نحوه دریافت فیش حقوقی و حکم همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته و بازنشستگان
سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری eservices.cspf.ir خدمات اخذ فیش حقوقی را به شکل اینترنتی ارائه داده و در واقع هر فرد پس از طی کردن مراحل ورود، می تواند فایل مورد نظر را دریافت کند.
دریافت فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری اولین موضوعی است که در این گزارش به آن می پردازیم و پس از آن شما مطالعه کننده شیوه جدید دانلود حکم همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری به ساده ترین شیوه ممکن خواهید بود.
بازنشستگان کشوری پس از مطالعه این گزارش متوجه خواهند شد که امکان دریافت فیش حقوقی با کدملی یا شماره تلفن همراه از طریق ورود به سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری eservices.cspf.ir وجود داشته که ممکن است برای اخذ اینترنتی فیش، نیاز به درج اطلاعات مربوط به دفتر کل و شماره حساب در فرم باشد. همچنین می توان برای دریافت خدمات حکم حقوق یا گواهی کسر از حقوق اقدام کرد.
فیش حقوقی حاوی اطلاعاتی در خصوص میزان دریافتی و کسورات اشخاص بوده که بازنشستگان برای دریافت این مدرک می بایست وارد سامانه اینترنتی مربوطه شوند، اما دغدغه افراد این بوده که نشانی سامانه در نظر گرفته شده برای اخذ مدرک چیست و دریافت با کدملی به چه صورت می باشد؟ کسب اطلاعات در خصوص نحوه ورود به سایت و شیوه اخذ مدرک مفید بوده و بخصوص مورد توجه علاقمندان به دریافت وام های متعدد از بانک ها قرار خواهد گرفت؛ زیرا فیش حقوقی یکی از مدارک لازم برای اخذ تسهیلات یا ضمانت برای آشنایان و اطرافیان به حساب می آید.
سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری eservices.cspf.ir خدمات اخذ فیش حقوقی را به شکل اینترنتی ارائه داده و در واقع هر فرد پس از طی کردن مراحل ورود، می تواند فایل مورد نظر را دریافت کند. در این مقاله ابتدا سامانه اخذ مدرک معرفی شده و سپس شیوه ورود به سایت و نحوه دریافت مدرک شرح داده شده است.
معرفی درگاه فیش حقوقی بازنشستگی کشوری eservices.cspf.ir
در ارتباط با معرفی درگاه فیش حقوقی بازنشستگی کشوری eservices.cspf.ir می توان شرح داد که با پیشرفت تکنولوژی برخی از خدمات به شکل غیر حضوری ارائه شده و امروزه دیگر نیاز به حضور در سازمان ها جهت دریافت فیش حقوقی نمی باشد. هر کارمند یا بازنشسته می تواند از طریق مراجعه به سامانه های اینترنتی برای دریافت مدرک اقدام کرده و جزئیات آن را بررسی نماید.
سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری eservices.cspf.ir فیش حقوقی اشخاص را برای عموم قابل مشاهده نساخته و در واقع امکان دریافت مدرک را تنها پس از طی کردن مراحل ورود به سامانه فراهم خواهد نمود. بنابراین هر بازنشسته می بایست اطلاعات هویتی خود را در فرم ورود درج کرده یا مراحل دریافت با کدملی را طی نموده تا در نهایت مدرک مربوط به خود را مشاهده نماید، زیرا اشخاص اجازه بررسی مستندات مربوط به سایر بازنشستگان را نداشته و از حریم خصوصی افراد محافظت خواهد شد.
در جواب این پرسش که فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته چیست، باید اظهار داشت که این مدرک از سوی سازمان محل کار برای کارمندان و بازنشستگان صادر شده که بازنشسته ها می توانند از طریق سایت صندوق مربوطه فیش را مشاهده کنند. در مدرک اطلاعات مربوط به میزان دریافتی و کسورات درج شده و همچنین جزئیاتی در خصوص وام های اخذ شده قابل مشاهده خواهد بود.
غالبا اشخاص برای ضمانت اطرافیان خود نیاز به فیش حقوقی داشته، زیرا این فیش نمایانگر حقوق دریافتی بازنشستگان بوده و واجد شرایط به حساب آمدن آن ها را برای ضمانت مشخص خواهد کرد. بازنشسته در صورتی که از دریافتی کافی برخوردار نباشد اجازه ضمانت نداشته و به همین دلیل بانک ها از طریق بررسی مدرک در خصوص واجد شرایط بودن یا فاقد شرایط به حساب آمدن ضامنین تصمیم گیری خواهند نمود.
