قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۰ مهر

قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ همراه با افزایش اونس جهانی و رشد دلار، با افزایش در تمام قطعات و وزن‌ها بازگشایی شد.

قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۰ مهر

 قیمت سکه به عقب برگشت قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ روند متوازنی نداشت.قیمت طلا سقوط کرد؛ سکه به مرز مهم رسید

به گزارش پایگاه خبری عرشه آنلاین قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ همراه با افزایش اونس جهانی و رشد دلار، با افزایش در تمام قطعات و وزن‌ها بازگشایی شد. حباب سکه اما در بسیاری از قطعات روند نزولی طی کرده است. گفتنی است قیمت دلار تا نیمه کانال ابتدایی کریدور ششم رشد کرده است.

 قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ همراه با افزایش قیمت اونس جهانی و رشد دلار، در روند صعودی بازگشایی شد. به نظر می‌رسد تشدید تنش‌ها در شب گذشته باعث شده است قیمت دلار افزایش هزار تومانی پیدا کند و همین امر روی بازار طلا و سکه اثر گذاشته است. به طوری که قیمت سکه امامی نیم میلیون تومان افزایش یافت و طلا نیز جایگاه خود را در سقف کانال سه میلیونی تثبیت کرد.

شایان ذکر است قیمت اونس جهانی طلا امروز، با کاهش ۱۲ دلاری، با رقم ۲۶۴۴ دلار به ثبت رسیده است. گفتنی است قیمت دلار امروز افزایش هزار تومانی داشته و تا نیمه کانال ابتدایی کریدور ششم رشد کرده است.

سکه امامی برای صعود به کانال ۴۷ میلیونی خیز برداشت

بازار سکه امروز در تمامی قطعات افزایشی و سکه امامی پرچمدار رشد قیمت بود،‌ همچنین قطعات کوچک ربع سکه و سکه نیز در سقف کانال خود قرار گرفت و سکه گرمی فریز شد. قیمت سکه امامی با ۵۶۰ هزار تومان افزایش، با رقم ۴۶ میلیون و ۸۳۰ هزار تومان به ثبت رسید؛ سکه بهار آزادی با افزایش ۱۹۰ هزار تومانی، روی رقم ۴۱ میلیون و ۶۰۵ هزار تومان قرار گرفت

قیمت انواع ارز، سکه و طلا را در روز سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ مشاهده می‌کنید.

دلار (در صرافی بانکی)

۴۹ هزار و ۷۳۹ تومان

یورو

۵۵ هزار و ۵۲۴ تومان

سکه تمام بهار آزادی

۴۱ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان

سکه امامی

۴۶ میلیون و ۴۹۰ هزار تومان

نیم سکه

۲۵ میلیون و ۵۰۰ تومان

ربع سکه

۱۷ میلیون تومان

سکه گرمی

۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان

هر گرم طلای ۱۸ عیار

۳ میلیون و ۹۴۸ هزار تومان

هر گرم طلای ٢۴ عیار

۵ میلیون و ۲۶۱ هزار تومان

هر مثقال طلا

۱۷ میلیون و ۸۴ هزار تومان

هر انس طلا

۲۶۵۱.۲۰  دلار

بازار طلا و سکه در حالی معاملات امروز را آغاز خواهد کرد که در روز دوشنبه اونس طلا از سقف‌ قیمتی فاصله گرفت و حوالی 2630 دلار نوسان داد؛ روندی که در پی آن بازارهای داخلی هم در مسیر نزولی قرار گرفتند. قیمت اونس طلا معاملات روز دوشنبه را در محدوده 2658 دلار آغاز کرد و با کاهش تدریجی قیمت، به 2641 دلار رسید.

تحلیلگران بازارهای مالی معتقدند سطح 2633 دلار، مرز حمایت اصلی اونس طلاست و ماندگاری قیمت بالای این سطح، احتمال بازگشت به مرز 2656 دلار را افزایش می‌دهد. به عقیده این گروه اگر سطح یاد شده شکسته شود، فشار فروش افزایش یافته و قیمت به سطوح پایین‌تر نزول خواهد کرد.

قیمت طلای آبشده هم روز دوشنبه با 17 میلیون و 180 هزار تومان بازگشایی کرد و پس از عقب نشینی به کانال 16 میلیون تومان، در نیمه دوم معاملات با نوسان مثبت به کانال 17 میلیون تومان بازگشت و 17 میلیون و 45 هزار تومان قیمت خورد. هر گرم طلای 18 عیار در روز دوشنبه با قیمت 3 میلیون و 933 هزار تومان معامله شد. نوسانات قیمت انس جهانی تأثیر مستقیم بر قیمت این فلز در بازار داخلی داشته است و روند نزولی انس طلا باعث کاهش ارزش طلای 18 عیار نیز شده است.

