کاملا هریس جایگزین بایدن کیست؟/ او ضدایران و با برجام مخالف است؟

هریس «درباره ایران، اسرائیل، عربستان سعودی و سوریه مواضعی همراستا با مواضع رسمی حزب دموکرات دارد». به باور این رسانه، هریس در دوره حضورش در سنای امریکا درباره منطقه غرب آسیا مواضعی اتخاذ کرده که با بایدن و حزب دموکرات هم جهت و همراستا بوده است.

کاملا هریس جایگزین بایدن کیست؟/ او ضدایران و با برجام مخالف است؟

 هریس «درباره ایران، اسرائیل، عربستان سعودی و سوریه مواضعی همراستا با مواضع رسمی حزب دموکرات دارد». به باور این رسانه، هریس در دوره حضورش در سنای امریکا درباره منطقه غرب آسیا مواضعی اتخاذ کرده که با بایدن و حزب دموکرات هم جهت و همراستا بوده است.

به گزارش عرشه آنلاین؛ کامالا هریس حامی سرسخت اسرائیل است اما موافق برجام و مذاکره با ایران هم هست.

 نگاهی به گزارش‌های رسانه‌های امریکایی و رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد اگرچه «کامالا هریس» معاونت ریاست جمهوری امریکا انتقادهایی از شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطین کرده اما کارنامه او از حمایت‌های پایدارش از تل‌آویو حکایت دارد.

تایمز اسرائیل در گزارشی درباره مواضع کامالا هریس معاون بایدن و ریاست جمهوری امریکا منتشر کرده و روی مسائلی از قبیل عملکرد و حمایت‌های او از رژیم صهیونیستی و همچنین شوهر یهودی او دست گذاشته است.

کامالا هریس سناتور دموکرات ایالت کالیفرنیا در مبارزات مقدماتی این حزب برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ امریکا نامزد این حزب بود اما در نهایت از این رقابت کنار کشید و حمایتش را از بایدن اعلام کرد.

گزارش مذکور تحت این عنوان منتشر شد: «۵ چیز یهودی که باید درباره کامالا هریس معاونت ریاست جمهوری ایالات متحده بدانید».

طبق این گزارش، کامالا هریس شوهری یهودی دارد. «داگلاس امهاف» شوهر هریس، متولد شهر نیویارک است. ازدواج او با هریس، دومین ازدواجش بوده و از ازدواج اولش دو فرزند دارد و آنها فرزند مشترکی ندارند. امهاف برای راحتی کار کردن هریس در سنای امریکا، کارش را به واشنگتن دی سی منتقل کرده تا آنها بتوانند در یک شهر سکونت داشته باشند.

کامالا هریس زاده مادر و پدر مهاجر است. مادرش یک زن هندی است که در جوانی به امریکا مهاجرت کرد و پدرش هم مهاجر اهل جامائیکا است.

هریس یکی از حامیان سرسخت رژیم صهیونیستی و از سخنرانان کنفرانس سالیانه لابی «کمیته روابط عمومی امریکا و اسرائیل (آیپک) بوده است.

هریس در سخنرانی نشست سال ۲۰۱۷ آیپک گفته بود: «من وقتی در منطقه (Bay) بزرگ می‌شدم با افتخار یادم می‌آید که ما به موسسات و خیریه‌های ملی یهودی برای کاشتن درخت برای اسرائیل کمک مالی می‌کردیم. سال‌ها بعد که من برای اولین بار اسرائیل را دیدم، میوه‌‎های آن تلاش و نبوغ اسرائیل را دیدم و مشاهده کردم که واقعا چطور یک بیابان شکوفا شد».

از نظر «تایمز اسرائیل»، کامالا هریس بیشتر از آنکه طرفدار گروه لیبرال یهودی و حامی صهیونیستی موسوم به گروه «جی استریت» باشد، به لابی آیپک نزدیک است.

طبق گزارش تایمز اسرائیل، هریس از سال ۲۰۱۶ و انتخابش به عنوان سناتور ایالت کالیفرنیا در مجلس سنای ایالات متحده، تا کنون دو بار در لابی آیپک سخنرانی کرده است.

در گزارش آمده است، به رغم آنکه بیش از نیمی از اعضای دموکرات سنای امریکا از حمایت جی استریت در انتخابات برخوردار بودند اما هریس از چنین حمایتی برخوردار نبود.

