بهترین رفتار با کسی که از او خوشتان نمی آید!
این یک واقعیت است که ممکن است همیشه همه چیز باب میل و طبق سلیقه ما نباشند و این موضوع شامل بعضی افراد هم میشود،اما چه رفتاری با این افراد صحیح است؟
این یک واقعیت است که ممکن است همیشه همه چیز باب میل و طبق سلیقه ما نباشند و این موضوع شامل بعضی افراد هم میشود،اما چه رفتاری با این افراد صحیح است؟
رفتار درست با کسی که از او خوشتان نمی آید و برایتان آزاردهنده است
به گزارش عرشه آنلاین, در دنیایی که زندگی می کنیم، همه نوع آدمی پیدا می شود. در اطرافمان آدم های مهربان، خوش برخورد، ملاحظه کار، سخاوتمند و دارای بسیاری صفت های مثبت دیگر وجود دارند اما افرادی نیز وجود دارند که دارای صفات منفی هستند و آنقدر عصبانی مان می کنند که تا مرز دیوانگی پیش می رویم. در این مواقع برای همه ما این سوال پیش می آید که با افرادی که از او خوشمان نمی آید چگونه رفتار کنیم ؟ شما لازم نیست دوست داشتن همه آدمها را یاد بگیرید و دوستشان داشته باشید بلکه با توجه به این بخش از سبک زندگی نمناک با کسانی هم که از آنها خوششان نمی آید، بهترین رفتار را داشته باشید.
۱. به این فکر کنید که افراد با رفتار آزاردهنده همیشه وجود دارند
شما نمی توانید از زندگی کردن فرار کنید و همیشه همه چیز طبق میل شما نیست. پس بسیار مهم است که این موضوع را بدانید. این افراد کلافه کننده همیشه در زندگی همه حضور دارند . فقط باید سعی کنید که روش برخورد با آن ها را یاد بگیرید. پس راهی برای این فرار وجود ندارد.
۲. قرار نیست از همه آدمها خوشتان بیاید
قرار نیست ما خیلی آدم های خوب و مهربانی باشیم و از همه کسانی که با آنها برخورد داریم خوشمان بیاید. اینکه ما از برخی افراد خوشمان نمی آید به دلیل این نیست که ما آدم های بدی هستیم بلکه به این علت است که ارزش های متفاوتی با او دارید و این تفاوت در ارزش ها موجب قضاوت می شود. وقتی قبول کنید که همه آدمها قرار نیست از شما خوششان بیاید و شما هم قرار نیست از همه آدمها خوشتان بیاید، موقعیت برایتان بسیار ساده تر خواهد شد و بهتر می توانید با او برخورد کنید.
۳. لقمه را دور سر خود نچرخانید
هر زمانی که شخص شما را ناراحت می کند، دفعه بعدی هم احتمالا همین کار را تکرار می کند. نباید فکر کنید که این کار دیگر تکرار نمی شود. پس اگر برای بار اول و دوم از دست او کلافه شده اید، مطمئن باشید که دفعات بعدی هم همین اتفاق می افتد و احتمالاً به دلیل این که رفتارتان را عوض نکرده بودید، خودتان را سرزنش می کنید. پس بهتر است که وقت خود را تلف نکنید.
۴. گاهی اوقات بهانه جویی کنید
بسیاری از اوقات هست که اصلاً دوست نداریم در کنار شخصی باشیم. از طرفی دلمان نمی خواهد به احساسات او آسیب بزنیم. در مواردی می توانید بهانه جویی های واقع بینانه داشته باشید. مثلا به او بگویید که بسیار خسته هستید یا حوصله ندارید. از او عذرخواهی کنید و مکالمه را پایان داده و محل را ترک کنید.
۵. مودبانه رفتار کنید
مطمئنا فرد مقابل شما رفتار و کردار شما را منعکس خواهد کرد. اگر با آنها بی ادبی کنید، آنها هم با بی ادبی محض با شما رفتار خواهند کرد. درنتیجه به خودتان بستگی دارد که با او عادلانه، بی طرف و مودبانه رفتار کنید پس تا می توانید مثبت و حرفه ای برخورد کنید.
۶. بدانید که شما ذهن خوان نیستید
از این که بخواهید برای خودتان داستان درست کنید که چرا بعضی از افراد چنین کاری انجام می دهند، خودداری کنید. مثلاً با خودتان فکر نکنید که آیا او قصد دارد توجهم را جلب کند یا می خواهد حرص من را در بیاورد یا من را احمق فرض کرده است ؟ تمام این افکار را کنار بگذارید . شما هرگز نمی توانید ذهن دیگران را بخوانید.
فکر کردن زیاد
۷. بدانید که دیگران هم می توانند ذهن شما را بخوانند
در اکثر اوقات افراد کلافه کننده نمی دانند که شما کلافه شده اید. مجبور نیستید با بی ادبی این موضوع را به آن ها اعلام کنید . می توانید خیلی ساده به آن ها بگویید که حال و حوصله ندارید. پس منتظر نباشید که آن ها حس شما را بفهمند.
۸. به این فکر کنید که این شخص آینه شماست
معمولاً ما به دلیل ویژگی های منفی اخلاقی بعضی از افراد که در خودمان هم وجود دارد، اذیت می شویم. یعنی فرد مقابل آیینه اخلاق های بد ما می باشد. پس سعی کنید که این رفتار ها را در خودتان تشخیص دهید و به اصلاح آن ها بپردازید.
۹. از دیگران انتظار نداشته باشید
شما نمی توانید از دیگران هیچ انتظاری داشته باشید. نمی توانید انتظار داشته باشید که آن ها باب میل شما رفتار کنند، مانند شما صحبت کنند، سرموقع برسند، یا کارهای ایده آل انجام دهند. پس اگر انتظارات خود را از دیگران بکاهید ، قطعاً آرامش بیشتری در برخورد با این افراد خواهید داشت.
