خبر بد درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان در برنامه هفتم/ کام بازنشستگان تلخ شد
به جای همسانسازی، بدهی دولت به تامین اجتماعی را بپردازند؛ به جای آن، به قانون و به طور مشخص مواد 96 و 111 قانون تامین اجتماعی عمل کنند؛ قانون رعایت شود، نیازی به همسانسازی و جنجال بر سر آن نیست.
یک بازنشسته کارگری معتقد است حتی اگر همسانسازی را در برنامه هفتم بگنجانند، چون برنامه توسعه راهبرد است نه تکلیف، هیچ اتفاق خاصی نمیافتد.
در روزهای اخیر مناقشه بر سر همسانسازی حقوق بازنشستگان و گنجاندن آن در متن برنامه هفتم توسعه بالا گرفته است؛ این در حالیست که این مقوله در متن برنامههای پنجم و ششم توسعه هم وجود داشت اما هیچ زمان برای بازنشستگان کارگری آوردهی خاصی به همراه نیاورد.
مروتی (بازنشستهی کارگری) با اشاره به مناقشهی اخیر همسانسازی میکند: حتی اگر همسانسازی را در برنامه هفتم بگنجانند، چون برنامه توسعه راهبرد است نه تکلیف، هیچ اتفاق خاصی نمیافتد؛ باید اعتبار همسانسازی برای همهی صندوقها و به طور مشخص تامین اجتماعی در بودجههای سنواتی منظور شود وگرنه قراردادن همسانسازی در برنامهی هفتم هیچ تفاوتی ایجاد نمیکند.
به گفته وی، تا پیش از این نیز دولت به تکالیف برنامههای توسعه در مورد بازنشستگان عمل نکرده است؛ بعد از بحثهای زیاد در سال ۹۹ حاضر به اجرای همسانسازی شدند اما آنچه نصیب کارگران بازنشسته شد، یک متناسبسازی پر از ایراد بود.
مروتی تاکید میکند: به جای همسانسازی، بدهی دولت به تامین اجتماعی را بپردازند؛ به جای آن، به قانون و به طور مشخص مواد ۹۶ و ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی عمل کنند؛ قانون رعایت شود، نیازی به همسانسازی و جنجال بر سر آن نیست.
در روزهای اخیر، کیومرث سرمدی یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر اهمیت تصویب همسانسازی حقوق بازنشستگان در برنامه هفتم توسعه، از مخالفت کمیسیون اجتماعی با حذف آن از این برنامه خبر داد.
ارسال نظر