سکه در باتلاق افتاد/ خریداران غیب شدند
در شرایط کنونی به نظر میرسد با توجه به کاهش قیمت اونس طلا، بازار سکه امروز هم شاهد قدرتنمایی جناح کاهشی باشد. به عقیده معاملهگران این اتفاق باعث شده که زمین بازار سکه سست شود و کمتر کسی رغبت کند در موقعیت خرید قرار بگیرد.
در شرایط کنونی به نظر میرسد با توجه به کاهش قیمت اونس طلا، بازار سکه امروز هم شاهد قدرتنمایی جناح کاهشی باشد. به عقیده معاملهگران این اتفاق باعث شده که زمین بازار سکه سست شود و کمتر کسی رغبت کند در موقعیت خرید قرار بگیرد.
قیمت طلا و سکه روز دوشنبه در روند کاهشی قرار گرفت. این ریتم نزولی، برخلاف سایر روزها در بازار طلا بیشتر از قطعات سکه بود. در سومین روز معاملاتی هفته برخلاف افت قیمت قطعات سکه، حباب سکه در روند صعودی قرار گرفت.
قیمت طلا و سکه در سومین روز هفته در روند متوازنی قرار داشت و یکدست نزولی شد. با وجود اینکه ریتم بازار طلا کاهشی بود اما روند حباب در بازار سکه افزایشی شد. معاملهگران، به ثبات نسبی بازار ارز و اثر آن بر بازار طلا تاکید دارند.
صبح دیروز، قیمت طلای جهانی در آغاز معاملات بیش از ۱ درصد کاهش یافت، زیرا کاهش ترس از درگیری گستردهتر در خاورمیانه، ریسکپذیری سرمایهگذاران را افزایش داد و تقاضای شمش را که به عنوان پناهگاه امن شناخته میشود، کم کرد.
بهاینترتیب قیمت اونس طلا که در هفتههای گذشته به دنبال تشدید تنشها در خاورمیانه در حدود ۲۴۳۰ دلار معامله شده بود، عصر دوشنبه با ۲۳۷۰ دلار معامله شد. البته این پایان ماجرا نبود و در بامداد امروز بازار جهانی طلا شاهد ریزش سنگین اونس بود.
در همین رابطه شواهد گویای آن است که اونس طلا روز گذشته ۲۲ دلار و امروز بیش از ۶۰ دلار ارزان شد. بنابراین قیمت طلا در حال حاضر در حدود ۲۳۰۰ دلار به فروش می رسد که در مقایسه با هفتههای گذشته بیش از ۱۰۰ دلار ریزش کرده است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، بازار علاوهبر تنشهای خاورمیانه بر اطلاعات اقتصادی آمریکا تمرکز کرده است. پیشبینی میشود شاخص هزینهکرد فردی در آمریکا ۲.۶ درصد در ماه گذشته میلادی افزایش یافته باشد، در حالی که در فوریه برابر با ۲.۵ درصد بود. به این ترتیب احتمال به تعویق افتادن کاهش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا افزایش یافته است که میتواند قیمت طلا را تحت تاثیر قرار دهد.
افزایش نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را بالا برده است و تمایل برای خرید آن را پایین میآورد.
در شرایط کنونی به نظر میرسد با توجه به کاهش قیمت اونس طلا، بازار سکه امروز هم شاهد قدرت نمایی جناح کاهشی است. به عقیده معاملهگران این اتفاق باعث شده است که زمین بازار سکه سست شود و کمتر کسی رغبت کند در موقعیت خرید قرار بگیرد.
در صورتی که این سناریو رخ دهد، احتمال عقبنشینی سکه از مرز ۴۳ میلیون تومان محتمل است. بنابراین، ممکن است سکه در گام اول تا محدوده ۴۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و در گام دوم تا نیمه کانال ۴۲ میلیون تومان پایین برود.
با این حال، اگر نرخ دلار نوسان صعودی را ثبت کند و بازار با سیگنال جدیدی روبهرو شود، ممکن است سکه به سمت پلههای میانی کانال ۴۳ میلیون تومان خیز بردارد.
نوسانات سکه کوچک شد
قیمت سکه امامی روز دوشنبه سوم اردیبهشت با کاهش ۹۱ هزار تومانی با رقم ۴۳ میلیون و ۳۰۳ هزار تومانی معامله شد. سکه بهار افت ۱۷۵ هزار تومانی داشت و روی قیمت ۴۰ میلیون و ۲۳۰ هزار تومانی ایستاد.
گفتنی است در سومین روز هفته قیمت نیمسکه، ربعسکه و سکه گرمی با کاهش ۱۰۰ هزار تومانی بهترتیب با رقمهای ۲۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و هفت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان معامله شد.
حباب سکه امامی هفت میلیونی شد
قیمت طلا روز دوشنبه کاهشی شد. هر مثقال طلای ۱۸ عیار ۳۰۹ هزار تومان کاهش پیدا کرد و به کانال ۱۵ میلیونی برگشت. این مقدار طلا با قیمت ۱۵ میلیون و ۷۶۹ هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با کاهش ۷۲ هزار تومانی روی رقم سه میلیون و ۶۴۰ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم سه میلیون و ۵۹۱ هزار تومان بسته شد.
حباب سکه در سومین روز معاملاتی هفته برخلاف کاهش قیمت، افزایش چشمگیری پیدا کرد. حباب سکه امامی ۷۶۱ هزار تومان، سکه بهار ۷۱۵ هزار تومان، نیمسکه ۳۴۴ هزار تومان، ربعسکه ۱۲۳ هزار تومان و سکه گرمی ۹ هزار تومان رشد داشت.
ارسال نظر