شرایط انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث / جزئیات واریز سود سهام عدالت متوفیان

دولت در جدیدترین اقدام خود سهام متوفیان سال‌های گذشته تا پس از 1400 را به‌دست وراث می‌رساند تا آن‌ها بتوانند از مزایای این سهام بهره‌مند شوند. در ادامه همراه ما باشید تا بیشتر درباره این موضوع صحبت کنیم و به چگونگی آن بپردازیم.

شرایط  انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث /  جزئیات واریز سود سهام عدالت متوفیان

سهام عدالت با هدف گسترش سهم بخش تعاون در اقتصاد ایران عرضه شد. سهام عدالت در مرحله اول به برخی افراد تحت پوشش کمیته امداد ، بهزیستی و رزمندگان بیکار فاقد شغل تقسیم شد.سهام عدالت در ابتدا ارزشی حدود ۵۰۰ هزارتومان داشت که بعد ها به یک میلیون تومان افزایش یافت. به تازگی اخباری مبنی بر باز شدن سامانه ثبت نامی جاماندگان سهام عدالت منتشر شده است که تا کنون از طرف دولت تایید و اطلاع رسانی دقیق نشده است و جاماندگان سهام عدالت همچنان منتظر ثبت نام هستند.

شرایط و جزئیات انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث

شما می‌توانید سرانجام از طریق سامانه سجام انتقال سهام عدالت متوفیان را به پایان برسانید و از مزایای آن استفاده کنید.

دولت در جدیدترین اقدام خود سهام متوفیان سال‌های گذشته تا پس از 1400 را به‌دست وراث می‌رساند تا آن‌ها بتوانند از مزایای این سهام بهره‌مند شوند. در ادامه همراه ما باشید تا بیشتر درباره این موضوع صحبت کنیم و به چگونگی آن بپردازیم.

شرایط انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث چیست؟

سهام عدالت قرار بود که نوعی حمایت از اقشار مختلف جامعه باشد. از زمان اجرای این طرح تا به امروز افراد زیادی که صاحب سهام عدالت بودند فوت شدند و حالا تکلیف سهام عدالت آن‌ها مشخص نیست.

در جدید‌ترین اقدام، دولت تصمیم به تاسیس سامانه‌ای به‌نام میراث گرفت و آن را اجرایی کرد تا به موجب آن وراث متوفیان که حدود 4 میلیون نفر در کشور هستند بتوانند از این خدمات استفاده کنند. البته پیش‌بینی می‌شود که این تعداد بسیار بیشتر باشد.

وراث باید طبق زمان‌بندی مشخص‌شده شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه با مدارک مورد نیاز تشکیل پرونده بدهند و منتظر اخبار بعدی باشند.

لزوم ثبت نام در سامانه سجام برای انتقال سهام عدالت متوفیان

برای تشکیل پرونده و تقسیم دارایی نیازی به سجام اجباری نیست. اما اگر وراث بخواهند در بازار سرمایه معامله داشته باشند باید در این سامانه نام‌نویسی و احراز هویت داشته باشند.

سهام عدالت نیز تنها از طریق بازار سرمایه قابل معامله است. پس برای این‌که بتوانید از مزایای این سهام استفاده کنید باید در سجام نام‌نویسی و احراز هویت کنید.

چه رو‌ش‌هایی برای ثبت‌نام در سامانه سجام وجود دارد؟

نام‌نویسی در سجام کار سختی نیست و شما می‌توانید این کار را به‌راحتی انجام دهید. برای این کار اپلیکیشن‌های مختلف و همچنین سایت رسمی سجام وجود دارد که کار با هر 2 آن‌ها امکان‌پذیر است.

اما شما باید بهترین گزینه موجود را انتخاب کنید. اپلیکیشن‌هایی وجود دارند که به شما امکان نام‌نویسی و احراز هویت را هم‌زمان اعطا می‌کنند.

در نظر داشته باشید که نام‌نویسی شما بدون احراز هویت ارزشی نخواهد داشت و شما باید حتما مراحل احراز هویت را به پایان برسانید.

با تلفن همراه نام‌نویسی و احرازهویت سجام کنید

برای احراز هویت به‌طور کلی 2 راه حضوری و غیرحضوری برای شما فراهم است. برای نام‌نویسی تنها روش آنلاین را در اختیار دارید اما احراز هویت می‌تواند بصورت حضوری نیز انجام شود.

در روش حضوری باید با در دست داشتن مدارک لازم به یکی از دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنید. روش حضوری امروز دیگر مرسوم نیست و بسیاری ترجیح می‌دهند که امور خود را به‌شکل آنلاین انجام دهند.

در ادامه به شما بهترین راه برای نام‌نویسی و احراز هویت غیرحضوری سامانه سجام را خواهیم گفت.

