5 وظیفه جدید مدیران مدرسه از سوی وزارت آموزش و پرورش

از سوی آموزش و پرورش در حوزه قرآن و عترت، ۵ وظیفه تربیتی به عهده مدیران مدارس گذاشته شده است.

5 وظیفه جدید مدیران مدرسه از سوی وزارت آموزش و پرورش

از سوی آموزش و پرورش در حوزه قرآن و عترت، ۵ وظیفه تربیتی به عهده مدیران مدارس گذاشته شده است.

به گزارش عرشه آنلاین؛ مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش‌ و پرورش گفت: براساس سیاست‌های جدید ابلاغی در حوزه قرآن، عترت و نماز آموزش‌ و پرورش، پنج وظیفه تربیتی مهم برعهده مدیران مدارس گذاشته که تقویت ایمان، تقویت هویت دانش‌آموزان، امیدآفرینی، افزایش نشاط و ارتقاء خردورزی و خودمراقبتی دانش‌آموزان، این پنج وظیفه است که در ذیل آن فعالیت‌های نماز، اردو، تشکل‌های دانش‌آموزی و پرسش و پاسخ تبیین شده است.

میکائیل باقری امروز هفتم آذرماه در نهمین اجلاسیه استانی نماز در کرمان با اشاره به اینکه در روایات مختلف به موضوع نماز بسیار پرداخته شده اما کمتر به کُنه این احادیث پرداختیم، اظهار کرد: نماز سبب می‌شود در طول روز انسان از گناه محفوظ بماند به همین دلیل در روایات بر آن تأکید شده است.

باقری با تأکید بر اینکه مدیران مدارس باید شرایط اقامه نماز با تمام لوازم آن را در مدرسه فراهم کنند، افزود: بعضی عوامل مانند مهیا کردن سخت‌افزار برپایی نماز ممکن است تنها در دست مدیران نباشد. همچنین اینکه چه دانش‌آموزانی در نماز مدارس شرکت می‌کنند، تنها با تشویق مسیر می‌شود.

مدیرکل قرآن و عترت وزارت آموزش‌وپرورش ادامه داد: در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار مدرسه بالای ۲۰ نفر جمعیت داریم اما تنها حدود ۶۸ هزار مدرسه نمازخانه دارند. همچنین یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز در آستانه تکلیف داریم و برنامه‌های متعددی برای آموزش نماز به آنها در طول سال در مدارس اجرا می‌شود که آموزش اذکار نماز، آموزش عملی نماز، معرفی مراجع تقلید و تشویق دانش‌آموزان برای انتخاب مرجع تقلید، بارگذاری فایل صحت قرائت نماز دانش‌آموزان در سامانه اختصاصی هر دانش‌آموز، انتخاب یک دانش‌آموز به عنوان نمازیار و برگزاری یک جشن تکلیف، اهم این برنامه‌ها است.

باقری با بیان اینکه در حوزه پرورشی نمی‌توان کار را به تنهایی انجام داد و اولیا، فرمانداران، ائمه جماعات و ... همه در برپایی نماز مدارس باید کمک کنند و هر دستگاه می‌تواند نماز یک مدرسه را برعهده بگیرد، اظهار کرد: اگر دانش‌آموزان پایبند به نماز باشند بسیاری از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی حل خواهد شد و امیدواریم این اجلاسیه آغازی برای شناسایی موانع و چالش‌های حوزه نماز دانش‌آموزی و دانشجویی باشد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام مهدی عربپور مدیر ستاد اقامه نماز استان کرمان نیز در این اجلاسیه بیان کرد: هر ساله اجلاس سراسری نماز در یکی از استان‌ها برگزار می‌شود که هدف، اذان عمومی برای نماز، حرکت و فرهنگسازی نماز است که در سلامت اجتماعی بسیار موثر است.

وی با اشاره به اینکه اجلاسیه ملی نماز امسال در زنجان خواهد بود، گفت: اجلاسیه استانی نماز امسال با موضوع نماز و نسل نو و تمرکز بر مدارس، دانشگاه‌ها و مسجد برگزار شد.

منبع: ايسنا

دیگر رسانه ها

کدخبر: 116328

ارسال نظر