روش های جلب و حفظ اعتماد میان زوجین در زندگی مشترک
اعتماد در زندگی مشترک از ملزومات است و این اعتماد نیاز به تقویت و مراقبت دارد همچنین باید طوری رفتار کنید که همسرتان روز به روز اعتمادش به شما بیشتر شود.
اعتماد در زندگی مشترک از ملزومات است و این اعتماد نیاز به تقویت و مراقبت دارد همچنین باید طوری رفتار کنید که همسرتان روز به روز اعتمادش به شما بیشتر شود.
۱۰ فعالیت کلیدی برای ایجاد اعتماد در زندگی مشترک
به گزارش عرشه آنلاین، به هر میزان اعتماد میان زوجین افزایش یابد به همان نسبت مشکلات زناشویی کاهش پیدا می کند چراکه اعتماد یکی از مهمترین مولفه های هر رابطه است، هیچ چیز مردم را مثل اعتماد به هم نزدیک نمی کند. هنگامی که اعتماد شکسته می شود، رابطه به شدت مخرب و سخت می شود و نمی توان بر آن غلبه کرد.
هنگامی که اعتماد را ایجاد می کنیم، می توانیم ضامنمان را پایین بیاوریم و با آن شخص راحت می شویم ، می دانیم که می توانیم به طور کامل به آنها اعتماد کنیم. هنگامی که اعتماد نداریم، پیامدهای آن می تواند فاجعه آمیز باشد ؛ به این دقت داشته باشید که اعتماد به تنهایی پیشرفت نمی کند و از هر دو طرف، تلاش جدی می خواهد. در این بخش از نمناک برخی از راه های ایجاد اعتماد و باهم درست کردن آن را آورده ایم.
اعتماد بین زن و مرد
۱. روابط را یک اولویت کنید
اگر هر فردی در رابطه با طرفش در معرض دید و توجه او قرار بگیرد، هر دو نفر احساس خوشحالی و احترام می کنند. وقتی شما از "ما" به جای "من" استفاده می کنید، یک رتبطه را می سازید و اعتماد به همسرتان را شکل می دهید.
در زندگی زناشویی وقتی بحث اعتماد مطرح است همیشه ۱۰۰% خودتان را بگذارید ؛ این بدان معنا نیست که شما نیازهای شخصی و منافع شخصی خود را به نفع همسر خود بگذارید. بدان معنی است که همیشه با در نظر گرفتن افکار و عقاید همسرتان سعی کنید بهترین کارتان را انجام دهید تا احترام و عشق را بدهید.
راه جلب اعتماد
۲. با خودتان صادق باشید
مردم اغلب می ترسند جهان خودشان را به درستی به بقیه نشان دهند، زیرا آنها از آنچه که دیگران در مورد آنها فکر می کنند ترس دارند. هنگامی که شما با فردی که دوست دارید هستید، باید احساس امنیت کنید و ماهیت واقعی خود را به او نشان دهید.
با برداشتن "ماسک" خود، به شریک زندگی خود اجازه می دهید که به او کامل اعتماد دارید تا آنچه هستید را قبول کند. شریک زندگیتان می تواند بفهمد که شما مانند او انسان هستید و اینکه "عالی نباشید" چیز بدی نیست. اگر یک زندگی شاد می خواهید، باید معتبر باشید.
صداقت و اعتماد
۳. نگرانی ها، نیازها و ترس خود را بیان کنید
هر کسی نگرانی، نیازها و ترس هایی دارد. برای همکاری برای زندگی، هر فرد باید احساس امنیت کند و خودش را بیان کند. هر زمان که شک و تردید دارید، ترس یا نگرانی در مورد رابطه خود، به طور آشکارا شریک زندگی خود بگویید. مهم است که شما نیازهای خود را به روشنی و با احترام بیان کنید.
شریک زندگیتان نمی تواند فرض کند و یا حدس بزند که به چه چیزی نیاز دارید. آنها باید توانایی گفتن "بله" یا "نه" را داشته باشند در حالی که آنها همیشه ممکن نیست که "بله" بگویند، اما حداقل برای صداقت و نیاز شما احترام قائل خواهند بود.
۴. کلمات خود را عاقلانه انتخاب کنید
بگویید که چه منظوری دارید. کلمات بسیار قدرتمندند. کلماتی که شما انتخاب می کنید، می تواند تاثیر عمیق تری از آنچه شما تصور می کنید را داشته باشند. کلمات مثبت باعث راحتی ما می شوند. انتقادات به ما حس منفی و شکست در اعتماد به نفسمان می دهد.
