ماجرای کشف ۹۰۰ لیتر مشروبات الکلی در دانشگاه علوم پزشکی ایران
۹۰۰ لیتر مشروبات الکلی در دانشگاه علوم پزشکی ایران کشف شد
ارگان اطلاع رسانی وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی( تسنیم) نوشت: اخیراً برخی نهادهای نظارتی از یک آزمایشگاه اجارهای در دانشگاه علوم پزشکی ایران حدود ۹۰۰ لیتر مشروبات الکلی کشف و با مجرمان در این زمینه برخورد کردهاند.
بنا بر این گزارش، بخشی از فضای داخل دانشگاه علوم پزشکی ایران که آزمایشگاه بوده برای مدتی در اجاره یک پیمانکار قرار داشته و این پیمانکار در غفلت نظارتی مسئولان دانشگاه، از این محل برای تولید مشروبات الکلی و فروش آن در بیرون استفاده می کرده است.
برخی اساتید و دانشجویان دانشگاه پس از اطلاع از این تخلف، آن را با نهادهای نظارتی بیرون دانشگاه در میان میگذارند و با ورود آنها با این اقدام تخلف و تجهیزات مربوطه از دانشگاه خارج میشود.
این اتفاق و ضعف نظارتی مسئولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی ایران تعجب بسیاری را در این دانشگاه در پی داشته و حالا سوال این است که چگونه میتوان دور از چشمان عوامل مسئول در دانشگاه چنین تخلف بزرگی را مرتکب شد؟
آیا مدیران ارشد و نیز مسئولان نظارتی در دانشگاه علوم پزشکی ایران به وظایف خود برای جلوگیری از چنین مسئلهای به درستی عمل کردهاند؟ و آیا وزارت بهداشت در این زمینه توضیحات لازم را از آن دریافت کرده است؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی ایران
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: این اتفاق در فضای خارج از محوطه دانشگاه و در یک تصفیه خانه فاضلاب در نیزارهای دره مجاور دانشگاه بوده و ارتباطی با محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران نداشته
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران درخصوص خبر نادرست کشف مشروبات الکلی از سوی برخی رسانهها توضیحاتی ارائه کرد.
روایت یکی از دانشجویان شریف از عکس معروف ۱۳ نفره/ آن شب دستکم ده نفر با ویزای تحصیلی عازم بودند
به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، درپی درج خبری جعلی در روز گذشته با عنوان «کشف ۹۰۰ لیتر مشروبات الکلی در دانشگاه علوم پزشکی ایران و سوء استفاده پیمانکار از ملک اجاره ای» در خبرگزاری تسنیم و برخی رسانههای دیگر به اطلاع میرساند، این موضوع از سوی نهادهای نظارتی دانشگاه در ماههای قبل کشف و بلافاصله به اطلاع نیروی محترم انتظامی رسید و مکشوفات نیز در اختیار مقام محترم قضایی قرار گرفت.
همچنین این اتفاق در فضای خارج از محوطه دانشگاه و در یک تصفیه خانه فاضلاب در نیزارهای دره مجاور دانشگاه بوده و ارتباطی با محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران نداشته و بر این اساس موضوع آزمایشگاه اجارهای و سوء استفاده پیمانکار خلاف واقع و کذب است.
با توجه به کشف اولیه و اطلاع رسانی موضوع، از سوی نهاد نظارتی دانشگاه به مقامات ذیصلاح، موضوع اطلاع رسانی از سوی اساتید و یا دانشجویان نیز کاملا خلاف واقع و کذب بوده است.
حال سوال اینجاست که چرا پس از گذشت دو ماه از ماجرای فوق و مقارن با شروع سال تحصیلی جدید این موضوع منتشر و با وجود کشف این محموله در خارج از محدوده دانشگاه، مدیران ارشد و نهادهای نظارتی دانشگاه متهم به غفلت شده اند؟!
ارسال نظر