنید خشم‌تان را سرکوب کنید

سرکوب احساسات خود به جای پردازش آنها بسیار مضر است، هم برای رابطه تان و هم برای سلامت روان خودتان. اگر خشم خود را سرکوب کنید، ممکن است رفته رفته تبدیل به فردی عصبی شوید، به شریک عاطفی تان پرخاش کنید، درگیر سردرد شوید و غیره. این امر داشتن واکنش مناسب به مسائل تحریک آمیز را بسیار دشوار می کند و در نتیجه، به رابطه تان لطمه می خورد.

۸- از دوستان شریک عاطفی‌تان انتقاد یا غیبت‌شان را می‌کنید

 بار دیگر تأکید می کنیم گله از یک مسأله به خصوص، اگر به شکل صحیح انجام شود، کار درستی است اما غیبت کردن تان شما را برای شریک عاطفی تان تبدیل به فردی غیرقابل اعتماد می کند.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 5913

ارسال نظر