توضیحات فرزند آیت‌الله سلیمانی درباره ترور پدرش

فرزند آیت‌الله عباسعلی سلیمانی خبر سوءقصد به جان پدرش که منجر به ارتحال او شده است را تایید کرد.

توضیحات فرزند آیت‌الله سلیمانی درباره ترور پدرش

فرزند آیت‌الله «عباسعلی سلیمانی»، عضو مجلس خبرگان رهبری و نماینده سابق ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، خبر سوءقصد به جان پدرش را که منجر به ارتحال او شده است، تایید کرد.

یکی از شهروندان بابلسری به جزئیاتی از حادثه حمله مسلحانه منجر به جان باختن آیت‌الله سلیمانی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: نماینده خبرگان رهبری به شهادت رسید | جزئیات تازه از ترور و حمله مسلحانه به آیت‌الله سلیمانی + فیلم

این شهروند بابلسری با اظهار اینکه آیت‌الله سلیمانی به عنوان یک شهروند به بانک بابلسر مراجعه کرده بود، افزود: وی متاسفانه مورد اصابت گلوله فرد ضارب قرار می‌گیرد.

او افزود: فرد ضارب اسلحه را از دست نگهبان بانک ربوده است و به کارمند بانک نیز تیراندازی می‌کند و آیت آالله سلیمانی به شهادت می‌رسد.

همچنین فرزند آیت‌الله سلیمانی خبر سوءقصد به جان پدرش که منجر به ارتحال او شده است را تایید کرد و گفت: هنوز از جزئیات ماجرا اطلاع دقیقی ندارم و عازم بابلسر هستم.

بنابراین گزارش، عباسعلی سلیمانی در سال ۱۳۲۶ در خانواده‌ای مذهبی در سوادکوه مازندران متولد شده است. او در ۵ سالگی به مکتب رفت و در ۱۲ سالگی برای فراگیری علوم دینی راهی قم شد.

او پس از مدتی به دلیل مشکلات معیشتی برای ادامه تحصیل به حوزه علمیه بهشهر رفت. او مقدمات را در محضر آیت‌الله کوهستانی فراگرفت و پس از آن برای تکمیل تحصیلات خود عازم مشهد شد.

در مشهد از محضر درس اساتیدی همچون حضرات آیات ادیب نیشابوری، صالحی بربری، حجت هاشمی، مدرس و مهمامی بهره برد و دروس سطح را نیز نزد بزرگانی همچون آیات عظام مهدوی دامغانی، نصراللهی، شیخ عباس واعظ طبسی، فایقی و سیدمحمدهادی میلانی فراگرفت، او درس تفسیر را نیز نزد آیت الله تهرانی آموخت.

سلیمانی در سال ۱۳۴۷ به حوزه علمیه قم رفته و از محضر آیات عظام اعتمادی، مشکینی، محمدفاضل لنکرانی، جعفر سبحانی، وحید خراسانی، میرزا هاشم آملی، سیدمحمدرضا گلپایگانی، ناصر مکارم شیرازی، حسین نوری همدانی، ابوالقاسم خزعلی، محمد یزدی، محمدی گیلانی و عبدالله جوادی آملی بهره برد.

او در دوران تحصیل به تبلیغ و تحصیل نیز می‌پرداخت و در این دوران به شهرها و روستاهایی از کشور سفر کرد. ایشان به امور پژوهشی نیز پرداخته اند و از جمله فعالیت‌های ایشان در این زمینه می‌توان به تدوین کتاب‌الصوم که مهمترین اثر علمی ایشان است اشاره کرد.

منبع: مهر

دیگر رسانه ها

کدخبر: 84086

ارسال نظر