روحانی، جهانگیری، مطهری و لاریجانی حذف شدند
زنگ رقابت انتخاباتی برای مجلسیها از هماکنون به صدا درآمده و فهرست راهکارها برای حفظ صندلی سبز در حال ورقخوردن است.
روزنامه شرق نوشت: زنگ رقابت انتخاباتی برای مجلسیها از هماکنون به صدا درآمده و فهرست راهکارها برای حفظ صندلی سبز در حال ورقخوردن است.
استعفای نامزدها به جای دو ماه قبل از انتخابات قرار است به شش ماه قبل از انتخابات تغییر کند و افرادی که سه دوره نماینده مجلس بودهاند نیز از حضور در انتخابات منع شوند؛ اینگونه بخش مهمی از رقبا امکان نامزدشدن را نخواهند داشت.
فارغ از گزینههای احتمالی که آمدنشان در هالهای از ابهام قرار دارد، نگرانی جدی از حضور افرادی مانند علی مطهری، علی لاریجانی و افرادی از این دست، برای طیف حاکم اصولگرایان کاملا احساس میشود که بهوضوح سبد رأی اصولگرایان فعلی مجلس را هدف گرفته و اگر اینگونه شود، نهفقط برخی چهرههای پرسروصدا که فقط به دنبال طرحهای جنجالی در تضاد با منافع ملی بودند و جز قانونگذاری برای تأمین منافع جناحی خود مانند انواع و اقسام طرحهای صیانت چه مسدودسازی اینترنت، چه ممنوعیت نگهداری از حیوانات خانگی و... را تدوین و تهیه کردند، شانسی برای ماندن در بهارستان نخواهند داشت، بلکه حتی بخشی از صاحبان قدرت در مجلس یازدهم نیز جایگاهشان تنزل خواهد یافت.
در همین حال ایسنا نوشت :سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس، از بررسی مواد ارجاعی از طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس در نشست این کمیسیون و موافقت اعضای کمیسیون با ممنوعیت ثبت نام داوطلبانی که تجربه سه دوره نمایندگی را در کارنامه خود دارند خبر داد.
علی حدادی در تشریح جلسه روز گذشته کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، بیان کرد: در جلسه کمیسیون مواد ارجاعی از طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس مصوبه کمیسیون، ماده چهار این طرح که مرتبط با احزاب و انتخابات تناسبی بود به دلیل حذف موضوع انتخابات تناسبی از این طرح، حذف شد.
وی در ادامه اظهار کرد: همچنین در شرایط عمومی داوطلبان بر شرط ۵ سال سابقه مدیریت اجرایی یا آموزشی در بخش عمومی و غیر عمومی تاکید شد. طبق قانون برخی مسئولیت ها برای ثبت نام در انتخابات مجلس باید از سمت خود استعفا دهند که در طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس بازه زمانی استعفا از ۲ ماه قبل از زمان ثبت نام به ۶ ماه افزایش پیدا کرد.
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس، تصریح کرد: همچنین طبق مصوبه کمیسیون ثبت نام داوطلبانی که تجربه سه دوره نمایندگی را در کارنامه خود دارند ممنوع شد. در صورتی که معاونت قوانین اشکالی به مصوبات کمیسیون وارد نکند، موارد ارجاعی در سامانه ثبت و در صحن علنی مجلس مورد بررسی نهایی قرار خواهد گرفت.
بر اساس این گزارش، مصوبات کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها باید در صحن مجلس شورای اسلامی به تصویب نمایندگان برسد.
ارسال نظر