بهترین کشور‌ها برای مهاجران ثروتمند

اقدام بریتانیا برای پایان دادن به سیستم رفتار ترجیحی مالیاتی خود برای خارجی‌های ثروتمند سایر کشور‌ها که مزایا و امکانات رفاهی را به نخبگان جهانی ارائه می‌دهند مورد توجه قرار می‌دهد.

بهترین کشور‌ها برای مهاجران ثروتمند

بریتانیا اعلام کرد که وضعیتی را که طبق آن به افرادی که در آنجا زندگی می‌کنند، اما اقامت دائم در خارج از کشور دارند اجازه می‌دهد تا ۱۵ سال از پرداخت مالیات بر دارایی‌های خارجی خود اجتناب کنند لغو خواهد کرد. بازنگری سیستمی که رفتار ترجیحی را برای خارجی‌های ثروتمند فراهم کرده در حالی صورت می‌گیرد که شکاف ثروت فزاینده در بسیاری از کشور‌های غربی برخی از آن کشور‌ها را مجبور به محدود کردن مزایای مالیات و شهروندی برای مهاجران می‌کند.

پرتغال اعلام کرده که قصد دارد از برنامه اقامت غیرمعمول خود خلاص شود سیاستی که به خارجی‌ها اجازه می‌دهد تا ۱۰ سال مالیات بر درآمد و بازنشستگی کم تری نسبت به افراد محلی بپردازند.

به گزارش فرارو به نقل از بلومبرگ، بنابراین، مهاجران از بریتانیا و نقاط دیگر برای محافظت از دارایی‌های خود می‌توانند به کدام کشور‌ها بروند؟ در ادامه به پنچ کشور که مزایایی را به خارجی‌ها ارائه می‌کنند خواهیم پرداخت:

۱-آنتیگوآ و باربودا

از آنجایی که قانون مالیاتی جدید در آن کشور در سال ۲۰۱۶ میلادی به اجرا درآمد افراد مقیم و غیر مقیم از درآمد‌های به دست آمده در کشور یا دارایی‌های خارجی خود مشمول مالیات نمی‌شوند. این قانون یک محرک اصلی برای اقتصاد آن کشور بوده و باعث جذب سرمایه گذاران ثروتمند و رونق بازار املاک و مستغلات شده است. هم چنین، در این جزایر گرمسیری هیچ مالیات بر ثروت و ارثی وجود ندارد.

خارجی‌ها هم چنین می‌توانند از شهروندی تضمین شده‌ای برخوردار شوند که وعده سفر بدون ویزا به اروپا را با حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار می‌دهد.  شهروندان آنتیگوآ و باربودا می‌توانند بدون درخواست ویزا به ۱۵۴ کشور جهان سفر کنند. البته ثروتمندانی که به آن کشور می‌روند باید توجه داشته باشند که اتحادیه اروپا در تلاش است تا این سیاست بدون ویزا را سرکوب کند و بر آنتیگوآ و باربودا و سایر کشور‌های حوزه کارائیب فشار بیاورد تا یا برنامه‌های شهروندی از طریق تملک و سرمایه خود را ملغی کنند و یا شرایط آن را سخت گیرانه‌تر نمایند.

۲-امارات متحده عربی

دبی و امارات متحده عربی به لطف قوانین مالیاتی سست و امکانات رفاهی برای ثروتمندان در سالیان اخیر سیلی از مدیران صندوق‌های تامینی و بانکداران را از سراسر جهان جذب کرده اند. امارات بر درآمد شخصی، عایدی سرمایه، ارث، هدایا یا دارایی‌های ملکی مالیات اعمال نمی‌کند و یکی از پایین‌ترین نرخ‌های مالیات شرکتی در جهان را دارد که ۹ درصد برای شرکت‌هایی که بیش از ۳۷۵۰۰۰ درهم (۱۰۲۰۰۰ دلار) سود سالانه دارند را شامل می‌شود.

آن کشور هم چنین اخیرا دامنه افرادی از جمله کارآفرینان و مهندسان را که می‌توانند برای ویزای اقامت طولانی مدت درخواست دهند افزایش داده است. با این وجود، دبی در حال تبدیل شدن به مکانی نامناسب از نظر قیمتی می‌باشد، زیرا محبوبیت آن باعث افزایش قیمت املاک و مستغلات می‌شود. لیست انتظار برای مدارس بین المللی و باشگاه‌های خصوصی در ان کشور نیز بسیار بلند بالا شده است.