راهنمای ورود به سامانه فیش حقوقی بازنشستگی کشوری
در راهنمای ورود به سامانه فیش حقوقی بازنشستگی کشوری باید شرح داد که لازمه اخذ مدرک از سامانه اینترنتی، درج اطلاعات هویتی در فرم های ورود و دسترسی به حساب کاربری خواهد بود. بنابراین بازنشستگان می بایست مراحل دریافت فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری با کدملی را طی کرده یا سایر روش ها را امتحان نمایند که راهنمای کامل در ادامه آمده است.
ابتدا می بایست نشانی “سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری eservices.cspf.ir” را در مرورگر جستجو کرده و سپس روی “ورود به سامانه” کلیک نمود.
در ادامه اشخاص می توانند یکی از شیوه های ورود را مانند رمز ثابت، شناسایی دو عاملی یا شناسایی سه عاملی انتخاب کنند.
در نهایت فرم ورود به سامانه نمایش داده شده که برای مثال فرم ورود با رمز ثابت شامل فیلدهای زیر می باشد.
در پاسخ به این سوال که اطلاعات لازم برای ورود به سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری چیست باید شرح داد که جهت ورود از طریق روش رمز ثابت تنها نیاز به درج نام کاربری و رمز عبور در فرم ها بوده اما متقاضیان روش شناسایی دو عاملی نیاز به شماره تلفن همراه خواهند داشت. برای دسترسی به حساب کاربری از طریق روش سه عاملی هر بازنشسته باید کد ملی، اطلاعات مربوط به دفتر کل و شماره حساب را در فرم تایپ کرده و روی ورود کلیک نماید.
در صورت درج اطلاعات اشتباه در فرم های ورود به سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری اشخاص با خطا مواجه شده و به پروفایل کاربری هدایت نمی شوند. نام کاربری بازنشستگان اغلب کد ملی یا شناسه دستگاه بوده که در صورت فراموشی رمز می توان از طریق روش های بدون نیاز به گذرواژه مانند شناسایی دو عاملی برای ورود اقدام کرد، زیرا در این روش یک پیامک برای شماره تلفن همراه شخص ارسال شده و کد دریافتی رمز عبور به حساب می آید.
نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری
بررسی نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری اهمیت بالایی داشته زیرا هر بازنشسته از طریق دریافت این فیش می تواند اطلاعات کافی در خصوص دریافتی خود به دست آورده و با میزان کسورات مربوط به وام ها یا سایر موارد آشنا شود. در ادامه راهنمای تصویری دریافت مدرک از طریق سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی eservices.cspf.ir آمده و قابل مشاهده می باشد.
ابتدا باید نشانی “eservices.cspf.ir” را در مرورگر تایپ نموده و سپس روی “دریافت فیش حقوقی” کلیک کرد.
حالا می توان گزینه “ورود” یا “ثبت نام” را انتخاب نموده و یکی از روش های ورود را گزینش نمود که امکان ورود از طریق دولت من نیز وجود خواهد داشت.در صورت انتخاب روش شناسایی دو عاملی بازنشستگان می بایست شماره تلفن همراه را در فرم تایپ کرده و منتظر دریافت پیامک حاوی کد ورود بمانند، امکان انتخاب سایر روش ها و دریافت با کدملی نیز وجود دارد.در صورت انتخاب گزینه “ثبت نام”، فرم زیر نمایش داده شده و می بایست با کد ملی و شماره تلفن همراه ثبت شده به نام کاربر تکمیل شود.پس از ورود به حساب فردی می توان سال مورد نظر را انتخاب کرده تا فیش حقوقی ارائه گردد.
نکته قابل توجه در خصوص نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری این بوده که در گذشته تمامی این خدمات به شکل حضوری ارائه شده، اما در حال حاضر به صورت اینترنتی می توان مراحل اخذ مدرک را طی نمود. بازنشستگان پس از دریافت وام های متعدد می توانند از طریق بررسی فیش حقوقی اطلاعاتی در خصوص میزان کسورات مربوط به وام کسب کرده و در صورت افزایش کسورات، دلیل آن را جویا شوند.
محدودیتی برای اخذ فیش حقوقی از سایت صندوق بازنشستگی کشوری اعمال نشده و بازنشستگان در ۲۴ ساعت شبانه روز می توانند خدمات دریافت کنند. همچنین باید اشاره کرد که مانعی برای اخذ فیش حقوقی چند باره در روز وجود نداشته و برای مثال در صورت عدم ذخیره سازی یا حذف شدن مدرک دریافتی، می توان مجدد وارد سایت شده و آن را مشاهده نمود.
