مهلت ۱۰ روزه برای واکسیناسیون اصناف و مشاغل
به فعالان اصناف و مشاغل مرتبط با مردم ۱۰ روز مهلت داده شد تا واکسن بزنند.
وزیر کشور از مهلت ۱۰ روزه برای واکسینه شدن مشاغل و اصناف مرتبط با مردم خبر داد و گفت: وزارت بهداشت باید تایید کند این جمعیت ۳ میلیون نفری واکسن زدهاند و میتوانند در محل کسب حاضر شوند.
احمد وحیدی روز سه شنبه پس از نشست قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا در جمع خبرنگاران گفت: یکی از موضوعات کاملا متصور و بسیار مهم، نگرانی از بروز پیک ششم است. بنابراین همه مراقبت کنیم تا وارد پیک ششم نشویم چون حتما آثار بسیار سوء و برای مردم گرفتاری ایجاد خواهد کرد.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در ادامه از مردم خواست که هر چه سریعتر واکسینه شوند و گفت: واکسینه شدن به معنای رعایت نکردن شیوهنامهها نیست و همه باید پروتکلها را رعایت کنند.
وحیدی افزود: در نشست امروز وضعیت کرونای برخی استانها به تفکیک رسیدگی و قرار شد برخی استانها که دچار مشکلات هستند، مسوولان و دانشگاههای علوم پزشکی این استانها بیشتر مراقبت کنند.
وی با بیان اینکه در این نشست درباره رفع طرح محدودیت و انجام طرح سکوی هوشمند بحث شد، گفت: نرم افزاری که در مراکز چند استان آزمایش شد اجرا شد، این پلتفُرم با کمی وقفه وصل میشد که قرار شد این مشکل رفع شود.
نیمی از اصناف هنوز واکسن دریافت نکردهاند
وحیدی درباره رفع طرح محدودیت و انجام طرح سکوی هوشمند، گفت: باز شدن اصنافی که مستقیم با مردم سروکار دارند از یک تاریخ به بعد منوط به دریافت واکسن شده است.
وزیر کشور با بیان اینکه نیمی از اصناف هنوز واکسن دریافت نکردهاند، افزود: وزارت بهداشت باید تایید کند که این جمعیت ۳ میلیون نفری واکسن زده و این دسته از اصناف میتوانند در محل کسب و کارشان حضور داشته باشند.
وحیدی خاطرنشان کرد: آمادگی داریم روزانه ۳ میلیون نفر را واکسن بزنیم و در این راستا اصناف برای دریافت واکسن تا ۱۰ روز دیگر فرصت دارند.
وی همچنین با اشاره به واکسن دانش آموزان و بازگشایی مدارس در سطح یک و ۲، گفت: ۵۰۰ مرکز برای واکسن دانش آموزان وجود دارد.
وحیدی ادامه داد: درباره اثربخشی واکسنها باید گفت که واکسنهای ساخت داخل خود را در ارزیابیها خوب نشان دادهاند و تمایل خوبی برای دریافت این واکسن در استانها وجود دارد همچنین تزریق واکسن خارجی هم انجام میشود.
وزیر کشور همچنین گفت: موضوع دیگری که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی بود متاسفانه رعایت پروتکلهای بهداشتی کاهش یافته و به حدود ۴۵ درصد رسیده که این موضوع نگران کننده است و از سوی دیگر نگرانی از بروز پیک ششم وجود دارد، لذا همه مردم باید مراقبت کنند تا وارد پیک ششم نشویم. اگر این مراقبت صورت نگیرد وارد پیک بعدی شده و با معضلات بسیاری مواجه خواهیم شد.
ارسال نظر