مسی کوچک در ایران پابه توپ است
«محمدامین آن ضربه را به توپ نزد، بلکه تلنگری به من زد که بدانم پسرم چه استعداد نابی در فوتبال دارد و میتواند برای خودش در این عرصه کسی شود و من به عنوان پدر، باید حامی اول او باشم. خودم که هیچ وقت نخواسته بودم ورزشکار مطرحی شوم؛ حتی در دوران نوجوانی هم پدرم سعی میکرد من را از فوتبال بازی کردن منع کند، ولی من با دیدن استعداد پسرم تلاش کردم او را در مسیر درست راهنمایی کنم.»
رونالدو، مسی، مارادونا و پله. نامهایی آشنا که شاید هیچ وقت فکرش را نمیکردند که از دل فقر جوانه بزنند و با تکیه بر استعدادشان، به جایی برسند که این روزها کمتر کسی را میتوان در کره خاکی پیدا کرد که آنها را نشناسند؛ اما چه میشود که عدهای، فوتبالیست معروفی میشوند و برخی استعدادها، بدون اینکه به آنها توجهی شود از بین میروند؟
ماجرا مربوط به یک پسربچه هشت ساله در شهرستان کوار، واقع در استان فارس است که بینهایت به رونالدو، مسی، زلاتان و مهدی قائدی علاقهمند است و البته تلاش میکند تا همانند آنها، فوتبالیست مطرحی شود. کسی که به گفته مسئولان باشگاه بارسلونا میتواند مسی دیگری باشد! کسی که همه را شگفت زده کرده است تا جایی که باشگاههای بزرگ دنیا میخواهند روی او سرمایهگذاری کنند و از او یک شگفتی فوتبال در دنیا بسازند؛ اما، اما و هزار، اما که محمدامین، این شانس را ندارد که مورد حمایت همه جانبه قرار گیرد.
او میگوید: «من سرایدار مدرسه هستم و ماجرای کشف استعداد پسرم بر میگردد به روزی که او همراه من در حیاط مدرسه بود. آن زمان، وقتی خیلی کوچک بود، در واقع دو سال و نیم بیشتر نداشت. در حالی که مدیر و معاون مدرسه نیز در حیاط بودند، او ضربه بسیار محکمی به یک توپ بسکتبال زد. همه ما متعجب بودیم. خیلی بعید بود یک بچه به سن و سال او، بتواند اینگونه به توپ بسکتبال که خیلی هم سنگین است ضربه بزند. آن زمان مدیر و معاون به من گفتند این شوت را محمدامین زد؟ من که شگفت زده بودم با علامت سر گفتم بله. گفتند ضربه پایش خیلی قوی بود.»
«محمدامین آن ضربه را به توپ نزد، بلکه تلنگری به من زد که بدانم پسرم چه استعداد نابی در فوتبال دارد و میتواند برای خودش در این عرصه کسی شود و من به عنوان پدر، باید حامی اول او باشم. خودم که هیچ وقت نخواسته بودم ورزشکار مطرحی شوم؛ حتی در دوران نوجوانی هم پدرم سعی میکرد من را از فوتبال بازی کردن منع کند، ولی من با دیدن استعداد پسرم تلاش کردم او را در مسیر درست راهنمایی کنم.»
اینها را پدر محمدامین میگوید و میافزاید: «محمدامین علاوه بر فوتبال، در رشتههای دیگر از جمله والیبال، بسکتبال و گلف نیز استعدادهایش را نشان داده است و البته لازم به ذکر است که خودم از طریق ویدیوهای آموزشی در فضای مجازی به او آموزش دادهام.»
او در ادامه میگوید: «بعد از آن شوت محکم؛ در اینترنت تحقیق کردم و دیدم برای یک بچه دو ساله چه تمرینهایی مناسب است. همچنین با مربیهای زیادی صحبت کردم تا درستترین راه تمرین را برای محمدامین پیدا کنم. از آنجایی که من سرایدار مدرسه هستم نیز دروازه فوتبال و یک زمین بزرگ برای تمرین با محمدامین در دسترسم بود و با او در باشگاهی به وسعت مدرسه تمرین میکردم و فیلمهای ورزشی او را در صفحهای در اینستاگرام منتشر میکردم. افراد سرشناس زیادی پستهای مربوط به فوتبال بازی کردن محمدامین را میدیدند از جمله احمدرضا عابدزاده، مجریهای معروف ورزشی خارجی، باشگاه بارسلونا و. تا اینکه یک سال گذشت و محمدامین در سه ونیم سالگی، با یک پیشنهاد غیر منتظره روبهرو شد.»
