تیم ملی کشتی فرنگی امید قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی فرنگی ایران با سرمربی جدید خود در اولین مسابقه رسمی به عنوان قهرمانی جهان رسید.
مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی زیر ۲۳ سال جهان که از روز دوشنبه (۲۵ مهر) در اسپانیا آغاز شده بود، امشب (چهارشنبه) با برگزاری رقابتهای فینال و ردهبندی ۵ وزن دوم به پایان رسید.
ایران با سه مدال طلای پویا دادمرز در ۵۵ کیلوگرم، ایمان محمدی در ۶۳ کیلوگرم و سیددانیال سهرابی در ۶۷ کیلوگرم و سه برنز امیر عبدی در ۷۲ کیلوگرم، علیاکبر یوسفی در ۱۳۰ کیلوگرم و علی عابدی درزی در وزن ۹۷ کیلوگرم در جایگاه اولی جهان قرار گرفت.
این اولین مسابقهای بود که تیم ملی کشتی فرنگی ایران با هدایت حسن رنگرز پشت سر گذاشت. دارنده دو مدال طلا و برنز جهان در سالهای ۲۰۰۱ و ۲۰۰۲ بعد از کنارهگیری محمد بنا از هدایت تیم ملی فرنگی در پایان مسابقات جهانی ۲۰۲۲ بلگراد، به عنوان سرمربی تیم ملی بزرگسالان انتخاب شد.
امشب (چهارشنبه) در روز پایانی این مسابقات نتایج زیر رقم خورد:
وزن ۶۷ کیلوگرم:
سیددانیال سهرابی که به فینال این وزن رسیده بود، در حالیکه ۷ بر صفر از حریف فرانسوی خود عقب افتاده بود، موفق شد امتیازات از دست داده را جبران کرده و درنهایت با نتیجه ۱۷-۷ گاگیگ سنجویان را شکست داد و مدال طلای کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال جهان را ازآن خود کرد.
وزن ۷۲ کیلوگرم:
امیر عبدی که امسال در مسابقات جوانان جهان هم مدال برنز گرفته بود، در رده سنی امیدها نیز موفق به کسب مدال برنز جهان شد. کشتیگیر قمی با شکست ۳-یک میرزویف اوکراینی دومین مدال برنز تیم ملی ایران را به دست آورد.
وزن ۹۷ کیلوگرم:
علی عابدی درزی کشتیگیر ۸۷ کیلوگرم که با نظر حمید باوفا در مسابقات جوانان جهان به وزن ۹۷ کیلوگرم آمد و مدال طلا گرفت، نماینده وزن ۹۷ کیلوگرم تیم ملی امید در اسپانیا بود.
این کشتیگیر در مبارزه ردهبندی زیر ۲۳ سال جهان مقابل گئورگی کاتساناشویلی از گرجستان با نتیجه یک -یک به برتری رسید و مدال برنز را از آن خود کرد.
به این ترتیب تیم ملی کشتی فرنگی امید ایران با کسب سه مدال طلا و سه مدال برنز و مجموع ۶ مدال به کار خود در مسابقات جهانی زیر ۲۳ سال جهان خاتمه داد.
این در حالی بود که امید آرامی نماینده وزن ۶۰ کیلوگرم تیم ملی فرنگی که مغلوب کرم کمال از ترکیه شده بود، به دلیل سر وزن نرسیدن در روز دوم، شانس حضور در گروه رپهشارژ را از دست داد.
در رقابتهای ۵ وزن دوم همچنین علیرضا مُهمدی در وزن ۸۲ کیلوگرم با قبول شکست ۷-۴ مقابل علی هونج از ترکیه از دور رقابتها کنار رفت.
در رده بندی تیمی، ایران با ۱۳۸ امتیاز بعنوان قهرمانی دست یافت و تیمهای گرجستان و ترکیه به ترتیب با ۱۰۱ و ۹۳ امتیاز دوم و سوم شدند.
نتایج نمایندگان کشورمان به شرح زیر است:
در وزن ۵۵ کیلوگرم پویا دادمرز در دور نخست با نتیجه ۳ بر ۱ احمت تاشکین اوغلو از ترکیه را مغلوب کرد وی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۸ بر ۱ نورزات کابدیرآخیموف از قزاقستان را از پیش رو برداشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. دادمرز در این مرحله با نتیجه ۹ بر ۴ از سد دنیس میهای از رومانی گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۵ بر ۱ از سد نیهاد قلی زاده قهرمان جوانان جهان از آذربایجان گذشت و به مدال طلا دست یافت.
