اسطوره فوتبال آلمان درگذشت؛ خداحافظ آقای بکن باوئر
فرانتس بکن باوئر اسطوره تیم فوتبال آلمان و بایرن مونیخ در سن 78 سالکی درگذشت.
فرانتس بکن باوئر؛ قیصر فوتبال آلمان درگذشت
به گزارش عرشه آنلاین به نقل از ورزش ۳؛ فرانتس بکن باوئر اسطوره تیم فوتبال آلمان و بایرن مونیخ در سن ۷۸ سالکی درگذشت.
بکن بائر یکی از بهترین فوتبالیست های تاریخ به شمار می رفت.
فرانتس بکنباوئر، اسطوره فوتبال آلمان و یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال در سن ۷۸ سالگی درگذشت.
فرانس بِکِنباوئر، بازیکن فوتبال، مربی و یکی از رئیسان فدراسیونی و باشگاهی آلمان است. او در کشورش با نام قیصر مشهور شدهاست و این لقب را مدیون تواناییهایی است که برای فوتبال آلمان انجام داده است. اغلب بکن باوئر را از بهترین بازیکنان و بهترین مدافع تاریخ فوتبال به حساب میآورند.
بکنباوئر از موفقترین و معروفترین مدیران فوتبالی جهان به شمار میآید. همچنین او به همراه دیدیهدشان و ماریوزاگالو تنها کسانی هستند که هم بهعنوان بازیکن و هم بهعنوان سرمربی قهرمان جام جهانی شدهاند.
بکنباوئر در ۱۱ سپتامبر ۱۹۴۵ در مونیخ متولد شد. او در سال ۱۹۵۴، هنگامی که تنها نُه سال داشت، فوتبال حرفهای را در باشگاه «اس سی مونیخ» آغاز کرد. در سال ۱۹۵۸ به تیم باشگاه فوتبال بایرن مونیخ رفت که در آن زمان دومین باشگاه بزرگ شهر مونیخ بود.
بکنباوئر اولین بازی خود برای تیم ملی آلمان را در ۲۶ سپتامبر ۱۹۶۵ انجام داد و اولین بازیاش در جام جهانی سال ۱۹۶۶ بود.
برای اولین بار در زمان او، باشگاه بایرنمونیخ سال ۱۹۶۶ موفق شد جام باشگاههای برتر آلمان را صاحب شود. این باشگاه در سال آیندهاش، یعنی سال ۱۹۶۷ نیز موفق به کسب همین عنوان شد و از این گذشته، در همین سال حتی جام باشگاههای برتر اروپا را نیز بهدست آورد.
بکنباور در سال ۱۹۷۱ کاپیتان تیم ملی کشورش، یعنی آلمان غربی شد. سال ۱۹۷۲ آلمان غربی توانست برندهٔ جام ملتهای اروپا شود و سال ۱۹۷۴ بکنباوئر توانست برای وطنش جام جهانی را نیز به ارمغان بیاورد.
بکنباوئر سال ۱۹۷۷ بایرن مونیخ و همچنین تیم ملی را ترک کرد و به بازی در باشگاه نیویورک کوسموس در جام قهرمانی آمریکای شمالی پرداخت. او بین سالهای ۱۹۸۰–۱۹۸۲ نیز در هامبورگر اسفاو بازی میکرد.
او بین سالهای ۱۹۸۴–۱۹۹۰ سرمربی تیم ملی آلمان شد، و سالهای ۱۹۹۴ و ۱۹۹۶ همین سمت را در باشگاه بایرنمونیخ بهدست آورد.
از این گذشته، فرانس بکنباوئر تدارکدهنده و همچنین تهیهکنندهٔ اساسیِ بازیها در جام جهانی فوتبال ۲۰۰۶ بهشمار میآید. مؤسسهٔ خیریهای نیز به نام او و از طرف خودش، به منظور کمک به معلولان و سایر محتاجان تأسیس شدهاست.
ارسال نظر