اولیور کان گفت دوست دارم این بچه را از نزدیک ببینم
سید رضا داوودی در ادامه میگوید: «محمدامین سه سال و نیمش بود که «اولیور کان»، که یکی از بهترین دروازه بانهای تاریخ است، فیلمی از چند ضربه ایستگاهی محمدامین در اینستاگرام را دیده بود. این ضربه ایستگاهی، یک ضربه مستقیم نبود بلکه کات دار بود که زدن چنین ضربهای، نیاز به سالها تمرین دارد و انجام آن کار در سن محمدامین، بسیار منحصر به فرد بود. اولیور کان، به یکی از مربیهای ایرانی مقیم در آلمان، گفته بود که من دوست دارم محمدامین را از نزدیک ببینم. او همچنین چند نصیحت به من کرده بود. نخست مراقب تغذیه محمدامین باشم، دوم اینکه مصدوم نشود، سوم اینکه حرکت اشتباه به او یاد ندهم تا ملکه ذهنش نشود و چهارم اینکه یک نهال، زمانی میوه میدهد که فصلش از راه برسد و الیور کان همچنین تأکید کرده بود که اگر این کارها را انجام دهم، محمدامین جزو بزرگان فوتبال ایران و جهان میشود.»
پدر این فوتبالیست کوچک در ادامه تأکید میکند: «بعد از آن باشگاههای بزرگ دنیا، از جمله بارسلونا، بشیکتاش ترکیه، اف سی دالاس، آژاکس آمستردام، العین امارات و چند باشگاه دیگر، خواستار سرمایهگذاری روی پسرم شدند. برای مثال، دو سال پیش، مسئولان باشگاه بارسلونا گفته بودند اگر فیلمهایی که از محمدامین میبینیم درست باشد، بزودی در دنیا یک مسی دیگر خواهیم داشت. آکادمی بارسلونا از چهار تا ۷۰۰ میلیارد، روی محمدامین بین یک تا ۱۰ سال سرمایهگذاری میکند. بحث بر سراین است که کشورهای خارجی با بچههای زیر ۱۵ سال نمیتوانند قرارداد ببندند و این یعنی او نیاز به یک اسپانسر دارد.»
سیدرضا داوودی با اشاره به اینکه بعد از مدتی، احمدرضا عابدزاده با او تماس گرفت و گفت که قصد دیدن محمدامین را دارد، میگوید: «ما به تهران آمدیم و با او ملاقات کردیم. ماجرا از این قرار بود که این باشگاهها، فقط هزینه زندگی محمدامین را پرداخت میکردند ومن و همسرم خودمان باید هزینههای زندگیمان را تقبل میکردیم که برای ما با چنین وضع اقتصادی، عملاً غیر ممکن خواهد بود. من در این مدت، نه با آقای سجادی و نه آقای سلطانی فر دیداری نداشتم. در واقع هیچ ارتباطی وجود نداشت. فقط آقایان عابدزاده و مهدوی کیا محمدامین را دیدند. وقتی آقای عابدزاده را دیدیم، پسرم جلویش دریبل زیدانی زد و وقتی این کار او را دید، وکیل آقای عابدزاده از او خواست که اگر ممکن است، پرسپولیس تهران پشت محمدامین بایستد.»
وی با اشاره به اینکه این روزها محمدامین در یک باشگاه خصوصی در شیراز فوتبال بازی میکند، میگوید: «من از آموزش و پرورش، ۶ میلیون تومان حقوق میگیرم و حدود پنج و نیم میلیون قسط میپردازم، چند شیفت کار میکنم تا زندگی پسرم را بسازم. مربیاش آقای شفایی است، من از او خواستم اگر ممکن است از محمدامین هزینهای دریافت نکند و او هم با مهربانی بسیار این موضوع را پذیرفت. متخصص تغذیه به من میگوید محمدامین باید حداقل هفتهای دو بار ماهی بخورد. من پول تهیه تخم مرغ را هم به زحمت به دست میآورم آن وقت با این گرانی چطور میتوانم غذای دریایی تهیه کنم؟ با این حال از همان اول، او را تحت نظر یک روانشناس قرار دادم تا مبادا بیش از حد به او سخت بگیرم و ناگهان از همه چیز زده شود. من از خرج خودم و همسرم زدهام تا محمدامین تحت نظر روانشناس به علاقهاش که فوتبال است برسد در عین اینکه همزمان کودکیاش را هم دارد. او در موسیقی و بازیگری هم استعداد نابی دارد که به او کمک میکنم در این مسیر نیز پیشرفت کند. او حتی به من میگوید که دوست دارد در آینده دکتر شود و به نظر من این هیچ منافاتی با فوتبال بازی کردنش ندارد.»
پدر محمدامین میگوید: «در شهرستان کوار، آنقدر استعداد ناب وجود دارد که آرزویم این است که صدای آنها روزی به جایی برسد و محمدامین من نیز، در کنار آنها بتواند پیشرفت کند و استعدادش را رشد دهد.»
منبع: روزنامه ایران
ارسال نظر