جزییات مهم درباره تغییرات در رتبه‌بندی معلمان | رتبه های جدید چگونه ارزیابی می شود

وزیر آموزش و پرورش گفت: از این به بعد، پس از توقف ۳ تا ۵ ساله در هر رتبه معلمان برای مراحل بعدی و کسب رتبه‌های جدید آماده می‌شوند

جزییات  مهم درباره تغییرات در رتبه‌بندی معلمان | رتبه های جدید چگونه ارزیابی می شود

وزیر آموزش و پرورش گفت: از این به بعد، پس از توقف ۳ تا ۵ ساله در هر رتبه معلمان برای مراحل بعدی و کسب رتبه‌های جدید آماده می‌شوند

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش گفت: طبق آیین‌نامه رتبه‌بندی در فاز جدید، معلمان در مسیر ارتقا قرار می‌گیرند و مسیر رشد معلمان ترسیم می‌شود. بر این اساس معلمان برای مراحل بعدی و کسب رتبه‌های جدید آماده می‌شوند.

وی افزود: رتبه‌بندی موجب ارتقا و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش می‌شود. مرحله نخست رتبه‌بندی معلمان اجرا شد و تمام معلمان رتبه خود را کسب کردند. از این به بعد، پس از توقف ۳ تا ۵ ساله در هر رتبه معلمان برای مراحل بعدی و کسب رتبه‌های جدید آماده می‌شوند.

 پاسخ به این پرسش که آیا مراجع جدید شامل ذینفعان آموزش و پرورش یعنی دانش‌آموزان هم می‌شود؟ مطرح کرد: بله جامعه ذینفعان یعنی دانش‌آموزان، والدین، مدیر مدرسه و همکاران لحاظ شده‌اند همچنین براساس تجارب جهانی کشورهایی که در این زمینه کار کرده‌اند، تغییرات خوبی در آیین‌نامه لحاظ شده است.

ارزیابی عملکرد معلمان در طول سال تحصیلی

محبی در پاسخ به این پرسش که معلمان در فاز نخست رتبه‌بندی، معترض بودند که بیش از حد درگیر مقاله و پژوهش شدند و معیارهای مرتبط با شغل معلمی کمتر مدنظر بود، گفت: یکی از تغییرات در آیین‌نامه جدید همین موضوع است، در فاز نخست ملاک و معیار رتبه‌بندی عمدتاً مربوط به مستندات بود اما در آیین‌نامه جدید تنوع ایجاد کردیم به گونه‌ای که عملکرد معلم در طول سال تحصیلی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: آزمون‌هایی برای ارزیابی عملکرد معلمان در طول سال تحصیلی، طراحی شده است همچنین مشاهده یکی از ابزارهاست، به دلیل آنکه محدودیت زمانی گذشته را نداریم می‌توان مسیر ارزیابی را علمی و دقیق اجرا کرد.

منبع: تسنیم

دیگر رسانه ها

کدخبر: 116852

ارسال نظر