تاپ روشی برای نام‌نویسی مطمئن در سجام

یکی از بهترین اپلیکیشن‌هایی که می‌توانید برای این کار استفاده کنید سوپراپلیکیشن تاپ است. تاپ دارای قابلیت‌های زیادی بوده و نام‌نویسی و احراز هویت غیرحضوری سجام تنها بخشی از قابلیت‌های فوق‌العاده آن محسوب می‌شوند.

برای نام‌نویسی و احراز هویت کافی‌است به بخش بازار سرمایه در اپلیکیشن مراجعه کنید. سپس شماره موبایل و کد ملی خود را وارد کنید.

پس از پرداخت کارمزد، فرم‌های مربوط را پر کنید. پس از تایید و استعلام نام‌نویسی شما در سامانه سجام کامل خواهد شد. پس از این مرحله وارد فرایند احراز هویت غیرحضوری خواهید شد که به‌سرعت هم تمام می‌شود.

تاپ با بیش از ۱۰۰ سرویس کاربردی

تاپ سرویسی نیست که تنها برای نام‌نویسی و احراز هویت سامانه سجام از آن استفاده کنید. تاپ سوپراپلیکیشنی کاربردی است که به شما خدمات بسیاری ارائه می‌دهد؛ از کارت‌به‌کارت گرفته تا ثبت چک صیادی.

تاپ در زمینه خدمات خودرویی، گردشگری و تفریحاتی، فین تک و پرداخت، مالی و اعتباری و بازار سرمایه می‌تواند به شما خدمات فوق‌العاده‌ای را ارائه دهد.

شما تنها با نصب یک اپلیکیشن این حجم از خدمات کاربردی را دریافت خواهید کرد. شما می‌توانید سوپراپلیکیشن تاپ را از گوگل‌پلی، بازار، مایکت و وبسایت رسمی تاپ دریافت کنید.

سامانه سجام از ابتدای تاسیس تاثیرات مثبت مختلفی داشته و توانسته انسجامی را در بازار سرمایه ایران ایجاد کند. موضوع سهام عدالت متوفیان تبدیل به معضل بزرگی شده بود که در نهایت دولت تصمیم گرفت که این سهام را بین وراث تقسیم کند تا آن‌ها نیز بتوانند از مزایای سهام عدالت بهره‌مند شوند.

برای استفاده از مزیت‌های این سهام شما نیاز دارید که در سامانه سجام نام‌نویسی و احراز هویت کرده باشید. ساده‌ترین راه برای انجام این کار استفاده از سوپراپلیکیشن تاپ است که شیوه کار با آن را در مقاله توضیح دادیم. ممنونیم که تا انتهای مقاله همراه ما بودید.

 

محمد باغستانی گفت: خوشبختانه با تلاش متخصصان و کارشناسان شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، سامانه انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث با نام میراث آماده بهره‌برداری است به طوریکه این سامانه تست‌های فنی، امنیتی و پایداری خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

وی با قدردانی از همکاری مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه، سازمان بورس و اوراق بهادار و کارگزاران منتخب برای راه‌اندازی طرح ملی انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث افزود: در مرحله نخست این طرح با مشارکت تمامی شعب ۸ شرکت کارگزاری مفید، آگاه، پارسیان، بانک سامان، بانک ملت، بانک ملی، اقتصاد بیدار و مبین سرمایه در سراسر کشور آغاز خواهد شد.

 

باغستانی با بیان اینکه همایش تشریح فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث با حضور نمایندگان بیش از ۱۰۰ کارگزاری برگزار شده است، تصریح کرد: سایر شرکت‌های کارگزاری و دفاتر الکترونیک قضایی نیز در آینده نزدیک به فرآیند انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث افزوده خواهند شد تا ارائه خدمات به ذینفعان این طرح ملی در سراسر کشور افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در اختیار داشتن برگه انحصار وراثت و سجامی بودن یکی از وراث را از مهم‌ترین مدارک برای مراجعه به شرکت‌های کارگزاری اعلام کرد و گفت: این شرکت در این فرآیند از سرخط‌های شماره دار، هیچ پیامکی ارسال نخواهد کرد و مردم نباید به این گونه پیامک‌ها توجه کنند.

بنا بر اعلام شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، وی خاطرنشان کرد: وراث سهام عدالت برای دریافت جدول زمان بندی و تشکیل پرونده باید به درگاه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس ddn.csdiran.ir و برای اطلاع از آخرین اخبار و رویدادهای این طرح ملی به رسانه‌های رسمی مراجعه کنند.

 

دیگر رسانه ها

کدخبر: 115021

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت عرشه‌آنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت عرشه‌آنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

      ارسال نظر