مقصر جدید وضعیت آشفته اینترنت ایران شناسایی شد
طبق گزارش اسپیدتست، رتبه کشورمان در بخش اینترنت ثابت با کاهش سهپلهای همراه بوده است.
در حالی که نزدیک به دو ماه پیش ابراهیم رئیسی دستور داد تا کندی سرعت اینترنت در ایران برطرف شود اما اسپیدتست ماهانه گزارشی را درباره سرعت اینترنت ثابت و موبایل در جهان و کشورهای مختلف منتشر میکند و حالا طبق جدیدترین گزارش آن برای ماه ژوئیه ۲۰۲۳، سرعت اینترنت موبایل در ایران کاهش و سرعت اینترنت ثابت افزایش یافته است.
در عین حال وزیر ارتباطات اعلام کرد در برخی مواقع علت قطعیها یا کیفیت پایین اینترنت موبایل، برداشتهشدن دکلهای BTS است. گفته می شود این جمعآوری طبق خواسته مردم صورت گرفته است. برای وضعیت آشفته اینترنت داخلی ایران هر روز مقصر جدیدی پیدا میشود
تخریب دکلهای BTS به خواست مردم
عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: محلهایی در گذشته کیفیت اینترنت خیلی خوبی داشتند و الان ندارند. وقتی این موارد را ریشهیابی میکنیم، متوجه میشویم خود مردم درخواست دادند تا دکلهای BTS منطقه جمع شود.
به گفته او در حال حاضر 100 درخواست از محلههای تهران آمده که ساکنان خواهان برداشته شدن دکلهای BTS در این محلهها شدند.
زارعپور با تأکید بر اینکه وزارت ارتباطات بهطور شبانهروزی در تلاش برای فراهم کردن شبکه پرسرعت برای مردم است، گفت: گاهی اوقات با ریشهیابی مشکلات موجود در مییابیم که علت اختلالها یا قطعی یا کندی سرعت اینترنت موبایل تخریب همین دکلهای BTS است.
زارعپور اردیبهشت ماه امسال نیز رفع برخی اختلالات آنتندهی را از اراده وزارت ارتباطات خارج دانسته و گفته بود گاهی مشکلات نیاز به پیگیری خود اشخاص دارد.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا در برخی از موارد طرح مشکلات مردمی از طریق سامانه ۱۹۵ نیز راهگشا نبوده است، گفت: در سال گذشته عدهای از مردم گفته بودند دکل مخابراتی یا BTS در محل ما جمع شده و پس از تماس با سامانه ۱۹۵، ما را به چند ماه بعد حواله داده و گفتند مشکل را برطرف میکنند، اما هنوز اقدامی صورت نگرفته است.
برخی از مردم تصورشان این است که آنتنهای BTS مضر هستند
به گفته وزیر ارتباطات پس از پیگیریها مشخص شد که اهالی محل به اپراتورها اجازه نصب BTS و تجهیزات را نمیدهند: لذا اینگونه از موارد نیازمند پیگیری از سوی خود افراد است به گونهای که یکی از مالکین را راضی کنند تا اجازه نصب تجهیزات داده شود.
او همچنین در این باره اعلام کرد که موارد اینچنینی از اراده وزارت ارتباطات خارج است و نیازمند فرهنگسازی و اطلاع رسانی است؛ چون برخی از مردم تصورشان این است که آنتنهای BTS مضر هستند، در حالی که در سازمان تنظیم مقررات، سازمان حفاظت از محیط زیست و انرژی اتمی، بارها اعلام شد که میزان تشعشات BTSها در کشور ما به مراتب از میزان استانداردی که در دنیاست، پایینتر است؛ لذا باید از این طریق خیال مردم را راحت کنیم که هیچ ضرری برای سلامتی ندارد.
ادامه کاهش سرعت اینترنت موبایل
در گزارش اسپیدتست برای ژوئیه ۲۰۲۳، میانگین سرعت اینترنت موبایل در جهان کم شده، اما اینترنت ثابت سریعتر شده است. سرعت اینترنت موبایل از ۴۲.۹۲ مگابیت بر ثانیه گزارش قبلی، به ۴۲.۳۵ مگابیت در ثانیه کاهش پیدا کرده و سرعت اینترنت ثابت هم از ۸۱.۳۱ مگابیت بر ثانیه، به ۸۲.۵۶ مگابیت بر ثانیه رسیده است.
گزارش جدید Speedtest: ادامه کاهش سرعت اینترنت موبایل در ایران
میانگین سرعت اینترنت ثابت و موبایل در جهان ژوئیه ۲۰۲۳
سرعت اینترنت ثابت و موبایل در ایران
طبق گزارش اسپیدتست برای ماه ژوئیه، سرعت اینترنت ثابت در کشورمان افزایش، اما سرعت اینترنت موبایل کاهش پیدا کرده است. بااینوجود، رتبه اینترنت موبایل تغییر نداشته، اما رتبه اینترنت ثابت با وجود افزایش سرعت، کاهش یافته است.
طبق این گزارش، سرعت اینترنت ثابت در ایران از ۱۱.۸۰ مگابیت بر ثانیه گزارش قبلی، به ۱۲.۱۱ مگابیت بر ثانیه افزایش یافته؛ بااینحال، رتبه کشورمان در لیست سه پله کاهش یافته است و حالا در رتبه ۱۴۸ ام قرار دارد.
میانگین سرعت اینترنت موبایل و ثابت ایران ژوئیه ۲۰۲۳
در بخش اینترنت موبایل با کاهش سرعت در کشورمان روبهرو هستیم. سرعت اینترنت موبایل در ایران از ۳۴.۶۵ مگابیت بر ثانیه گزارش قبلی، به ۳۳.۴۴ مگابیت بر ثانیه کاهش یافته است. بااینوجود، رتبه ایران تغییری نداشته و نام کشور ما همچنان در رتبه ۶۷ ام بهچشم میخورد.
در سطح جهان نیز سنگاپور بالاترین سرعت اینترنت ثابت را در اختیار کاربران قرار میدهد و این سرعت برابر ۲۴۷.۴۴ مگابیت بر ثانیه است. در رتبه دوم هنگکنگ با سرعت ۲۴۲.۹۹ مگابیت بر ثانیه بهچشم میخورد و در رتبههای بعدی هم بهترتیب کشورهای شیلی، امارات متحده عربی و تایلند قرار دارند.
سریعترین اینترنت ثابت و موبایل جهان ژوئیه ۲۰۲۳
در بخش اینترنت موبایل امارات متحده عربی و قطر بهترتیب در رتبههای اول و دوم قرار گرفتهاند و بهترتیب سرعتی برابر ۲۰۵.۷۷ مگابیت بر ثانیه و ۱۸۶.۳۳ مگابیت بر ثانیه را در اختیار شهروندان خود قرار میدهند. کویت، اروگوئه و کره جنوبی بهترتیب در رتبههای بعدی بهچشم میخورند.
منبع:دیجیات
مقصر اصلی آمریکا و دشمن خیالی است