در وزن ۶۰ کیلوگرم امید آرامی پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۵ بر ۱ و ضربه فنی مغلوب کرم کمال از ترکیه شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال، به گروه بازنده ها رفت و به دلیل اینکه صبح امروز در وزن کشی مجدد، به سر وزن قانونی نرسید از دور رقابت ها کنار رفت.
در وزن ۶۳ کیلوگرم ایمان محمدی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه ۶ بر ۱ احمد باقدودا از مصر را شکست داد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این مرحله مقابل ریوتو ایکیدا از ژاپن با نتیجه ۷ بر ۱ پیروز شد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. محمدی در این مرحله توانست با نتیجه ۵ بر ۱ ضیا باباشوف از آذربایجان را مغلوب کند و به دیدار فینال راه یابد. وی در دیدار فینال با نتیجه ۸ بر صفر گئورگی شوتادزه از گرجستان را از پیش رو برداشت و صاحب مدال طلا شد.
در وزن ۶۷ کیلوگرم سید دانیال سهرابی در دور اول با نتیجه ۴ بر صفر و ضربه فنی جولیان حورتا از کلمبیا را مغلوب کرد. وی در دور دوم با نتیجه ۹ بر صفر ویلیوس ساویکاس از لیتوانی را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۹ بر ۲ و ضربه فنی امانت سامات اولو از قرقیزستان را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. سهرابی در این مرحله مقابل دیگو چخیکوادزه از گرجستان با نتیجه ۶ بر ۳ به پیروزی رسید و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۱۷ بر ۷ مقابل گاگیگ سنجویان از فرانسه به برتری رسید و به مدال طلا دست یافت.
در وزن ۷۲ کیلوگرم امیر عبدی پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۶ بر صفر سانات خاچاتریان از ارمنستان را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۱ بر ۱ مغلوب گوربان گوربانوف از آذربایجان شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال به گروه بازنده ها رفت. عبدی در این گروه با نتیجه ۸ بر صفر یانیس نیفری از فرانسه را شکست داد و به دیدار رده بندی راه یافت. وی در این دیدار مقابل عرفان میرزویف از اوکراین با نتیجه ۳ بر ۱ به پیروزی رسید و صاحب مدال برنز شد.
در وزن ۷۷ کیلوگرم محمدرضا مختاری در دور نخست با نتیجه ۱ بر ۱ مغلوب مالخاز آمویان دارنده مدال های طلا و برنز جهان از ارمنستان شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال، مختاری به گروه بازنده ها رفت. وی در این گروه با نتیجه ۱۱ بر صفر امانوئل بنیتز از مکزیک را مغلوک کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۸ بر صفر آکیلبک تالانتبکوف از قرقیزستان را مغلوب کرد و به دیدار رده بندی راه یافت. وی در این دیدار مقابل نائو کوساکا از ژاپن با نتیجه ۳ بر ۱ مغلوب و پنجم شد.
در وزن ۸۲ کیلوگرم علیرضا مُهمدی در دور اول با نتیجه ۷ بر ۴ مغلوب علی هونج از ترکیه شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در دور بعد، مهمدی از دور رقابت ها کنار رفت.
در وزن ۸۷ کیلوگرم ابوالفضل چوبانی در دور نخست با نتیجه ۳ بر ۱ کریستین زمپ از سوئیس را مغلوب کرد. وی در دور دوم با نتیجه ۴ بر ۴ موهیوتدین ساریجیجک از ترکیه را از پیش رو برداشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این مرحله مقابل ماکسات سایلاو از قزاقستان با نتیجه ۹ بر ۴ و ضربه فنی مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله نیمه نهایی، نماینده کشورمان از دور رقابت ها کنار رفت.
