پشت پرده شل بودن بازار ارز
: بسته شدن حساب برخی معاملهگران ارزی و اتفاقات روز شنبه در بازار موجب عقبنشینی آنها از خرید و فروش شد.
روز یک شنبه قیمت دلار در بازارها نزولی بود، صفهای خرید بطور کامل جمع شده و خرید و فروش قفل شده بود.
تتر کانال ۳۳ را از دست داد
به گفته معاملهگران بازار به حدی شل بود که موجب شد تتر هم کانال ۳۳ را از دست بدهد.
معاملهگران فنی چشم امید به حمایت ۳۲ هزار و ۲۰۰ در بازار هرات داشتند اما این سطح حمایت نشد تا کف ۳۱ هزار و ۹۰۰ معرض آزمون قرار بگیرد.
پشت پرده شل بودن بازار ارز
برخی تصور می کردند دلار هرات کانال ۳۲را از دست خواهد داد و نتیجه بازی در سطح ۳۱ هزار و ۹۰۰ تعیین خواهد شد. درباره دلایل شل بودن بازار معاملهگران به چند عامل اشاره میکنند.
نخست: قطعی اینترنت موجب شده داد و ستد بین خود معاملهگران کند شود. برای نمونه یا ساتنا کار نمی کند یا فیشهای واریزی به موقع رویت نمی شود، درنتیجه این اختلال کسی ریسک خرید و فروش را به جان نمی خرد.
حساب معامله گران ارزی بسته شد؟
دو: بسته شدن حساب برخی معاملهگران ارزی و اتفاقات روز شنبه در بازار موجب عقبنشینی آنها از خرید و فروش شد.
سه: با افزایش قیمت نفت و بهبود درآمدهای ارزی عراق، پرداخت بدهیهای این کشور سرعت گرفته و به همین خاطر بازارساز دست و دلبازانه عمل می کند.
نرخ نقدی دلار هرات غیب شد
در بازار دیروز نرخ نقدی هرات و سلیمانیه غایب بود، روز یک شنبه نرخ درهم غیبت داشت و معاملهگران این غیبت را به کنایه تلفات قطعی اینترنت توصیف می کردند.
حمله نهنگ های ترکیه به دلار سلیمانیه
مهمترین شایعه بازار حول سلیمانیه چرخ می زد. معاملهگران باهم درباره فروش دلار در بازار سلیمانیه از طرف شرکتهای بزرگ ایرانی در ترکیه خبر می دادند.
مهمترین سوال آنها موقعیت فروش شرکتهای بزرگ در وضعیت کنونی بود. برخی تصور می کردند چون این شرکتها تراستی هستند و برای دور زدن تحریمها استفاده می شوند، با هجوم به سلیمانیه قصد دارن نوسان ارز را به حداقل برسانند.
ارسال نظر