دریافت فیش حقوقی بازنشستگان از طریق کد ملی
امکان دریافت فیش حقوقی بازنشستگان از طریق کد ملی وجود داشته و افراد می توانند پس از تکمیل فرم ورود به سامانه با کد ملی و سایر اطلاعات مورد نیاز، وارد پروفایل کاربری شده و درخواست خود را به ثبت برسانند. راهنمای تصویری و توضیحات مربوطه در ادامه آمده و برای تمامی بازنشسته ها قابل بررسی است.
ابتدا می بایست نشانی “سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی eservices.cspf.ir” را در مرورگر تایپ کرده و سپس گزینه “دریافت فیش حقوقی” را انتخاب نمود.
در مرحله بعدی باید روی روش “شناسایی سه عاملی” یا “ورود از طریق رمز ثابت” کلیک کرد.در صورت انتخاب روش شناسایی سه عاملی درج کد ملی، شماره حساب و اطلاعات دفتر کل در فرم الزامی است.متقاضیان روش رمز ثابت می توانند کد ملی را به عنوان نام کاربری در فرم تایپ کرده و رمز عبور را نیز درج نمایند.
لازم به ذکر است که سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری گزینه ای با عنوان فراموشی رمز عبور را در دسترس قرار داده و در صورت اقدام برای دریافت با کدملی و مشاهده خطا می توان برای بازیابی رمز اقدام کرد. همچنین متقاضیان می توانند روش شناسایی دو عاملی را انتخاب نموده و با استفاده از شماره تلفن همراه وارد سایت شوند. همچنین در صورت بروز مشکل باید با کارشناسان سازمان محل کار ارتباط برقرار کرده و مشاوره دریافت نمود یا با پشتیبانی صندوق تماس گرفت.
سامانه صندوق بازنشستگی کشوری به طور کلی جهت ارائه خدمات به بازنشسته ها راه اندازی شده و امکاناتی مانند خدمات بیمه ای، تسهیلات و خدمات فرهنگی را در اختیار قرار می دهد. اشخاص پس از بررسی قسمت تسهیلات و ثبت درخواست انواع وام ها در ادامه می توانند، فیش حقوقی را اخذ کرده تا میزان دقیق قسط کسر شده از دریافتی خود را مشاهده نمایند، همچنین ممکن است برای ثبت درخواست وام نیاز به ارائه فیش مربوطه باشد.
دانلود سریع حکم همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری به ساده ترین شیوه ممکن
حقوق بازنشستگان کشوری سال ۱۴۰۳، به میزان ۲۰ درصد، نسبت به آخرین حکم حقوق سال قبل، افزایش خواهد داشت و بنابراین احکام جدید بازنشستگان کشوری ۱۴۰۳ متناسب با این مبلغ افزایش حقوق، اصلاح گردیده و از طریق سامانه احکام جدید بازنشستگان کشوری سایت صندوق بازنشستگی کشوری قابل دریافت می باشد.
دریافت حکم همسان سازی بازنشستگان کشوری از طریق سایت اختصاصی بازنشستگان سایت صبا به نشانی و ادرس الکترونیکی https://eservices.cspf.ir/ قابل دریافت و مشاهده است.
بازنشستگان عزیز برای دریافت حکم همسان سازی بازنشستگان کشوری باید به سایت صندوق بازنشستگی کشور به نام صبا مراجعه کنند و نسبت به آخرین وضعیت حکم حقوقی، فیش حقوقی و ثبت نام و دریافت وام اقدام کنند.
همسان سازی حقوق بازنشستگان باعث ایجاد عدالت نامتوازن در نحوه پرداخت حقوق بازنشستگان شده بود.اما در سالهای اخیر، تلاشهایی برای همسانسازی حقوق بازنشستگان در ایران انجام شده است.
برخی از این تلاشها شامل تغییر قوانین و مقررات مربوط به بازنشستگی، اصلاح سیستم بازنشستگی و تعیین استانداردهای جدید در پرداخت حقوق بازنشستگان است.با این حال، همسانسازی حقوق بازنشستگان همچنان یک چالش بزرگ در ایران است.
دریافت حکم همسان سازی بازنشستگان کشوری
برای دریافت این حکم حقوق بازنشستگان باید به سایت https://services.sabasrm.ir/Hokm/ مراجعه کنید.
دریافت حکم حقوق صندوق بازنشستگی کشوری بهصورت اینترنتی انجام میشود و بازنشستگان محترم میتوانند با اطلاعات زیر، حکم حقوقی خود را مشاهده و دریافت نمایند:
شماره دفتر کل
کد ملی
شماره حساب
روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی ، میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی گفت:حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران از بیستم تا سی ام هر ماه بر اساس حروف الفبا به حساب آنها واریز می شود.