در وزن ۹۷ کیلوگرم علی عابدی درزی در دور اول با نتیجه ۴ بر ۳ اینوت گوسا از رومانی را مغلوب کرد. وی در دور دوم مقابل مارکوس راگینگر از اتریش با نتیجه ۸ بر صفر مغلوب شد و با توجه به راه یابی این کشتی گیر به دیدار فینال، به گروه بازنده ها راه یافت. عابدی درزی در این گروه با نتیجه ۶ بر ۳ در مصاف با مصطفی اولگون از ترکیه به پیروزی رسید و به دیدار رده بندی راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۱ بر ۱ از سد گئورگی کاتساناشویلی از گرجستان گذشت و به مدال برنز دست یافت.
در وزن ۱۳۰ کیلوگرم علی اکبر یوسفی در دور اول با نتیجه ۶ بر صفر پائول مورالس از مکزیک را مغلوب کرد. وی در دور دوم و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۷ بر ۱ مغلوب میخایلو ویشنیوتسکی قهرمان جوانان جهان از اوکراین شد و با توجه به حضور این حریف در دیدار فینال، یوسفی به گروه بازنده ها رفت. وی در این گروه با نتیجه ۴ بر صفر و ضربه فنی مارین نیشیمورا از ژاپن را مغلوب کرد و به دیدار رده بندی راه یافت. یوسفی در این دیدار با نتیجه ۱۰ بر ۱ مقابل سارخان ممدوف از آذربایجان به برتری رسید و صاحب مدال برنز شد.
رده بندی انفرادی و تیمی این مسابقات به شرح زیر است:
۵۵ کیلوگرم: ۱- پویا دادمرز (ایران) ۲- نیهاد قلی زاده (آذربایجان) ۳- احمت تاشکین اوغلو (ترکیه) و گئورگی توخادزه (گرجستان)
۶۰ کیلوگرم: ۱- کرم کمال (ترکیه) ۲- نیهات ممدلی (آذربایجان) ۳- اولجاس سلطان (قزاقستان)
۶۳ کیلوگرم: ۱- ایمان محمدی (ایران) ۲- گئورگی شوتادزه (گرجستان) ۳- ریوتو ایکیدا (ژاپن) و هراچیا پوقوسیان (ارمنستان)
۶۷ کیلوگرم: ۱- سید دانیال سهرابی (ایران) ۲- گاگیگ سنجویان (فرانسه) ۳- کیوتارو سوگابه (ژاپن) و دیگو چخیگوادزه (گرجستان)
۷۲ کیلوگرم: ۱- گوربان گوربانوف (آذربایجان) ۲- پاول پوکلاویچ (کرواسی) ۳- امیر عبدی (ایران) و ویکاس (هند)
۷۷ کیلوگرم: ۱- مالخاز آمویان (ارمنستان) ۲- الکساندرین گوتو (مولداوی) ۳- ساجان (هند) و نائو کوساکا (ژاپن) ۵- محمدرضا مختاری (ایران)
۸۲ کیلوگرم: ۱- اکسیوس موکوبو (نروژ) ۲- کارلو کودریک (کرواسی) ۳- ماتس آحلگرن (سوئد) و بکا گورولی (گرجستان) ... ۱۳- علیرضا مهمدی (ایران)
۸۷ کیلوگرم: ۱- ایستوان تاکاس (مجارستان) ۲- گئورگ تادیووسیان (ارمنستان) ۳- سیمون سیمونوویچ (لهستان) و مارسل استرکنبورگ (هلند) ... ۷- ابوالفضل چوبانی (ایران)
۹۷ کیلوگرم: ۱- الکس زوکه (مجارستان) ۲- مارکوس راگینگر (اتریش) ۳- علی عابدی درزی (ایران) و ناتیش (هند)
۱۳۰ کیلوگرم: ۱- فاتح بوزکورت (ترکیه) ۲- میخایلو ویشنیوسکی (اوکراین) ۳- علی اکبر یوسفی (ایران) و داریوز ویتک (مجارستان)
رده بندی تیمی: ۱- ایران ۱۳۸ امتیاز ۲- گرجستان ۱۰۱ امتیاز ۳- ترکیه ۹۳ امتیاز ۴- آذربایجان ۸۹ امتیاز ۵- ژاپن ۸۹ امتیاز ۶- ارمنستان ۷۰ امتیاز ۷- مجارستان ۶۷ امتیاز ۸- اوکراین ۵۸ امتیاز
ارسال نظر