کلمات تهاجمی ما را خشمگین می کنند ، کلمات اطمینان خاطر، ما را راحت می کند و احساس امنیت می دهند. کلمات خود را با احترام و تاثیر آن درک کنید و توجه به ارتباطات غیر کلامی را در نظر بگیرید.
اطمینان حاصل کنید که تن صدای شما، زبان بدن و عبارات صورت همه چیز را همانند گفتار انتقال می دهند ، اگر شریک زندگی شما پیام های متضاد شما ارسال می کند، فرض نکنید که او نیت های بدی دارد. فقط از او بپرسید منظورش چیست. هنگامی که شما هر دو ارتباط آشکارا و صادقانه دارید، احترام و اعتماد را توسعه می دهید.
کلمات مناسب برای گفتگو
۵. ایجاد دوستی
دوستی کلید ارتباط سالمی است، زوج هایی که به پیشرفت دوستی خود توجه ندارند زیاد جدا می شوند. دوستی باید به طور مرتب تغذیه و پرورش یابد. فقدان دوستی و ارتباط عاطفی ممکن است یکی از شرکا را به دنبال صمیمیت در مکان های دیگر ببرد.
دوستی با همسر
۶. قابل اعتماد بودن
برای بدست آوردن اعتماد شریک زندگیتان، باید قابل اعتماد باشید اگر می گویید کاری انجام می دهید، انجامش دهید و اگر شما نمیتوانید این کار را انجام دهید، جلو بروید و صادق باشید. با انتخاب درست، وفادار و متعهد باشید. به یاد داشته باشید که قابل اعتماد بودن یک روند است و تلاش برای حفظ ارتباط و ترمیم قطع ارتباط است.
اطمینان به همسر
۷. مرزهای سالمی را تنظیم کنید
مهم است که مرزهای روشنی برای خود و همسرتان تعیین کنید. مرزها اعتماد و سلامت احساسی را ایجاد می کنند و توسط افرادی که از نظر احساسی سالم هستند ایجاد می شود. مرزهای سالم فرد نیاز به اتخاذ مسئولیت برای اعمال و احساسات خود دارند، در حالی که مسئولیت اعمال یا احساسات دیگران را بر عهده نمی گیرند.
مرزها شما را قوی می کند و به طور مثبتی روی شریک زندگیتان به همین نحو مشابه تاثیر می گذارد.
راه افزایش اعتماد
۸. نفوذ پذیر باشید
محقق ازدواج و متخصص جان گوتمن می گوید، پذیرفتن نفوذ از یکدیگر، یک عنصر مهم در یک رابطه صمیمانه موفق است. زمانی که زوجین مایل به به اشتراک گذاشتن قدرت خود با همسر خود نیستند، منجر به ناراحتی و بی ثباتی در ازدواج می شود. باز بودن نفوذ دیگران یک نگرش و مهارت است که هر یک از همسران باید در دیگران تشویق کنند تا همکاری و احترام را بینشان ارتقا دهند.
اعتماد کردن به همسر
۹. افزایش و ترمیم اعتماد را جدی بگیرید
طبیعی است که درگیری و بحث داشته باشیم یا در یک رابطه اشتباه کنیم. ترمیم وضعیت قبل از دعوا که به طور کامل از کنترل خارج است، (با استفاده از شوخی، صحبت دلنشین، گفتن:"متاسفم"، معتبر بودن احساسات و قدردانی شریکتان را نشان می دهد) مهم است.
زوج های موفق آموخته اند که چگونه وضعیت را قبل از این که دعواهای از کنترل خارج شود، کنترل کنند. آنها میزان بزرگی از دعوا و اختلاف نظرشان را کوچک می بینند و احساساتشان را مدیریت می کنند، آنها بیشتر از آنکه به فکر حقشان باشند، به فکر خوشحال بودنشان هستند.
ترمیم اعتماد
۱۰. چالش ها را در نظر بگیرید
هر رابطه سهم خود را از چالش ها دارد. از مشکلاتی که برای شما و شریک زندگی تان چالش است، فرار نکنید. شما باید از لحاظ احساسی، جسمی و ذهنی آماده باشید تا چالش ها را با صمیمیت ببینید و رد کنید. متوجه شوید که هر مانعی دارای یک درس و فرصتی برای رشد و همکاری و ایجاد عشق و اعتماد است.
ارسال نظر