قبولی‌های دانشگاه فرهنگیان بخوانند

دانشگاه فرهنگیان با هدف تعلیم و تربیت معلمان آینده ایجاد شده است. تحصیل در این دانشگاه با توجه به مزایایی که دارد رویای بسیاری از علاقه مندان به این حوزه است.

قبولی‌های دانشگاه فرهنگیان بخوانند

دانشگاه فرهنگیان با هدف تعلیم و تربیت معلمان آینده ایجاد شده است. تحصیل در این دانشگاه با توجه به مزایایی که دارد رویای بسیاری از علاقه مندان به این حوزه است.

با توجه به اینکه تحصیل در رشته های تربیت معلم ، آینده شغلی خوبی را برای داوطلبان پذیرفته شده در این رشته محل ها به ارمغان می اورد، متقاضیان بسیاری علاقه مند به تحصیل در این دانشگاه می باشند.

به همین دلیل شرایط پذیرش برای ورود داوطلبان به دانشگاه فرهنگیان نسبت به دانشگاه های دیگر به دلیل مزایایی که دارد متفاوت بوده و متقاضیان می توانند در ثبت نام کنکور فرهنگیان به پذیرش تربیت معلم توجه کنند.

در واقع سازمان سنجش قصد دارد برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز در آموزش و پرورش از میان افراد واجد شرایط در کنکور سراسری استفاده کند. البته این افراد باید رتبه و تراز مشخصی داشته باشند و پس از اعلام نتایج در صورت مجاز بودن به انتخاب دانشگاه فرهنگیان باید شرایط و مراحل مختلفی را بگذرانند.

ذکر این نکته ضروری است که حداکثر سن قبولی برای ورود دانشگاه فرهنگیان ۲۴ سال تمام تعیین شده است.

متقاضیان تحصیل در دانشگاه فرهنگیان پس از گذر از مرحله آزمون کتبی کنکور سراسری و انتخاب رشته، تنها در صورت کسب حد نصاب (تراز قبولی) زمان اعلام نتایج دعوت به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان وارد مهم ترین مرحله گزینش یعنی مصاحبه می شوند.

 

دانشگاه فرهنگیان از بین داوطلبانی که دارای شرایط اولیه ثبت نام بوده و اقدام به انتخاب رشته فرهنگیان نمودند تا چند برابر ظرفیت دعوت به مصاحبه می کند. مصاحبه دانشگاه فرهنگیان در واقع سنجش توانایی ‌های علمی و عملی داوطلبان می باشد که می توان گفت یکی از مهم ترین بخش های گزینش برای تحصیل در این دانشگاه به شمار می آید.

در جلسه مصاحبه دانشگاه فرهنگیان موارد مهمی برای احراز صلاحیت داوطلب بررسی می شود مانند: نداشتن لکنت زبان، قدرت بینایی، قدرت شنوایی، قد و وزن مناسب ، عدم تغییر شکل مادرزادی یا اکتسابی اندام ها و نداشتن کراهت منظر در اثر سوختگی، سوانح یا دیگر عوامل در صورت یا قسمت های ظاهری و نمایان بدن، عدم ابتلا به بیماری های مزمن و صعب العلاج مانند دیابت، آسم ، نارسایی کلیه ، بیماری های قلبی و...

بعد از گذراندن این مرحله در مصاحبه حضوری سوالات مختلفی از داوطلب پرسیده می شود و از او می خواهند در بحث گروهی شرکت کند، میزان مشارکت در بحث و پاسخ هایی که به سوالات می دهد نقش تعیین کننده ای در پذیرش یا عدم پذیرش داوطلب دارد.

پذیرفته شدگان در آغاز تحصیل خود به آموزش و پرورش، تعهد خدمت محضری می دهند کـه پس از فارغ التحصیلی به میزان دو برابر مدت تحصیل خود، در محل تعیین شده توسط آموزش و پرورش خدمت نمایند.

همچنین تعهد نامه دیگری  مبنی بر عدم جابه جایی برون استانی حداقل بـه مدت ده سال، از داوطلب اخذ خواهد شد.

منبع: ايسنا

دیگر رسانه ها

کدخبر: 151154

ارسال نظر