۳-ایتالیا

سیستم مالیاتی سخاوتمندانه ایتالیا برای خارجی‌ها که در سال ۲۰۱۷ میلادی راه اندازی شد در جذب مهاجران بسیار موثر بوده است. تعداد افرادی که به میلان مهاجرت کرده و از این معافیت مالیاتی بهره مند می‌شوند در سال ۲۰۲۱ میلادی بیش از دو برابر افزایش یافته و در مجموع به بیش از ۱۳۰۰ نفر رسیدند. ساکنان جدید سالانه ۱۰۰۰۰۰ یورو (۱۰۹۰۰۰ دلار) هزینه پرداخت می‌کنند و از پرداخت مالیات بر درآمد خارجی معاف هستند. هم چنین، اگر آنان در دو سال مالی پیش از آن اقامت نداشته اند نیز می‌توانند از معافیت ۵۰ درصدی مالیاتی بر درامد ایتالیایی برخوردار شوند.

عجله اخیر میلان در اجرای این کارزار باعث افزایش قیمت املاک و مستغلات در آن شهر شده و به افزایش هزینه‌های زندگی در آنجا دامن زده و باعث ایجاد تنش‌هایی بین ساکنان محلی شده است. با این وجود، در حالی که بریتانیا و پرتغال مشوق‌های خود را برای خارجی‌ها کنار می‌گذارند مشاوران حوزه دارایی می‌گویند ایتالیا یکی از ذینفعان اصلی مهاجران جهانی به ویژه از آمریکا و کشور خاورمیانه بوده اند که می‌خواهند پول نقد خود را به یک کشور اروپایی با مالیات کم انتقال دهند.

۴-سنگاپور

سنگاپور تصویری ترکیبی را ارائه می‌دهد. در حالی که آن دولت - شهر آسیایی از سرکوب هنگ کنگ توسط چین منتفع شده اقدام سال گذشته آن برای افزایش مالیات بر دارایی به میزان ۶۰ درصد برای خریداران خارجی میزان مزیت آن کشور را برای ثروتمندان کاهش داده است. البته نرخ مالیات بر درآمد شخصی برای ساکنان سنگاپور پایین است و در سطح ۲۲ درصد محدود شده است. با این وجود، برای خرید خانه‌ای به ارزش ۵ میلیون دلار یک خریدار خارجی باید ۶۵ درصد مالیات در سنگاپور از جمله سایر عوارض در مقایسه با حدود ۴ درصد در نیویورک، ۱۵ درصد در لندن و ۳۰ درصد در هنگ کنگ را پرداخت کند.

۵-موناکو

مولتی میلیونر‌ها به هجوم به موناکو ادامه داده اند تا از کازینوها، سبک زندگی پر زرق و برق و مالیات کم لذت ببرند. آن کشور کوچک زمین بازی‌ای برای نخبگان اروپایی است چرا که مجبور به پرداخت هیچ مالیاتی بر دارایی، درآمد شخصی یا سود سرمایه نخواهند بود. املاک اجاره‌ای مشمول مالیات یک درصدی از اجاره سالانه می‌شود. موناکو مالیات بر سود سهام پرداخت شده توسط شرکت‌های محلی را حذف کرده و هم چنین مالیات بر درآمد شرکت عمومی را دریافت نمی‌کند.

بر اساس گزارش اخیر مشاور ثروت نایت فرانک آن کشور اروپایی گران‌ترین املاک و مستغلات جهان را دارد به شکلی که در موناکو با پرداخت یک میلیون دلار تنها می‌توان ۱۵ متر مربع ملک خریداری کرد. اجازه اقامت این کشور را می‌توان با سرمایه گذاری بیش از ۱ میلیون یورو (۱.۱ میلیون دلار) دریافت کرد.

کشور‌هایی با بیش‌ترین میزان مالیاتی دریافتی

در مورد کشور‌هایی که مالیات بیش تری دریافت می‌کنند، اما در عوض کیفیت زندگی و خدمات عمومی خوبی را ارائه می‌دهند فرانسه، بلژیک، دانمارک و ژاپن برخی از بالاترین مالیات‌ها را دریافت می‌کنند. مالیات بر درآمد فرانسه مشابه ژاپن به ۴۵ درصد می‌رسد. فرانسه برای درآمد بیش از ۲۵۰,۰۰۰ یورو (۲۷۳,۰۰۰ دلار) ۳ درصد مالیات اضافه می‌کند در حالی که مالیات بر عایدی سرمایه در آن کشور ۱۹ درصد است. مالیات بر درآمد دانمارک به ۵۲ درصد می‌رسد. در بلژیک هر درآمد بیش از ۴۶۴۴۰ یورویی مشمول مالیات ۵۰ درصدی است.

منبع: عصر ایران

دیگر رسانه ها

کدخبر: 118704

ارسال نظر