۱۰. عصبانیت همیشه تاثیر ندارد
به این فکر کنید که هر چقدر شما بیشتر عصبانی شوید، تاثیری در متوقف شدن شخص مقابل ندارد. معمولا اکثر افراد تمایل عجیبی دارند که خودشان را به خاطر عصبانیت ها و کلافگی ها سرزنش کنند، مدام به دنبال محاکمه خود هستند و همین موضوع، عصبانیت آن ها را افزایش می دهد. اما اگر به این قضیه فکر کنید که عصبانیت شما هیچ تاثیری در بهبود رفتار شخص مقابل ندارد، قطعاً کم تر حرص می خورید.
عصبانیت
۱۱. دیدگاه ها، رفتارها و نگرش خودتان را تغییر دهید
عوض کردن دیدگاه ها، رفتارها و نگرش خودتان بسیار آسان تر از تغییر فرد مقابلتان است پس به جای اینکه از فرد دیگری بخواهید خودش را تغییر دهد، محرک هایی که ممکن است باعث پیچیده شدن احساساتتان شود را پیدا کنیدتا بتوانید واکنشتان را پیش بینی کرده، نرم ترش کنید یا حتی آن را تغییر دهید.
۱۲. از افرادی که بحث های غیر منطقی انجام می دهند، دوری کنید
هرگز با چنین افرادی صحبت نکنید. شما مسئول آموزش دادن به افراد نابالغ نیستید. پس هرگز چنین افرادی را وارد بحث نکنید زیرا احتمال منطقی کردن آن ها به شدت پایین است.
۱۳. یک نفس عمیق بکشید
بعضی خصوصیات شخصیتی ممکن است همیشه باعث ناراحتی تان شوند، در مواجه با افرادی که این خصوصیات را دارند،کمی مکث کنید تا آدرنالینتان پایین بیاید تا بتوانید با آن فرد حرف بزنید و قضاوت زودهنگام نکنید و واکنش افراطی نشان ندهید.
۱۴. رابطه دوستی خود را قطع کنید و دیگر آن ها را دنبال نکنید
این تنها راه حل، مخصوصاً برای شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک ، اینستاگرام توییتر و غیره است. پس سعی کنید در این صفحات دیگر آن ها را دنبال نکنید.
۱۵. از او درخواست کنید که اجازه دهد زمانی برای خودتان باشید
اکثر انسان ها به این درخواست احترام می گذارند و احتمالاً شما را تنها خواهند گذاشت.
بیان درخواست
۱۶. از هدفون استفاده کنید
اصلا فرقی ندارد که داخل هدفون موسیقی پلی کرده باشید یا خیر در هر صورت اگر این فرد را در جایی دیدید، از هدفون استفاده کنید. انگار که در حال گوش دادن به یک چیز مهم هستید و در نتیجه این بهانه خوبی است که آن طرف؛ صحبت را با شما شروع نکند.
۱۷. ذهن تان را آرام کنید
گاهی اوقات در مهمانی، محل کار، یک مکان عمومی و هر جایی که هستید، هیچ راهی برای خلاصی از دست چنین فردی وجود ندارد. در چنین حالتی سعی کنید که در ذهنتان به افرادی که دوست دارید فکر کنید یا راجع به آن شخص جوک های بامزه بسازید و هر طور که شده ذهنتان را منحرف کنید تا بیشتر کلافه نشوید.
۱۸. خیلی رک به آن ها بگویید که کلافه کننده هستند
شاید این تنها راهی باشد که پیش رویتان قرار می گیرد. پس بهتر است یک بار برای همیشه خیلی رک این حرف را بزنید یا می توانید بهتر به آن ها بگویید که ویژگی ها و روحیات اخلاقی شما دو نفر از نمایی دیگر سازگار نیست و شما از لحاظ عاطفی و احساسی آمادگی ادامه این رابطه و مکالمه را ندارید. پس بهتر است که زمان خودتان را تلف نکنید.
رک حرف زدن
۱۹. نیازهایتان را عنوان کنید
با آرمش و دوستانه به آنها بگویید که روش برخورد و سبک روابط عمومی آنها برای شما مشکل ساز است. از زبان متهم کننده استفاده نکنید. گاهی آنها خودشان متوجه رفتار خود نیستند.
۲۰. به آن ها نشان دهید که رفتارشان خوب نیست
گاهی اوقات این تنها کاری است که می توانید انجام دهید تا آن ها بدانند که چقدر رفتار کلافه کننده دارند و حس بد رفتار خود شان را بفهمند و از خواب غفلت بیدار شوند .
۲۱. به رقابت کردن ادامه ندهید
اکثر افراد کلافه کننده مدام در حال رقابت کردن و لجبازی هستند و می خواهد یک پله از شما بالاتر باشند. اجازه دهید که آن ها برنده ظاهری بازی باشند و خیال کنند که از شما بهتر هستند. در چنین حالتی احتمال این که شما را آزار دهند، کاهش پیدا می کند.
۲۲. مراقب باشید که چه کسی رو به روی شماست
گاهی اوقات ممکن است مثلا مادر بزرگتان بخواهد که در طول روز ده بار شما را ببوسد و این موضوع شما را کلافه کند اما در چنین حالتی نمی توانید بگویید که رفتارش کلافه کننده است. پس باید رفتار او را تحمل کنید. همین موضوع در مورد رئیس تان هم صدق می کند و در بعضی از موارد هیچ راه گریزی نیست . تا جایی که می توانید باید به فرد مقابل احترام بگذارید.
ارسال نظر