هریس اوایل سال ۲۰۱۷ حمایت خود را از یک قطعنامه اعلام کرد که اساسا از دولت اوباما به خاطر اینکه امریکا اجازه تصویب قطعنامه محکومیت شهرک سازی رژیم صهیونیستی در شورای امنیت را داده بود، انتقاد کرد.

تایمز اسرائیل نوشت: «او (هریس) همچنین علنا با جنبش بایکوت، عدم سرمایه گذاری و تحریم (اسرائیل موسوم به بی‌دی‌اس) مخالفت کرد».

هریس سال ۲۰۱۶ در جمع یهودیان کالیفرنیا درباره محکمه عالی رژیم صهیونیستی و ساختمان آن از این الفاظ استفاده کرد: «معماری زیبا و روح طراحی یک تاثیرگذاری پایدار».

معاون بایدن در سخنرانی سال ۲۰۱۶ برای یهودیان گفته بود: «دادگاه (عالی رژیم صهیونیستی) مثل خود اسرائیل مکانی برای دموکراسی و عدالت در منطقه‌ای است که اغلب افراطیگری و اقتدارگرایی حکومتش را ترسیم کرده است».

هریس در انتخابات سال ۲۰۱۶ از حمایت دو سناتور ارشد و نام آشنای یهودی کالیفرنیا به نام‌های «باربارا باکسر» و «دایان فین استاین» برخوردار شد. باکسر سال ۲۰۱۶ اعلام بازنشستگی کرد و فین استاین و هریس دو سناتور این ایالت در کنگره امریکا هستند.

وبسایت امریکایی المانیتور هم بعد از اعلام نام کامالا هریس به عنوان گزینه بایدن برای منصب معاونت ریاست جمهوری امریکا، گزارشی درباره مواضع هریس در قبال مسائل غرب آسیا منتشر کرد.

گزارش المانیتور تحت این عنوان منتشر شد: «نظرات کامالا هریس نامزد معاونت ریاست جمهوری درباره خاورمیانه چیست؟»

از نظر المانیتور، هریس «درباره ایران، اسرائیل، عربستان سعودی و سوریه مواضعی همراستا با مواضع رسمی حزب دموکرات دارد». به باور این رسانه، هریس در دوره حضورش در سنای امریکا درباره منطقه غرب آسیا مواضعی اتخاذ کرده که با بایدن و حزب دموکرات هم جهت و همراستا بوده است.

المانیتور نوشت: «سال گذشته یک سخنگوی (ستاد انتخاباتی) هریس به المانیتور گفت که در صورت پیروزی او و رئیس‌جمهور شدنش بار دیگر به توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ ایران برخواهد گشت. هریس همچنین علیه فروش تسلیحات امریکا به سعودی رای داد و با جنگ یمن مخالفت کرد».

طبق این گزارش، «هریس در موضوع سوریه از ترامپ به دلیل دادن اجازه به ترکیه برای حملات سال گذشته علیه نیروهای کُرد همپیمان امریکا در شمال شرق سوریه انتقاد کرد. او در مناظره ماه نوامبر نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری امریکا به تولسی گابارد نماینده ایالت هاوایی در مجلس نمایندگان این کشور به دلیل امتناع از «جنایتکار جنگی» خواندن بشار اسد رئیس جمهور سوریه، تاخت».

این رسانه ادامه داد: «هریس در کنفرانس کمیته روابط عمومی امریکا و اسرائیل (آیپک) سخنرانی کرده است. دیگر نامزدهای مترقی‌تر انتخابات ریاست جمهوری از قبیل سناتور برنی سندرز از سخنرانی در این لابی قدرتمند و طرفدار اسرائیل امتناع کرده‌اند».

این رسانه خبری- تحلیلی امریکایی در پایان گزارش خود نوشت: «این نظرات (هریس) شبیه به نظرات بایدن است. بایدن در مقام معاون رئیس‌جمهور (در دولت باراک اوباما) در مذاکره برای توافق هسته‌‍ای ایران دخیل بود همان توافقی که هریس خواهان بازگشت به آن است. بایدن حامی روابط ایالات متحده- اسرائیل است اما در آن واحد خواستار احیای کمک ایالات متحده به تشکیلات (خودگردان) فلسطین شد؛ کمکی که ترامپ آن را قطع کرد. او در مناظره ماه نوامبر قول داد که فروش تسلیحات نظامی به سعودی را به خاطر مرگ جمال خاشقچی روزنامه‌نگار و ستون نویس واشنگتن پست متوقف کند».

منبع: تجارت نیوز

دیگر رسانه ها

کدخبر: 144223

ارسال نظر