دستور وزیر دفاع آمریکا برای تقویت نیروها در اطراف ایران

پنتاگون روز شنبه در واکنش به حملات اخیر به نیروهای آمریکایی در منطقه اعلام کرد که ایالات متحده یک سامانه دفاعی در ارتفاع بالا و گردان‌های سامانه دفاع موشکی پاتریوت بیشتری را به خاورمیانه می‌فرستد.

دستور وزیر دفاع آمریکا برای تقویت نیروها در اطراف ایران

پنتاگون روز شنبه در واکنش به حملات اخیر به نیروهای آمریکایی در منطقه اعلام کرد که ایالات متحده یک سامانه دفاعی در ارتفاع بالا و گردان‌های سامانه دفاع موشکی پاتریوت بیشتری را به خاورمیانه می‌فرستد.

آستین وزیر دفاع آمریکا گفت : پس از تشدید تنش های اخیر توسط ایران، دستوراتی برای تقویت بیشتر موقعیت نیروهایمان در منطقه صادر کردم.این تصمیم را پس از گفتگوهای مفصل با رئیس جمهور بایدن گرفتم.

من دستور بازگشت ناو هواپیمابر یو اس اس آیزنهاور به منطقه عملیاتی فرماندهی مرکزی را پس از تشدید تنش علیه نیروهای ما صادر کردم.

به ارزیابی موقعیت نیروهای خود در خاورمیانه ادامه خواهم داد و در صورت لزوم استقرار قابلیت‌های اضافی را در نظر خواهم گرفت.

پنتاگون روز شنبه در واکنش به حملات اخیر به نیروهای آمریکایی در منطقه اعلام کرد که ایالات متحده یک سامانه دفاعی در ارتفاع بالا (THAAD) و گردان‌های سامانه دفاع موشکی پاتریوت بیشتری را به خاورمیانه می‌فرستد.

بنا بر گزارش رویترز، ایالات متحده در هفته‌های اخیر مقدار قابل توجهی از نیروی دریایی شامل دو ناو هواپیمابر، کشتی‌های پشتیبانی آنها و حدود ۲۰۰۰ تفنگدار دریایی را به خاورمیانه فرستاده است.

با افزایش تنش‌های منطقه‌ای در طول جنگ اسرائیل و حماس، واشنگتن برای فعالیت گروه‌های مورد حمایت ایران در حالت آماده‌باش قرار دارد.

لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا در بیانیه‌ای گفت: «به دنبال گفتگوهای مفصل با رئیس جمهور (جو بایدن) در مورد تشدید تنش‌های اخیر توسط ایران و نیروهای نیابتی آن در منطقه خاورمیانه، امروز یک سری اقدامات اضافی را برای تقویت بیشتر موضع وزارت دفاع در منطقه انجام دادم.»

آستین گفت که در حال قرار دادن نیروهای بیشتر در دستور آماده برای استقرار است، اما نگفت چه تعداد. پنتاگون در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ سرباز را در حالت آماده‌باش در صورت نیاز به استقرار در منطقه قرار داده است.

آستین ادعا کرد: «این گام‌ها تلاش‌های بازدارندگی منطقه‌ای را تقویت می‌کند، حفاظت از نیروهای آمریکایی در منطقه را افزایش می‌دهد و به دفاع از اسرائیل کمک می‌کند».

این استقرار دو سال پس از آن صورت می‌گیرد که دولت بایدن سیستم‌های دفاع هوایی را از خاورمیانه به دلیل کاهش تنش‌ها با ایران خارج کرد. پاتریوت که یکی از پیشرفته‌ترین سامانه‌های دفاع هوایی ایالات‌متحده محسوب می‌شود، معمولاً کمیاب است و متحدان آمریکا در سراسر جهان برای دسترسی به آن رقابت می‌کنند.

سامانه تاد دارای رادار قدرتمندی است. استقرار این سیستم توسط ایالات متحده در کره جنوبی در سال ۲۰۱۶ خشم چین را برانگیخت، زیرا معتقد بود می تواند حریم هوایی چین را به دقت زیر نظر داشته باشد.

از زمان آغاز درگیری بین اسرائیل و نیروهای حماس در غزه، حملات علیه نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه افزایش یافته است. هفته گذشته، یک کشتی جنگی ایالات متحده بیش از دوازده پهپاد و چهار موشک کروز شلیک شده توسط حوثی‌های مورد حمایت ایران از یمن را سرنگون کرد.

اسرائیل «محاصره کامل» غزه را پس از حمله ۷ اکتبر به جنوب اسرائیل توسط حماس که باعث کشته شدن ۱۴۰۰ نفر شد و اسرائیل را در شوک فرو برد، آغاز کرده است.

وزارت بهداشت غزه روز شنبه اعلام کرد که حملات هوایی و موشکی اسرائیل دست کم ۴۳۸۵ فلسطینی از جمله صدها کودک را کشته و بیش از یک میلیون نفر از جمعیت ۲.۳ میلیون نفری این سرزمین کوچک را آواره کرده است.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 111200

ارسال نظر