هشدار شدید ثبت احوال به شهروندان / ماجرای برچسب های «آنی یاب» کارت ملی چیست؟ +عکس

سازمان ثبت احوال اعلام کرد شهروندان نیازی به استفاده از برچسب های «آنی یاب» بر روی مدارک هویتی خود ندارند و هیچگونه ارتباطی بین این شرکت‌ها و سازمان ثبت احوال وجود ندارد.

هشدار شدید ثبت احوال به شهروندان / ماجرای برچسب های «آنی یاب»  کارت ملی چیست؟ +عکس

اخیرا فروش برچسب های «آنی یاب» برای نصب  بر روی مدارک هویتی گسترش زیادی یافته است .

متولیان و فروشندگان این برجسب ها مدعی اند برچسب ۷ عددی آنی یاب محصولی برای پیدا کردن اشیای گم شده است. گم شدن کارت ملی، گم شدن شناسنامه، گم شدن کارت سوخت، گم شدن پاسپورت، گم شدن گواهینامه و یا هر و وسیله شخصی دیگری برای فرد نگران کننده است و گرفتن المثنی برای موارد فوق دردسر های زیادی دارد. پس بهتر است قبل از گم شدن مدارک به فکر باشیم تا در صورت رخ دادن این اتفاق دچار دردسرهای گرفتن المثنی برای مدارک نباشیم. در صورتیکه مدارکتان مجهز به این برچسب باشد بسیاری از نگرانیهای اولیه شما از بین خواهد رفت و یابنده به راحتی با ارسال یک کدبه سامانه پیامکی یا شماره گیری کد شما در سامانه تلفنی می تواند با شما ارتباط بگیرد و پیدا شده شما را تحویل دهد.

این برچسب ها(بسته ۷ عددی ) حدود ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان بفروش می رسد

برچسب آنی یاب

برچسب آنی یاب

اطلاعیه سازمان ثبت احوال درباره استفاده از برچسب های «آنی یاب»

امروز سازمان ثبت احوال اعلام کرد شهروندان نیازی به استفاده از برچسب های «آنی یاب» بر روی مدارک هویتی خود ندارند و هیچگونه ارتباطی بین این شرکت‌ها و سازمان ثبت احوال وجود ندارد.

محمد باقر عباسی معاون امور هویتی وحقوقی سازمان ثبت احوال ­ کشور گفت: در برخی از دفاتر پیشخوان گزارشاتی مبنی بر ضرورت استفاده شهروندان از برچسب های «آنی یاب» بر روی مدارک هویتی آنان نظیر کارت ملی به سازمان ثبت احوال کشور اعلام شده است که نه تنها نیازی به این امر نیست بلکه باعث مخدوش شدن این مدارک گردیده و این یک نوع تخلف می باشد.

وی با تأکید بر اینکه حفظ مدارک هویتی بسیار مهم بوده و شهروندان باید در حفظ این اسناد کوشا باشند، افزود: این فرآیند هیچ ارتباطی با فعالیت ­های این سازمان ندارد و در چرخه امور این سازمان نبوده و شهروندان نسبت به سوء استفاده این شرکت­ها هوشیار باشند.

معاون امور هویتی و حقوقی سازمان ثبت احوال با اشاره به ادعای این شرکت ­ها مبنی بر کاهش هزینه­ ها، صرفه جویی در وقت و یا اطلاع به شهروند در صورت پیدا شدن مدارک، ادامه داد: روند تحویل مدارک و اسناد هویتی پیدا شده توسط فرد مشخص است و ضمن اینکه مردم در زمان پیدا کردن مدرکی می­ توانند آن را تحویل مراجع ذیصلاح بدهند.

وی با تأکید بر اینکه شهروندان در صورت پیدا کردن مدارک هویتی باید آن را به نزدیکترین اداره ثبت احوال تحویل دهند، افزود: شناسنامه ها و کارت های هوشمند ملی پیدا شده تحویلی به ادارات ثبت احوال در سامانه ای متمرکز به ثبت می رسد و افرادی که مدارک آنان مفقود شده است، می‌توانند با مراجعه به سامانه سهیم به آدرس sahim.sabteahval.ir با استفاده از گزینه مدارک پیدا شده و وارد کردن اطلاعات خود نسبت به جستجوی مدارک اقدام کنند. 

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان ثبت احوال کشور، محمد باقر عباسی معاون امور هویتی و حقوقی در پایان بر حفظ مدارک هویتی تاکید و اظهار کرد: شهروندان برای جلوگیری از هرگونه سوء استفاده احتمالی، از در اختیار قرار دادن اطلاعات هویتی خود به دیگران جدا پرهیز نمایند.

 

دیگر رسانه ها

کدخبر: 115001

ارسال نظر