پرداخت حقوق فروردین ماه بازنشستگان و مستمریبگیران این سازمان مطابق روال هر ماهه از ۲۰ فروردین ماه آغاز شده است. پیشبینی ما این است که با برنامهریزی انجام شده، انشاءالله افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشتماه اعمال شود. همچنین تلاش میکنیم معوقه فروردین ماه را نیز در خرداد به حساب بازنشستگان عزیز واریز کنیم.
برخی رسانهها با سوءبرداشت از سخنان مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی، از افزایش ۲۰ درصدی حقوق بازنشستگان این سازمان صحبت کرده بودند که چنین موضوعی در سخنان مدیرعامل این سازمان در استان اردبیل مطرح نشده بود.
براساس قانون میزان افزایش سالانه مستمری بازنشستگان تأمیناجتماعی در سطح حداقل و سایر سطوح، پس از تصویب و ابلاغ هیئتوزیران اجرا میگردد.
رئیس کانون عالی کارمندان بازنشسته مشمول قانون تأمین اجتماعی گفت: موضوع افزایش حقوق بازنشستگان مشمول قانون تامین اجتماعی ارتباطی با تصمیمات شورای عالی کار ندارد و افزایش مستمریِ مشمولان باید مطابق ماده ۹۶ قانون دایمی تأمین اجتماعی انجام پذیرد.
عباسعلی سلطانیکیا، رئیس کانون عالی کارمندان بازنشسته مشمول قانون تأمین اجتماعی، در رابطه با اجرای ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی گفت: موضوع افزایش حقوق بازنشستگان مشمول قانون تامین اجتماعی ارتباطی با تصمیمات شورای عالی کار ندارد و افزایش مستمریِ مشمولان باید مطابق ماده ۹۶ قانون دایمی تأمین اجتماعی انجام پذیرد. باید توجه کنیم که سازمان تأمین اجتماعی سازمانی مستقل است و تابع شورایعالی کار نیست.
وی بیان کرد: قانونگذار در قانون تأمین اجتماعی و همچنین در اساسنامه سازمان تأمین اجتماعی به استقلالِ این سازمان به عنوان یک سازمان بیمه بازنشستگی فراگیر توجه خاص داشته و هیچ وابستگی و تابعیتی به شورایعالی کار و مصوبات این شورا در رابطه با نحوه افزایش حقوق بازنشستگان مشمول سازمان تامین اجتماعی پیش بینی نکرده است.
سلطانی کیا گفت: ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی، نحوه افزایش حقوق بازنشستگان مشمول این قانون را مصوب تعیین کرده است. طبق آن حقوق بازنشستگان باید هرساله برابر با افزایش هزینههای زندگی و میزان نرخ تورم با ضریب عددی یکسان برای همه بازنشستگان افزایش یابد. استناد به مصوبه شورایعالی کار برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بدون رعایت و اجرای صحیح ماده ۹۶ امری غیر قانونی و ناصحیح است. ذکر این نکته ضروری است که مصوبه شورایعالی کار برای افزایش حقوق کارگران نیز مورد اعتراض نمایندگان کارگری شورایعالی کار و کلیه کارگران کشور است.
وی بیان کرد: عدم توجه به استقلال سازمان و تبعیت از مصوبه شورایعالی کار و تقسیمبندی تبعیضآمیز بازنشستگان به ۲ گروه حداقلی و سایر سطوح و بکارگیری رویه غیر قانونی ترمیم حقوق سالانه بازنشستگان مشمول به روش پلکانی معکوس بدون رعایت محاسبات اکچوئری و حسابداری بیمهای و بدون توجه به میزان مشارکت بازنشستگان در بیمهپردازی اشتباه بزرگی است که همه را متضرر میکند.
سلطانیکیا گفت: انتظار بازنشستگان مشمول قانون تامین اجتماعی این است که به رویه نادرست و ناحق ترمیم حقوق پلکانی معکوس و تقسیمبندی بازنشستگان به ۲ گروه حداقل بیمهپرداز و بیمه پردازان سایر سطوح و تبعیت از مصوبات شورایعالی کار خاتمه داده شود.
وی تأکید کرد: سازمان تامین اجتماعی این حق را ندارد که با تبعیت از مصوبات شورایعالی کار و بکارگیری رویه ترمیم حقوق پلکانی معکوسی حق الناس را پایمال نماید که باعث ظلم به بازنشستگان و ایجاد نارضایتی آنان و بیاعتمادی به سازمان و بیانگیزگی افراد شاغل برای پرداخت حق بیمه بیشتر میشود و آن سازمان را در آتیه دچار بحران خواهد کرد.
ارسال نظر