خبر خوش ایران خودرو/ هایما S8 با چه قیمتی به مشتریان تحویل داده می شود؟
هایما S8 همانند S7 ایران خودرو یکی از پرطرفدارترین محصولات مونتاژی این شرکت شده و احتمالاً فروش خوبی را تجربه کند. اما از عمده ایرادات این خودرو، طراحی نهچندان جالب و بهروز آن بود.
آبانماه ۱۴۰۱ خودروی هایما S۸ روی خط تولید شرکت ایران خودرو قرار گرفت. این خودرو دی ماه همان سال در بورس کالا عرضه و اکنون اولین سری آن، تحویل مشتریان شد.
هایما S۸ همانند S۷ ایران خودرو یکی از پرطرفدارترین محصولات مونتاژی این شرکت شده و احتمالاً فروش خوبی را تجربه کند. اما از عمده ایرادات این خودرو، طراحی نهچندان جالب و بهروز آن بود.
اکنون ایران خودرو قصد دارد با افزایش تیراژ هایما S۸ و عرضه آن در بازار، این خودرو را جایگزین هایما S۷ کرده و آن را از خط تولید خارج کند. البته این شرکت فعلاً اطلاعیهای مبنیبر توقف تولید هایما S۷ منتشر نکرده و باید منتظر اعلام رسمی ماند.
قیمت هایما S۸
قیمت درب کارخانه هایما S۸ به دلیل اینکه نرخ مصوب شورای رقابت تا ابتدای ماه منتشر نشد، در فهرست قیمت تیر ماه ایران خودرو لحاظ نشده اما انتظار میرود برای فهرست قیمت مرداد ماه، قیمت کارخانه هایما S۸ مشخص شود.
اما طبق مصوبه ۱۷ تیر شورا، با اعمال مالیات و … قیمت کارخانه این کراساوور مونتاژی در بالاترین حالت ممکن نباید بالاتر از یک میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان باشد. البته طبق اعلام شرکت، قیمت یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان برای آن درنظر گرفته شده بود که باید پایینتر آید. از سوی دیگر این کراساوور در بازار با نرخ یک میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان درحال معامله است.
معرفی اجمالی هایما S۸
هایما S۸ از یک پیشرانه ۱.۶ لیتری توربوشارژ با تکنولوژی GDI بهره میبرد که توانایی تولید حداکثر ۱۹۲ اسببخار در ۵۰۰۰ دور در دقیقه و ۲۹۳ نیوتنمتر گشتاور بین بازه ۱۵۰۰ تا ۴۵۰۰ دور در دقیقه را دارد.
این قدرت تولیدی از طریق یک گیربکس ۶ دنده اتوماتیک (۶AT) به چرخهای جلو منتقل میشود. طبق اعلام شرکت سازنده، صفر تا ۱۰۰ هایما S۸ حدود ۷.۸ ثانیه و مصرف سوخت ترکیبی آن ۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است. همچنین مخزن سوخت این خودرو ۵۸ لیتر ظرفیت دارد.
این شتاب نسبت به مصرف سوخت معقول و ابعاد نسبتا بزرگ خودرو، بسیار مناسب است و شاهد بهبود چشمگیر در بخش قوای محرکه سری محصولات هایما هستیم.
از آپشنهای جالب هایما S۸ میتوان به کروزکنترل تطبیقی، ترمز پارک برقی، ترمز کمکی، سیستم کنترل حرکت در سربالایی و سراشیبی، کنترل کشش و پایداری، ترمز اضطراری هوشمند که قابلیت تشخیص خودرو و عابرپیاده را دارد، کیسه هوای جانبی جلو و پردهای، سیستم هشدار برخورد از جلو، دستیار حرکت بین خطوط، دستیار تغییر بین خطوط، رادار نقطه کور، دوربین ۳۶۰ درجه، سنسور فشار باد تایر، صندلیهای جلو برقی با قابلیت تنظیم هشت حالت برای راننده و چهار حالت برای سرنشین جلو، فرمان برقی، سقف پانورامیک، ورود و استارت بدون کلید و دوربین ثبت وقایع اشاره کرد.
ارسال نظر