وضعیت فاجعه بار حقوق بازنشستگان/ ۵۰ درصد زیر ۵ میلیون تومان حقوق می‌گیرند

علی بابایی کارنامی رئیس فراکسیون کارکری مجلس گفت: یکی از هویت‌های کارگران بازنشسته و شاغل بانک رفاه کارگران است و نمی‌خواهیم به هیچ عنوان این بانک را از دست بدهیم.

وضعیت فاجعه بار حقوق بازنشستگان/ ۵۰ درصد زیر ۵ میلیون تومان حقوق می‌گیرند

علی بابایی کارنامی رئیس فراکسیون کارکری مجلس گفت: یکی از هویت‌های کارگران بازنشسته و شاغل بانک رفاه کارگران است و نمی‌خواهیم به هیچ عنوان این بانک را از دست بدهیم.

 در دیدار اعضای هیات مدیره کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی کشور با وزیر اقتصاد، علی بابایی کارنامی (رئیس فراکسیون کارکری مجلس) درباره مشکلات جامعه بازنشستگان کارگری گفت: ۵۰ درصد بازنشستگان زیر ۵ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند و باید در این بخش با برنامه ریزی دقیقی وارد شد و کمبودها را جبران کرد و کمک حال کارگران و بازنشستگان بود.

او اظهار داشت: یکی از هویت‌های کارگران بازنشسته و شاغل بانک رفاه کارگران است و نمی‌خواهیم به هیچ عنوان این بانک را از دست بدهیم.

وی افزود: حدود ۴ میلیون و ۵۰۰ کارگر بازنشسته و حدود ۱۵ میلیون کارگر شاغل در کشور داریم که باید به نوعی عمل بشود که سهامدار بانک رفاه شوند و این از مطالبه جدی کارگران و بازنشستگان است.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی گفت: هر استان دارای یک کانون بازنشستگان استان دارد و با فرآیند قانونی کار شکل می‌گیرد در شهرستان‌ها فعال هستند.

بابایی کارنامی افزود: حق عضویت کانون بازنشستگان براساس قانون کار تعیین شده و امور مالیاتی براساس خدمات برای این کانون مالیات وضع کرده که این کانون تنها به ارائه خدمات مشغول است و خدمات هم مالیات ندارد و درآمدی ندارند که مالیات پرداخت کنند.

وی گفت: انتظار داریم که در بخش بانک رفاه و مالیاتی که برای کانون بازنشستگان در نظر گرفته شده است، کمک‌کار ما باشید و هوای کارگران را داشته باشید.

بابایی کارنامی همچنین اظهار کرد: ۵۰ درصد نیروی بازنشسته کشور ما امسال زیر ۵ میلیون تومان حقوق می‌گیرند و این در حالیست که اگر ۳۰ روز کامل باشد و این مساله اجحاف به قشر کارگر است و باید در این بخش کمک کار کارگران بود.

بانک رفاه تنها ابزار نجات بازنشستگان است

در ادامه این نشست رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور گفت: بانک رفاه تنها ابزار نجات بازنشستگان است و باید با همین موقعیت باقی بماند.

محمد اسدی اظهار کرد: بیش از ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار بازنشسته در سراسر کشور هستند که کانون‌های بازنشستگان توسط بازنشستگان تشکیل و در سراسر کشور ۳۶۰ کانون فعال داریم و از هیچ دستگاهی بودجه دریافت نمی‌کنیم و ردیف بودجه نداریم و کاملا غیرانتفاعی هستیم و براساس حق عضویت اداره می‌شویم.

وی افزود: درمان مستقیم تامین اجتماعی نمی‌تواند جوابگوی ۵۰ میلیون بیمه شده باشد و برهمین اساس کانون بازنشستگان تلاش دارد تا در راستای رفع مشکلات بازنشستگان و کارگران در بخش بیمه تکمیلی کمک‌کار باشد و در این راستا گام بردارد.

رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور گفت: تمام‌ مجموعه بیمه شده و کل دارایی ما یک هتل در انزلی برای این مردم و افراد تحت پوشش کانون است و برای غیر نیست و یک مهمانسرای ۲۴ واحده در مشهد است.

اسدی افزود: کانون بازنشستگان فعالیت اقتصادی ندارد اما بیمه و دارایی ما را از مجموعه‌ای دیده که دارای منابع هستیم و مالیات برای ما در نظر گرفته است و تقاضا داریم نسبت به کانون‌ها مثل تشکل‌های صنفی لحاظ شود.

وی بیان داشت: ما بر اصل مالیات اعتراض داریم و بر این اعتقادیم که ما درآمدی نداریم که براساس آن‌مالیات پرداخته شود و فقط حق عضویت افراد است که دریافت‌ می‌شود و براساس ان خدمات‌رسانی می‌شود و کار انتفاعی برای غیر نداریم و انجام نمی‌دهیم و عضویت هم حق مالیات ندارد.

رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور گفت: سالهاست که سر ماه برای پرداخت حقوق، ۵ حروف آخر ما در دریافت حقوق نگران هستند و تنها جایی که به داد ما می‌رسد بانک رفاه است و بانک رفاه تنها ابزار نجات بازنشستگان است و دغدغه ماست که اگر کلید بانک رفاه در اختیار دیگری قرار گیرد ما در حقوق افراد با مشکل مواجه می‌شویم.

اسدی گفت: اگر قرار است بانک رفاه برای اجرای قانون خصوصی‌سازی شود، ما بازنشستگان که ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر را تشکیل می‌دهیم در قالب تعاونی وارد شده و ۳۴ یا ۳۵ سهمی که قرار است تبدبل به خصوصی شود، ما خریداری کنیم و اگر منافعی وجود دارد در اختیار این جمع قرار گیرد.

براساس قانون کمک کار کانون عالی بازنشتگان برای رفع مشکلات هستیم

سیداحسان خاندوزی (وزیر اقتصاد و دارایی) هم در پایان این نشست گفت: برعهده همکاران ما بود و زمانی که به عنوان مودی مالیاتی برای شما پرونده تشکیل می‌شود باید به شما اطلاع داده می‌شد که مشمول این قواعد هستید تا تکالیف قانون را مراعات کنید و فرصت‌ها را از بی‌خبری از دست ندهید که اگر به شما از سوی همکاران در این راستا اطلاع داده نشد، کوتاهی از سوی همکاران ما بوده و غافلگیرانه برای شما مالیات درنظر گرفته شد و باید دوستان‌ما این‌مساله را باید جبران کنند.

خاندوزی افزود: برای سال‌ها و سنوات بعد و آینده هم باید با قوت وارد شوید و مسائل حقوقی و مالیاتی را بررسی کنید تا مشکلی برای سالهای بعد نداشته باشید.

وی یادآور شد: در رابطه با پرونده ۲۵۱ هم با مسوول هیات ۲۵۱ هماهنگی می‌شود تا پرونده سرعت بیشتری مورد رسیدگی قرار گیرد.

خاندوزی گفت: در مورد تشخیص مالیات هم اگر اصل مالیات داده شود، اصل مالیات بخشوده نمی‌شود و اگر جرائم یا دیرکرد دارید، کمک‌کار خواهیم بود و تا جایی که قانون اجازه دهد تلاش می‌کنیم تا مشکلات برطرف شود.

منبع: ایلنا

دیگر رسانه ها

کدخبر: 65560

ارسال نظر