وام ۱۵۰ میلیونی بدون ضامن + شرایط و نحوه ثبت‌نام

شرایط دریافت وام ۱۵۰ میلیونی بدون ضامن برای پدران را در ادامه بخوانید.

وام ۱۵۰ میلیونی بدون ضامن + شرایط و نحوه ثبت‌نام

به‌منظور ترویج فرهنگ فرزندآوری و پس ازابلاغ بخشنامه بانک مرکزی در خصوص ارائه وام فرزندآوری از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا ۲۹ اسفندماه، ۱۲۵۰ فقره تسهیلات فرزندآوری معادل ۴۵۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به متقاضیان توسط بانک کارآفرین پرداخت شده است.

بر اساس این گزارش، در حال حاضر ۸۵ نفر متقاضی در حال طی کردن مراحل جهت اخذ تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری در شعب عامل هستند.

نحوه دریافت وام فرزندآوری

بر اساس بخشنامه ابلاغی بانک مرکزی به بانکها، ارائه تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری در دستور کار بانک کارآفرین قرار گرفته است.به این ترتیب ،بانک‌ها مکلفند مبتنی بر اعتبارسنجی متقاضیان،با أخذ سفته از متقاضی و یا یک ضامن معتبر، اقدام به پرداخت تسهیلات موصوف به شرح توضیحات ذیل کنند.

بر اساس قانون، برای فرزندانی که از سال ۱۴۰۰ به بعد در خاک کشور ایران به دنیا آمده‌اند و پدرانشان نیزدارای تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران دارند، تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری، به ازای فرزند اول‌ ۳۰میلیون تومان، به ازای فرزند دوم ۶۰میلیون تومان، به ازای فرزند سوم ۹۰ میلیون تومان، به ازای فرزند چهارم ۱۲۰ میلیون تومان و به ازای فرزند پنجم به بعد ۱۵۰میلیون تومان پرداخت می‌شود. همچنین تسهیلات فرزندآوری به افرادی تعلق می گیرد که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه پدر یا فرزند بالای ۲.۵ نباشد.

تسهیلات فرزندآوری بدون الزام به سپرده‌گذاری و با شش ماه دوره تنفس برای شروع اقساط پرداخت می شود. ولیکن در صورت توثیق سپرده سرمایه گذاری مدت دار، متقاضی از معرفی ضامن و یا ارائه سفته معاف خواهد بود.

تسهیلات فرزندآوری با کارمزد ۴ درصد به صورت سالانه پرداخت می‌شود و همچنین در مورد تولد فرزندان دوقلو و بیشتر به ازای هر فرزند یک وام تعلق می‌گیرد و ترتیب تولد لحاظ می‌ شود.

وام فرزندآوری صرفا برای اشخاصی که در سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری بانک مرکزی که همان سامانه مربوط به تسهیلات قرض الحسنه ازدواج است، ثبت نام می کنند، تخصیص می یابد و روال آن همانند وام ازدواج، بعد از ثبت نام و تأیید بانک مرکزی به طور مستقیم به یکی از شعب بانک کارآفرین ابلاغ می شود و قابل پرداخت توسط شعبه مذکور خواهد بود.متقاضیان (پدران) واجد شرایط برای متولدین از یکم فروردین ۱۴۰۰ به بعد و حداکثر تا ۲ سال پس از تولد فرزند، می‌توانند نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه مربوطه اقدام کنند و در صورتی که حین دوره بازپرداخت تسهیلات تولد فرزند، فرزند دیگری از متقاضی به دنیا آمد، پرداخت تسهیلات مذکور طبق ضوابط این دستورالعمل به کودک بعدی امکان پذیر است.

منبع: ۵۵ آنلاین

دیگر رسانه ها

کدخبر: 81909

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت عرشه‌آنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت عرشه‌آنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

      • مرتضی - بازنشسته شرکت مخابرات

        پرداخت 120هزار فقره تسهیلات بدون ضامن در بانک صادرات ایران/ و این در حالی است که بنده از بانک مرکزی و هم دیوان عدالت اداری بابت وام 100 میلیون تومانی بدون ضامن علیه بانک صادرات نسیم شهر بهارستان شکایت کرده ام ولی متاسفانه رسیدگی نکرده اند چرا؟
        مرتضی - بازنشسته شرکت مخابرات

      • ناشناس

        مبلغ وام 50 تا 100 میلیون تومان بدون ضامن برای بازنشستگان تامین اجتماعی در بهمن ماه سال 1400 مشخص شده است ولی متاسفانه مدیران بانک ها تاکنون از پرداخت وام 50 تا 100 میلیون تومان برای بازنشستگان تامین اجتماعی خودداری کردند و هنوز هم خوداری می کنند چرا؟

      • ناشناس

        مدیران بانک ها دولتی و هم خصوصی از بهمن ماه سال 1400 تاکنون وام 50 و 100 میلیون تومانی بدون ضامن به بازنشستگان تامین اجتماعی ندادند تاکنون هزاران بار هم اعتراض کرده ایم ولی متاسفانه هیچ کسی همم پاسخگو و جوابگو نیست و نبوده است چرا؟
        و دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس هم از بهمن ماه سال 1400 تاکنون هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی نمی کنند و سکوت اختیار کرده اند چرا؟

      • بازنشسته تأمین اجتماعی

        بر عملکرد بانک نظارت بیشتری صورت گیرد
        حدود 15 ماه پیش از عملکرد یکی از بانک طی نامه‌ای به رئیس کل بانک مرکزی شکایت کردم که متأسفانه تاکنون پاسخی در این مورد دریافت نکرده‌ام.
        بازنشسته تأمین اجتماعی

      • ناشناس

        بانک‌ها به وظایف قانونی خود عمل نمی‌کنند هیچ کسی هم بررسی و رسیدگی نمی کند چرا؟

      ارسال نظر