با این حال، قیمت سکه امامی هم روند با تبعیت از روند نزولی اونس طلا، مسیر کاهشی را در پیش گرفت و معاملات روز دوشنبه را با 46 میلیون و 250 هزار تومان آغاز کرد و در نهایت 46 میلیون و 350 هزار تومان قیمت خورد. نیم‌سکه و ربع‌سکه هم به ترتیب با قیمت‌های 25 میلیون و 400 هزار تومان و 16 میلیون و 800 هزار تومان معامله شدند. سکه گرمی هم از کانال 8 میلیون تومان خارج شد و با قیمت 7 میلیون و 900 هزار تومان مورد معامله قرار گرفت.

براساس بررسی خبرنگار اقتصادنیوز، حباب سکه در جریان معاملات روز دوشنبه افزایش یافت و به 19 درصد رسید که نشان‌دهنده «مقاومت بازار سکه در برابر کاهش قیمت‌هاست».

تحلیلگران بازار طلا معتقدند قیمت اونس طلا پس از سخنرانی جروم پاول، رئیس فدرال رزرو اتفاق افتاد. به عقیده این گروه پاول دیدگاه‌های متنوعی درباره آینده قیمت سکه مطرح کرد و با اشاره به ادامه سیاست‌های انقباضی پولی برای کنترل تورم زمینه ساز افزایش ارزش دلار و کاهش تقاضا برای طلا به عنوان یک دارایی امن شد؛ موضوعی که فشار بیشتری بر بازارهای جهانی طلا وارد و قیمت اونس طلا به سطح پایین‌تر هدایت کرد.

 تکنیکالیست‌ها معتقدند با توجه به ریزش قیمت اونس طلا، مرز 45 میلیون تومان، حمایت اصلی قیمت سکه امامی است و در صورت شکست این سطح حمایتی، سکه به سطح 44 میلیون تومان و حتی پایین‌تر از آن سقوط خواهد کرد. به عقیده این گروه، سطح حمایتی یاد شده به عنوان یک نقطه کلیدی برای معامله‌گران در نظر گرفته خواهد شد و شکستن آن می‌تواند فشار فروش را افزایش دهد و مسیر نزولی را تسریع کند. به عقیده این گروه، اگر قیمت اونس طلا به زیر 2620 دلار برسد، سکه به سطح حمایت دوم خود که مرز 43 میلیون تومان است، نزدیک خواهد شد و «حرکت نزولی اونس طلا و ادامه سیاست‌های پولی فدرال رزرو»، می‌تواند حمایت‌های جدیدی را به چالش بکشد. همچنین مرز مقاومت اولیه برای سکه امامی 46 میلیون و 800 هزار تومان است و در صورتی که قیمت از مرز یاد شده عبور کند و مقاومت بیشتری نشان دهد، قیمت به سطح 47 میلیون و 200 هزار تومان خواهد رسید که از این سطح به عنوان مقاومت کلیدی سکه یاد می شود.‌

تحلیلگران تکنیکال به برخی شاخص‌های کلیدی مانند شاخص قدرت نسبی (RSI) در بازار سکه هم اشاره دارند که نشان می‌دهد بازار در حالت فروش بیش از حد قرار دارد و ممکن است فرصتی برای خریداران ایجاد کند. همچنین، میانگین متحرک 50 روزه در سطح 46 میلیون تومان قرار گرفته است و اگر قیمت سکه بالاتر از این میانگین نوسان دهد، شاهد آغاز یک روند صعودی بالقوه خواهیم بود.

گروهی دیگر از معامله‌گران فنی معتقدند طلای آبشده هم در صورت شکست سطح حمایتی 16 میلیون و 820 هزار تومان، شانس عقب نشینی به مرز حمایت 15 میلیون و 820 هزار تومان را دارد. براساس پیگیری خبرنگار اقتصادنیوز از معامله گران، در صورت تداوم «تنش‌های سیاسی» و «کاهش قیمت انس طلا»، احتمال بازگشت سریالی قیمت‌ها وجود دارد. از سوی دیگر، نوسانات حباب طلا و سکه نشان‌دهنده عدم اطمینان معامله‌گران نسبت به آینده بازار است و به نظر می‌رسد بازار همچنان در وضعیت سردرگمی به سر می‌برد.

منبع - اقتصاد نیوز  - تجارت نیوز 

دیگر رسانه ها

کدخبر: 155124

ارسال نظر