خبر مهم درباره اعتبار کارت ملی / زمان تمدید کارت ملی اعلام شد + شرایط
رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: افراد برای تمدید کارت های ملی دوباره باید به صورت حضوری مراجعه کنند.
رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: افراد برای تمدید کارت های ملی دوباره باید به صورت حضوری مراجعه کنند.
به گزارش عرشه آنلاین، هاشم کارگر رئیس سازمان ثبت احوال کشور درباره کارت ملیهای فعلی توضیح داد: کارت ملیهای فعلی چه تاریخ داشته باشد و چه منقضی شده باشد به صورت خودکار تا سال ۱۴۰۵ تمدید شده و شهروندان میتوانند از آنها استفاده کنند.
تمدید اعتبارکارت های هوشمند ملی تا سال ۱۴۰۵
کارگر پاسخ به این سوال که اعتبار کارت های هوشمند ملی برخی از هموطنان رو به اتمام است، تاکید کرد: برای اینکه هم هموطنان به راحتی از این کارتها استفاده کنند و هم هزینههای مربوط صدور دوباره کارت را نداشته باشند، قرار شد که تاریخ اعتبار همه افرادی کارتشان تا سال ۱۴۰۳ و قبل از آن است تا پایان سال ۱۴۰۵ تمدید شود.
وی درباره برنامههای ثبت احوال در سال ۱۴۰۵ گفت: برای اقداماتی که قرار است در سال ۱۴۰۵ انجام دهیم نیاز به یک بازه مطالعاتی و تحقیقی مجدد داریم که در حال حاضر در رابطه با بحث کارت ملی این اقدامات در حال انجام است. با توجه به تغییراتی که در حوزه فناوری و پیشرفت علم در کشور و جهان داشتهایم باید یک بازنگری در کلیت کارت ملیها انجام دهیم تااین کارت ها در کشور با کمترین هزینه و با بیشترین کارایی تغییر پیدا کند.
شرایط تمدید کارت های ملی
رئیس سازمان ثبت احوال کشور درباره شرایط تمدید کارت های ملی بیان کرد: افراد برای تمدید کارت های ملی دوباره باید به صورت حضوری مراجعه کنند. زیرا در طول زمان چهره و سن افراد تغییر کرده و اطلاعات افراد در سازمان ثبت احوال باید به روز شود تا ثبت احوال بتواند خدمات را به صورت الکترونیک ارائه دهد. طبق برنامه ثبت احوال هر چند سال یک بار اطلاعات اشخاص باید در سیستم سازمان به روز رسانی شود.
وی درباره آخرین و ضعیت سامانه تشخیص چهره ایرانیان اعلام کرد: در حال حاضر این سامانه تکوین شده است. یکی از علتهایی که خواستار به روز رسانی کارت ملی افراد هستیم، همین سامانه تشخیص چهره ایرانیان است. زیرا هر سال چهره افراد تغییر کرده و اگر کارت ملی قدیمی باشد این سامانه توانایی شناسایی افراد را نخواهد داشت. یکی از اتفاقاتی که در حال حاضر از نظر تکنولوژی و فناوری در دنیا اتفاق افتاده بحث پردازش تصاویر در کارهای مختلف است. وقتی خدمات به صورت غیر حضوری صورت میگیرد احراز هویت فرد هم باید به صورت غیرحضوری رخ دهد. وقتی احراز هویت به صورت غیرحضوری بخواهد انجام شود باید سامانهای باشد که بتواند از لحاظ چهره،فرد را تشخیص دهد تا به اصالت هویتی فرد پی ببرد. بنابراین این سامانه در سازمان ثبت احوال مبتنی بر توان داخلی تولید شده و در حال حاضر مورد استفاده قرار گرفته است. انشالله اگر سامانه هدا در سازمان ثبت احوال فراگیر شود، سامانه تشخیص چهره در آن بسیار کارایی خواهد داشت.
ارسال نظر