سکه چند شد

سکه امامی همپای طلا ۱۸ عیار در مسیر صعودی قرار گرفت و وارد کانال ۴۳ میلیون شد

سکه چند شد

سکه امامی همپای طلا ۱۸ عیار در مسیر صعودی قرار گرفت و وارد کانال ۴۳ میلیون شد

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز چهارشنبه ۷ شهریور گرمی ۲۱ هزار تومان نسبت به عصر دیروز افزایش پیدا کرد و به سه میلیون و ۶۰۹ هزار تومان رسید.

 

سکه امامی همپای طلا، ۲۳۰ هزار تومان گران شد و پا به محدوده ۴۳ میلیون گذاشت. یورو خدماتی نیز که مبنای محاسبه ارز مسافرتی ۵۴ هزار و ۹۰۵ تومان به‌فروش می‌رسد.

 معامله‌گران در حالی روز چهارشنبه فعالیت خود را در بازار طلا و سکه آغاز می‌کنند که این بازار روز سه‌شنبه تحت تأثیر نوسانات دلار و انتظارات از قیمت انس جهانی طلا قرار داشت و قیمت سکه تمام بهار آزادی که روز دوشنبه به مرز ۴۳ میلیون تومان نزدیک شده بود، در معاملات سه‌شنبه با کاهش مواجه شد و با گپ منفی ۲۰۰ هزار تومانی در سطح ۴۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بازگشایی کرد. این روند نزولی در ادامه معاملات تشدید شد و قیمت سکه به ۴۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسید.

به گفته تحلیلگران، کاهش بیشتر قیمت دلار نسبت به سکه منجر به افزایش حباب سکه شد و این حباب به ۱۸ درصد رسید. در عین حال، قیمت سکه حواله به کاهش‌ها واکنشی نشان نداد و در کانال ۴۴ میلیون تومان باقی ماند. به گزارش اقتصادنیوز، بازار طلای آبشده نیز شاهد گپ منفی در معاملات روز سه‌شنبه بود. این فلز گرانبها در سطح ۱۵ میلیون و ۵۳۲ هزار تومان به کار خود پایان داد. حباب طلا نیز با افزایش مواجه شد که نشان از امید معامله‌گران به حفظ یا افزایش قیمت انس طلا دارد.

معامله‌گران فنی بر این عقیده‌اند که قیمت طلای آبشده در کوتاه‌مدت با توجه به تثبیت قیمت انس جهانی طلا در محدوده ۲۵۲۲ دلار، نوسانات محدودی داشته باشد و در صورت عدم شکست این سطح، افزایش به سمت ۱۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان محتمل است.

با این همه بازارهای دیگر نیز بی‌نصیب از نوسانات نبودند. بنابر گزارش خبرنگار اقتصادنیوز، در بازار ارزهای دیجیتال، قیمت بیت‌کوین با بیش از ۶ درصد کاهش شدید به ۵۸,۰۰۰ دلار سقوط کرد. تحلیلگران معتقدند که با گسترش جنگ در خاورمیانه و افزایش تنش‌ها در محور مقاومت ایران، سرمایه‌گذاران به طلا به عنوان یک دارایی امن روی آورده‌اند که این موضوع باعث افزایش قیمت انس و کاهش ارزش بیت‌کوین شده است.

در بازار طلا و سکه، پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که در تایم پایین محدوده ۲۵۲۲ دلار برای انس طلا به عنوان حمایت فعلی عمل می‌کند. در صورت عدم شکست سطح ۲۵۲۱ دلار، انتظار می‌رود که قیمت انس تا حوالی ۲۵۳۴ دلار و ۲۵۴۰ دلار افزایش یابد. اما در صورت شکست این سطح، احتمال کاهش قیمت تا حوالی ۲۵۱۷ و ۲۵۱۰ دلار وجود دارد.

همچنین، پایان اولین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران در شهریور ماه در جریان معاملات روز گذشته مورد توجه فعالان بازار قرار گرفت. این حراج با معامله ۳۴۵ کیلوگرم شمش به پایان رسید و مجموع ۳۷۰ کیلوگرم شمش طلای استاندارد عرضه شده، ۳۴۵ کیلوگرم با میانگین قیمت چهار میلیارد و ۷۲۹ میلیون تومان به ازای هر شمش طلای استاندارد معامله شد.

اظهارات عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد، در مورد تورم و ناترازی بودجه و همچنین اعتراض رئیس جمهور به یارانه بنزین، از دیگر مواردی بودند که در بازار مورد توجه قرار گرفتند و ممکن است در آینده نزدیک بر نوسانات قیمت ها تأثیرگذار باشند.

برخی از معامله‌گران بر این باورند که کاهش ارزش دلار و رشد ریسک‌های ژئوپلیتیکی در منطقه به افزایش قیمت طلا و سکه کمک کرده است. این در حالی است که دیگر معامله‌گران به احتمال ورود پول‌های آزاد شده از ثبت‌نام خودرو به بازار طلا و سکه اشاره می‌کنند. آن‌ها معتقدند که این پول‌ها ممکن است تأثیر قابل توجهی بر بازار نداشته باشد زیرا بازارساز تلاش دارد که این سرمایه‌ها در بانک‌ها باقی بماند.

معامله گران فنی معتقدند قیمت سکه در جریان معاملات امروز چشم به نوسانات دلار دوخته است و در صورت نوسان محدود اسکناس آمریکایی در محدوده رنج، این فلز گرانبهای داخلی پا جای پای اونس طلا خواهد گذاشت و از نوسانات آن تبعیت خواهد کرد. این گروه معتقدند با توجه به نوسانات دلار و تغییرات قیمت انس طلا، تثبیت سکه در محدوده ۴۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان محتمل است. اما در صورت تداوم کاهش دلار، احتمال افت قیمت سکه به زیر این سطح نیز وجود دارد.

دیگر رسانه ها

کدخبر: 151630

ارسال نظر